Jalkapallo Kuohu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuohu ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kuohu

Jalkapallo - Kuohu

JJK Kuohu Nimenhuuto.com

JJK Kuohu harjoittelee ja pelaa kesäaikana jalkapalloa 07 ja 06 ikäluokissa.

Petri kirjoitti: Moikka! Todella mukava ja onnistunut kauden päätösreissu takana. Kunnon tapahtumaan kuuluu myös gaala, jossa huomioitiin kauden erityismenestyjät. Tässä alla listaa: Vuoden maalivahti Sanni, puolustaja Toivo, keskikenttä Aleksi, hyökkääjä Jami ja paras maalintekijä Matias. Joukkue itse valitsi pa... (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Jalkapallo
Kuohu, Jyväskylä
Ei asetettu
26

Kuohun Veto K-Akat Nimenhuuto.com

Iloista pallottelua hyvällä porukalla! Mukaan voi liittyä tasosta riippumatta! Osa on harrastanut joskus aikaisemminkin ja osalla on käytössä elämänsä ensimmäiset nappikset :) Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Hanna kirjoitti: Myös Oona (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuohu
Naiset
26

Kuohun Veto K-Ukot Nimenhuuto.com

Kuohun Vedon miesfutaajat K-Ukot edustavat urheilullisuutta ja siihen yhdistettyä jälkipelikulttuuria jaloimmillaan. Tulee mukaan liukutaklaavaan maailmaan!

Jouko kirjoitti: La 13.10.2018 Vesangan Vesan turnaus Petäjävedellä on peruttu vähäisen joukkuemäärän vuoksi. Vain 3 joukkuetta ilmoittautui, joten katsottiin paremmaksi perua turnaus. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuohun Kylä
Ei asetettu
44

JJK -Kuohun kortteliliiga 2018 Nimenhuuto.com

JJK:n junioripäälikkönä Ari Laiho yht.tiedot: ari.laiho@jjk.fi ja p.045 137 8521 Ja Kuohun korttelin asioissa voit soitella myös: Kati Kytömaa Akselin äiti ja yksi korttelin vetäjistä Kuohulla.p.0452344298 kati.rautiainenx@gmail.com

Kati kirjoitti: Hei! Jos teistä joku tai jotkut vanhemmat ovat kiinnostuneita vetämään Kuohulla talvikortteli jalkapalloa ,niin ilmoittauthan pikimmiten Laihon Arille( JJK) niin saatte varattua Kuohun salista vuoron ja pääsette aloittamaan mainostamisen! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuohu
Sekajoukkue
30