Jalkapallo Kurikka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kurikka ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, lentopallo, salibandy, rullakiekko, pesäpallo ja nyrkkeily.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kurikka

Jalkapallo - Kurikka

Kurikan Ryhti tytöt 04-06 Nimenhuuto.com

Joukkue on perustettu v. 2015 ja pelaa kesäkaudella 2015 Palloliiton E-10 Tytöt sarjassa yhteensä 8 turnauksessa.

Aada kirjoitti: hei!! Meiltäkin kaksi joukkuetta... Siihen apuvalventajaksi ei meiltä oikein keritä... T.satu (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kurikka
Tytöt
32

Ryhti02-03 Nimenhuuto.com

Kurikan Ryhdin 2002-03 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue.

Aki kirjoitti: Ryhdin miehilä Ma 27.2 klo 18.30 salivuoro Kurikan monnarilla. Pelaillaan futsalia, kaikki halukkaat tervetulleita. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kurikka
Ei asetettu
12

Kurikan Ryhti POJAT-05 Nimenhuuto.com

Mäki-Jylli kirjoitti: Sitten vielä muistutus merkkailuista tänne nimenhuutoon. Peleihin merkatkaa pojat siihen joukkueeseen, johon poika kuuluu. ( Kury / Kury punainen ). Ja jos peliin ei pääse, niin syy pitää laittaa myös näkyviin. Nyt on tärkeää osallistua peleihin, koska joukkueita on kaksi. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Kurikka
Pojat
32

Kurikan Ryhti P-08 Nimenhuuto.com

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Kurikka
Pojat
28

kurikanryhtijalkapallomiehet Nimenhuuto.com

Aki kirjoitti: Kauden 2018 avauspalaveri Ke 17.1.-18 klo 20 monnarilla. Jos et pääse paikalle ilmoitathan aikeistasi ensi kesän suhteen minulle. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Kurikka
Miehet
38

Kurikan Ryhti pojat-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Olemme järjestämässä pojille yhteistä reissua OmaSp Stadionille la 23.9 klo:17 alkavaan SJK-HJK peliin. Poikien osuus maksetaan joukkueenrahastosta. Mukaan saa ilmoittautua aikuiset omakustanteisesti. HUOM!! Sitovat ilmoittautumiset ke 6.9 klo 18 mennessä. Poikien osalta täällä nimenhuudossa... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kurikka
Pojat
31