Jalkapallo Kuohu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuohu ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kuohu

Jalkapallo - Kuohu

JJK Kuohu Nimenhuuto.com

JJK Kuohu harjoittelee ja pelaa kesäaikana jalkapalloa 07 ja 06 ikäluokissa.

Toivo kirjoitti: Moikka pelurit! Huominen sähly on peruttu koulun ympäristössä pidettävän talvitapahtuvan vuoksi. Menkää siis sinne klo 10-14 välisenä aikana. Tarkempi ohjelma jaettu wilmassa. Jatkossa yleensäkin pelivuoro muuttuu futishenkiseksi ja pääpaino futsaliin ja jalkapallomaisiin harjoitteisiin. Aletaan ... (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Kuohu, Jyväskylä
Ei asetettu
24

Kuohun Veto K-Ukot Nimenhuuto.com

Kuohun Vedon miesfutaajat K-Ukot edustavat urheilullisuutta ja siihen yhdistettyä jälkipelikulttuuria jaloimmillaan. Tulee mukaan liukutaklaavaan maailmaan!

Mikko kirjoitti: Terve. Onko teillä ollut suunnitelmissa ottaa joku kerta Killerille jalkapallovuoroa? (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Kuohun Kylä
Ei asetettu
38

Kuohun Veto K-Akat Nimenhuuto.com

Iloista pallottelua hyvällä porukalla! Mukaan voi liittyä tasosta riippumatta! Osa on harrastanut joskus aikaisemminkin ja osalla on käytössä elämänsä ensimmäiset nappikset :) Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Marjut kirjoitti: Flunssassa. (12 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Kuohu
Naiset
32

Kortteliliiga kuohu 12-11 Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Minulla on Joelin ja Eemelin diplomi ja mitalit. Saa hakea meiltä Kuohulta p.0452344298 tai harkoissa. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuohu
Sekajoukkue
15