Jalkapallo Kuohu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuohu ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kuohu

Jalkapallo - Kuohu

Kuohun Veto K-Akat Nimenhuuto.com

Iloista pallottelua hyvällä porukalla! Mukaan voi liittyä tasosta riippumatta! Osa on harrastanut joskus aikaisemminkin ja osalla on käytössä elämänsä ensimmäiset nappikset :) Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Carita kirjoitti: Sohvi kirjoitteli K-akkojen fb sivulle seuraavanlaisen viestin: Kiitos eilisistä peleistä, hauskaa oli! Haastaisimme teidät seuraavaksi meidän kotikentälle pelaamaan, saisitteko porukkaa kasaan esim. to 20. tai 27.7. klo 18.15-19.45? Kyselevät kirvelevästä tappiosta sisuuntuneet vesattaret... Mit... (14 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kuohu
Naiset
32

JJK Kuohu Nimenhuuto.com

JJK Kuohu harjoittelee ja pelaa kesäaikana jalkapalloa 07 ja 06 ikäluokissa.

Anu kirjoitti: Välitän teille seuraavan JJK:n tiedotteen: Hei Kettuperheenjäsen! JJK järjestää koko kettuperheen perhepäivän yhdessä Peurungan kanssa lauantaina 5.8. ja haluamme kutsua juuri sinut perheineen myös mukaan hauskaan päivään elokuussa. Paikalla perhepäivässä myös edustusjoukkueen pelaajia sekä tiety... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Kuohu, Jyväskylä
Ei asetettu
25

Kuohun Veto K-Ukot Nimenhuuto.com

Kuohun Vedon miesfutaajat K-Ukot edustavat urheilullisuutta ja siihen yhdistettyä jälkipelikulttuuria jaloimmillaan. Tulee mukaan liukutaklaavaan maailmaan!

Pete kirjoitti: Terve pelurit! Tulevana torstaina olisi parempi aloittaa pelit puoli tuntia myöhemmin eli 19:00 alkaen. Syynä Kuohun koulun kevätjuhla. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuohun Kylä
Ei asetettu
37

Kortteliliiga kuohu 12-11 Nimenhuuto.com

Riikka kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuohu
Sekajoukkue
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.