Jalkapallo Kuopio, kurkimäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio, kurkimäki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kuopio, Kurkimäki

Jalkapallo - Kuopio, Kurkimäki

Kups Kurjet 09 Nimenhuuto.com

Kups Kurjet 09 on. ko. vuosina syntyneille pojille tarkoitettu liikunnan iloa ja jalkapallon harjoittelua tarjoava ryhmä. Kups Kurjet on Juniori Kupsin kaupunginosajoukkue, joka toimii Kurkimäessä. Tervetuloa mukaan!

Juri kirjoitti: Siirrytään käyttämään Jopoxia. En päivittele enää tapahtumia tänne Nimenhuutoon. Mikäli et ole saanut kutsua/aktivoimislinkkiä Jopoxiin niin laita siitä viestiä juri.hakala@gmail.com. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kuopio, Kurkimäki
Pojat
27

KuPS Kurjet -10 Nimenhuuto.com

KuPS Kurjet -10 on vuonna 2010 syntyneille pojille tarkoitettu liikunnan iloa ja jalkapallon harjoittelua tarjoava ryhmä. KuPS Kurjet on Juniori KuPSin kaupunginosajoukkue, joka toimii Kurkimäessä. Tervetuloa mukaan!

Jari kirjoitti: Hei Vanhempainpalaverissakin joulukuussa oli puhetta, että jatkavien pelaajien tulisi ilmoittautua KuPSin pelaajaksi tenavaliigaan ja sitä kautta maksaa ja saada Tenavaliiga -lisenssi. Enää ei siis jatketa Snadiliiga -toimintaa Snadi -lisenssillä. Ilmoittautumislomake on Juniori KuPSin uusilla ne... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kuopio, Kurkimäki
Pojat
14

KUPS 08 EDUSTUS Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Hei Tallensin "kuvat ja materiaalit" - "maksut" -kansioon laskun pipoista ja hanskoista. Muutamaa pelaajaa lukuunottamatta jokaiselle tuli hankittua pipoja ja/tai hanskoja. Laskun eräpv on 31.12.2016. Laskusta näkyy kunkin maksuosuus viitenumeroineen sekä hanskojen ja pipojen hinnat painatuskului... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuopio, Kurkimäki
Pojat
28