Jalkapallo Lehmo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lehmo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, hevostenhoito ja ratsastus.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lehmo

Jalkapallo - Lehmo

ViiksenVeto Nimenhuuto.com

ViiVe

Harri kirjoitti: Yritän keretä työvuorosta. Siksi out! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Lehmo
Miehet
24

Lehpa-2 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Tervehdys! Tuon tämän viikon treeneihin kuvaston josta on mahdollista ostaa treeniasua, kenkiä, syndejä jne. Lehpa hintaan. Myyjä Carlson. Tehdään sitten joukkotilaus jos halukkaita ostajia löytyy. -Harri (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lehmo
Miehet
35

Lehpa 07 Nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: Tiistaina Kontiolahdella normaalisti, lauantaina tulee poikkeava aika ja paikka, laitan siitä viestiä heti kun olen tietoinen asiasta + sunnuntaina taas taistellaan voitoista. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kontiolahti, Lehmo
Sekajoukkue
25

LehmonSpurguPojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lehmo
Miehet
11

LehPa-KKI Nimenhuuto.com

kki meininkiä ja 5. divarineppailua laadukkaasti tarjoileva karjalaisjoukkue

Jukka-Pekk kirjoitti: Ensi viikosta eteenpäin, kunhan on sisäliikuntavuorot on ohi, pitää KKI:n tekonurmivuorot saada aktiiviseen käyttöön. En pilaillut sillä, että seurasta löytyy muita käyttäjiä primetime-vuoroille klo 18.30 viikolla. Joten laittakaapa ensi viikolle jo täppiä IN-puolelle, niin ei jouduta oikeesti an... (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Kontiolahti, Lehmo
Miehet
85

LehPa04 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Tervehdys Hyvät Vanhemmat! Materiaalit / Varusteet kansioon lisäsin tämän kevään/kesän varusteista listan Lehpa valikoima_2017 (huomioi lista on kaksi sivuinen toisessa kuvat, toisessa hinnat). Tuotteet ovat sovitettavissa Carlssonilla Siihtalassa. Hinnat eivät sisällä painatuskuluja. Arvioni pai... (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lehmo
Pojat
45

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.