Jalkapallo Kuohu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuohu ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kuohu

Jalkapallo - Kuohu

JJK Kuohu Nimenhuuto.com

JJK Kuohu harjoittelee ja pelaa kesäaikana jalkapalloa 07 ja 06 ikäluokissa.

Anu kirjoitti: Hei pelaajat ja kotiväki Lauantaina ja sunnuntaina koittaa kautemme päätapahtuma eli Comets cup 2018. Käykääpäs merkkaamassa pelurit nimenhuutoon pian, että tiedetään, ketkä ovat rivissä mukana. Pelit alkavat osaltamme klo 11.00 ja ollaan pelipaikalla Huhtasuon liikuntapuistossa kentällä nro 2 vi... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kuohu, Jyväskylä
Ei asetettu
26

Kuohun Veto K-Ukot Nimenhuuto.com

Kuohun Vedon miesfutaajat K-Ukot edustavat urheilullisuutta ja siihen yhdistettyä jälkipelikulttuuria jaloimmillaan. Tulee mukaan liukutaklaavaan maailmaan!

Pete kirjoitti: Tarvaisen Jouni Kuohulta kyselee tälläistä. Nopeat pelaamaan ja heti. Itse en pääse. Löytyykö täältä innokkaita jalkapallon pelaajia tuuraamaan hieman heikkoa osallistumista meidän firman joukkueen osalta tänään Comets Parkiin? Pelit 16:30 ja 17:40. Firmajoukkue joka tarvitsee 2-3 pelaajaa. Moke ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Kuohun Kylä
Ei asetettu
44

Kuohun Veto K-Akat Nimenhuuto.com

Iloista pallottelua hyvällä porukalla! Mukaan voi liittyä tasosta riippumatta! Osa on harrastanut joskus aikaisemminkin ja osalla on käytössä elämänsä ensimmäiset nappikset :) Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Marjut kirjoitti: Töissä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuohu
Naiset
25

JJK -Kuohun kortteliliiga 2018 Nimenhuuto.com

JJK:n junioripäälikkönä Ari Laiho yht.tiedot: ari.laiho@jjk.fi ja p.045 137 8521 Ja Kuohun korttelin asioissa voit soitella myös: Kati Kytömaa Akselin äiti ja yksi korttelin vetäjistä Kuohulla.p.0452344298 kati.rautiainenx@gmail.com

Kati kirjoitti: Harjoituksiin mukaan tarvitset: pallon ja juomapullon(nimeäthän omat tavarasi, kiitos!) ,sekä iloisen mielen! Toki suosittelemme pelipaitaa ,shortseja, jalkapallosukkia ja säärisuojia ja nappiksia ,mutta ilman niitäkin pärjää. Harjoituksissa on 2 eri ryhmää :ISOMMAT 2009 ja 2010 syntyneet ,sekä P... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuohu
Sekajoukkue
30