Jalkapallo Käpylä, helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Käpylä, helsinki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Käpylä, Helsinki

Jalkapallo - Käpylä, Helsinki

Käpa 06 AC White Nimenhuuto.com

KäPa 06 AC White on pidemmälle edistyneiden poikien joukkue. Joukkue pelaa 06-ikäluokan haastejoukkueiden kanssa. Harjoittelemme toistaiseksi 2 kertaa viikossa hyvällä sykkeellä ja innolla, peli-iloa unohtamatta.

Samuel kirjoitti: Piirisarjan otteluohjelma (26.4. - 20.6.) pelipäivineen Helsingin Piirin sivuilla: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&130690&hkijp17 Tätä päivitetään. t.Jarmo (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Käpylä, Helsinki
Pojat
19

FC Käpylä Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Tervetuloa Renja ja Mira! Jos tuttuja pelaajia niin saa kutsua peleihin etta saatais muutamat vaihtopelaajat joka peliin :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Käpylä, Helsinki
Naiset
19

KäPa 09 Tottenham Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylä, Helsinki
Sekajoukkue
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.