Jalkapallo Kuohu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuohu ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kuohu

Jalkapallo - Kuohu

JJK Kuohu Nimenhuuto.com

JJK Kuohu harjoittelee ja pelaa kesäaikana jalkapalloa 07 ja 06 ikäluokissa.

Julius kirjoitti: Juliuksen sadetakki jäi sinne kuulemma.. onkohan se nyt menetetty🧐 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kuohu, Jyväskylä
Ei asetettu
27

Kuohun Veto K-Akat Nimenhuuto.com

Iloista pallottelua hyvällä porukalla! Mukaan voi liittyä tasosta riippumatta! Osa on harrastanut joskus aikaisemminkin ja osalla on käytössä elämänsä ensimmäiset nappikset :) Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Marjut kirjoitti: Töissä. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Kuohu
Naiset
25

Kuohun Veto K-Ukot Nimenhuuto.com

Kuohun Vedon miesfutaajat K-Ukot edustavat urheilullisuutta ja siihen yhdistettyä jälkipelikulttuuria jaloimmillaan. Tulee mukaan liukutaklaavaan maailmaan!

Arto kirjoitti: Moi! Kenttä alkaa olla sula ja toivottavasti kohta kuivaakin. Potkaistaan siis futiskausi käyntiin kentällä ens torstaina 10.5. totuttuun aikaan 18:30. Nähdään kentällä! -Arto (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kuohun Kylä
Ei asetettu
41

JJK -Kuohun kortteliliiga 2018 Nimenhuuto.com

JJK:n junioripäälikkönä Ari Laiho yht.tiedot: ari.laiho@jjk.fi ja p.045 137 8521 Ja Kuohun korttelin asioissa voit soitella myös: Kati Kytömaa Akselin äiti ja yksi korttelin vetäjistä Kuohulla.p.0452344298 kati.rautiainenx@gmail.com

Kati kirjoitti: Harjoituksiin mukaan tarvitset: pallon ja juomapullon(nimeäthän omat tavarasi, kiitos!) ,sekä iloisen mielen! Toki suosittelemme pelipaitaa ,shortseja, jalkapallosukkia ja säärisuojia ja nappiksia ,mutta ilman niitäkin pärjää. Harjoituksissa on 2 eri ryhmää :ISOMMAT 2009 ja 2010 syntyneet ,sekä P... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kuohu
Sekajoukkue
30