Jalkapallo Kuohu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuohu ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kuohu

Jalkapallo - Kuohu

JJK Kuohu Nimenhuuto.com

JJK Kuohu harjoittelee ja pelaa kesäaikana jalkapalloa 07 ja 06 ikäluokissa.

Petri kirjoitti: Terve joukkueen pelurit! Lauantaisin ollaan pelattu sählyä kuohun koulun salissa klo 11-12. Pelit on saatu aikaan, mutta melko niukalla porukalla. Toivoisin siis isompaa osallistumista jatkossa. Nyt varsinkin tulevaa lauantaita varten toivon vaikka vastauksen tähän viestiketjuun, että onko joku v... (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kuohu, Jyväskylä
Ei asetettu
25

Kuohun Veto K-Akat Nimenhuuto.com

Iloista pallottelua hyvällä porukalla! Mukaan voi liittyä tasosta riippumatta! Osa on harrastanut joskus aikaisemminkin ja osalla on käytössä elämänsä ensimmäiset nappikset :) Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Mari kirjoitti: Tulen myöhässä, Taimi tulee mukana (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Kuohu
Naiset
31

Kuohun Veto K-Ukot Nimenhuuto.com

Kuohun Vedon miesfutaajat K-Ukot edustavat urheilullisuutta ja siihen yhdistettyä jälkipelikulttuuria jaloimmillaan. Tulee mukaan liukutaklaavaan maailmaan!

Pete kirjoitti: Terve joukkue! Poistin ensi viikon treenit. Sovimme viimeksi, että tämän viikkoinen harjoite on kauden viimeinen. Kiitos siis kaikille peleihin osallistuneille. Ollut monet hyvät pelit Kuohun kentällä tänä kesänä. Katsotaan, että aloitetaanko pelaillut jo talvella Killerin kuplassa esim. kerran k... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuohun Kylä
Ei asetettu
38

Kortteliliiga kuohu 12-11 Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Minulla on Joelin ja Eemelin diplomi ja mitalit. Saa hakea meiltä Kuohulta p.0452344298 tai harkoissa. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuohu
Sekajoukkue
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.