Jalkapallo Kurikka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kurikka ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, lentopallo, salibandy, rullakiekko, soutu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kurikka

Jalkapallo - Kurikka

Kurikan Ryhti tytöt 04-06 Nimenhuuto.com

Joukkue on perustettu v. 2015 ja pelaa kesäkaudella 2015 Palloliiton E-10 Tytöt sarjassa yhteensä 8 turnauksessa.

Aada kirjoitti: hei!! Meiltäkin kaksi joukkuetta... Siihen apuvalventajaksi ei meiltä oikein keritä... T.satu (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kurikka
Tytöt
35

Ryhti02-03 Nimenhuuto.com

Kurikan Ryhdin 2002-03 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue.

Aki kirjoitti: Ryhdin miehilä Ma 27.2 klo 18.30 salivuoro Kurikan monnarilla. Pelaillaan futsalia, kaikki halukkaat tervetulleita. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kurikka
Ei asetettu
12

Kurikan Ryhti pojat-06 Nimenhuuto.com

Iina kirjoitti: Pojat joiden pitää sovittaa pelipaitaa huom! Huomenna klo 17.40 monnarilla (ennen meidän salitreenejä lukiolla) on mahdollisuus sovittaa paitoja Akin kanssa. Voisiko joku vanhemmista nyt kerätä listan missä lukee: kuka tarvitsee paidan (nimi), pelinumero, koko? Kerätä nyt heti ne ylös joiden ei t... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kurikka
Pojat
31

kurikanryhtijalkapallomiehet Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Harkat sunnuntailta peruttu iltapelin vuoxi.käykää ilmoittautumassa peliin (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Kurikka
Miehet
29

Kurikan Ryhti P-08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Kurikka
Pojat
22

Kurikan Ryhti POJAT-05 Nimenhuuto.com

Kataja kirjoitti: HEI! Koska harkat taas alkavat? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kurikka
Pojat
29

KuRy0102t Nimenhuuto.com

Hyvä Minä hyvä Me, hyvä Meidän Joukkue!

Juho kirjoitti: Moi flikat. Eilen oli jalkapallojaoston kokous ja päätimme että joukkue ilmoitetaan 8 vs. 8 sarjaan. Jos sarja tulee niin sitten pelaamme siellä, eli kenttä ja maalit pienenee mutta pelit jatkuu. Muuten pidämme joukkueen olemassa olevana ja harjoittelemme ja pelaamme harjoitusotteluita. Voimme kä... (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kurikka
Tytöt
35

Kurikan ryhti 07 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Kurikka
Pojat
4

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.