Jalkapallo Jätkäsaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jätkäsaari ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jooga ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PPJ Jätkäsaari -07 ja -08 Nimenhuuto.com

PPJ Jätkäsaari - Ruoholahti 07/08 on vuonna 2007 & 2008 syntyneille pojille ja tytöille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin koko nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat ovat lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Jätkäsaari, Ruoholahti, Lauttasaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Anu kirjoitti: Eira 2008 jojon terveiset: Tervetuloa joukkueeseen tulevat entiset 08 JäRu n pelaajat ja vanhemmat. 4. päivänä kesäkuun 2018 alussa meillä on joukkueessamme n. 35 iloista, reipasta ja eritasoista pelaajaa. Osa on pelannut hyvähenkisessä joukkueessa alusta lähtien, osa on vähemmän aikaa harrastane... (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki Jätkäsaari / Ruoholahti
Sekajoukkue
43

PPJJätkä11 Nimenhuuto.com

Jätkäsaaren, Ruoholahden ja Hietalahden alueiden PPJ (Pallo-Pojat Juniorit) kaupunginosajoukkue vuonna 2011 syntyneille jalkapalloilijoille.

Topi kirjoitti: Ryhmät: Elite:Noel P, Edu, Jeeo, Hudeifi, Markus, Ali ja Petja. Yleis: Jooa, Elias V, Eino, Alvar P, Mauno, Daniel, Martin ja Eelis. Harraste: Leo S, Noel M, Otto, Jeremias, Edvin, Mikael, Morris, Paavo ja Julius. T: Topi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Jätkäsaari, Ruoholahti Etc
Ei asetettu
37

PPJ Jätkäsaari 12 Nimenhuuto.com

Olemme 12 -syntyneiden poikien ja tyttöjen iloinen ja innokas futisjoukkue, tervetuloa mukaan! Jos olet kiinnostunut liittymään, laita sähköpostia osoitteseen jojojatka12@gmail.com

Topi kirjoitti: Ryhmät: vihreä, Aaro, Otto, mustikka ja Elsa +1. Punainen:hudeifi, Julius, Topias, Eetu ja vertti Keltainen: olli, Alvar, ines Eva ja ceesay. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jätkäsaari
Sekajoukkue
35