Jalkapallo Kuopio, kurkimäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio, kurkimäki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kuopio, Kurkimäki

Jalkapallo - Kuopio, Kurkimäki

Kups Kurjet 09 Nimenhuuto.com

Kups Kurjet 09 on. ko. vuosina syntyneille pojille tarkoitettu liikunnan iloa ja jalkapallon harjoittelua tarjoava ryhmä. Kups Kurjet on Juniori Kupsin kaupunginosajoukkue, joka toimii Kurkimäessä. Tervetuloa mukaan!

Juri kirjoitti: KuPSilta tulleen lisenssimaksulistan mukaan osalla Kurjet 09 pelaajista on edelleen 2017 lisenssimaksun 1. erä maksamatta (eräpäivä 12.12.). Huomioikaa että harjoituksiin ja turnauksiin ei voi osallistua jos kyseistä maksua ei ole suoritettu. Mikäli ette ole lisenssimaksulappua kotiinne postitse ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio, Kurkimäki
Pojat
24

KuPS Kurjet -10 Nimenhuuto.com

KuPS Kurjet -10 on vuonna 2010 syntyneille pojille tarkoitettu liikunnan iloa ja jalkapallon harjoittelua tarjoava ryhmä. KuPS Kurjet on Juniori KuPSin kaupunginosajoukkue, joka toimii Kurkimäessä. Tervetuloa mukaan!

Jari kirjoitti: Hei Vanhempainpalaverissakin joulukuussa oli puhetta, että jatkavien pelaajien tulisi ilmoittautua KuPSin pelaajaksi tenavaliigaan ja sitä kautta maksaa ja saada Tenavaliiga -lisenssi. Enää ei siis jatketa Snadiliiga -toimintaa Snadi -lisenssillä. Ilmoittautumislomake on Juniori KuPSin uusilla ne... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio, Kurkimäki
Pojat
12

KUPS 08 EDUSTUS Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Hei Tallensin "kuvat ja materiaalit" - "maksut" -kansioon laskun pipoista ja hanskoista. Muutamaa pelaajaa lukuunottamatta jokaiselle tuli hankittua pipoja ja/tai hanskoja. Laskun eräpv on 31.12.2016. Laskusta näkyy kunkin maksuosuus viitenumeroineen sekä hanskojen ja pipojen hinnat painatuskului... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuopio, Kurkimäki
Pojat
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.