Jalkapallo Lemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lemi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lemi

Jalkapallo - Lemi

Kotajärven pallo Nimenhuuto.com

4-divari potkupalloa hyvässä porukassa.

Marko kirjoitti: Treenit pystyis aloittaa tänään jo klo 20:00 ! (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Lemi
Miehet
29

Kopa jun P11 Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Moikka! Tällä hetkellä vain 5 pelaajaa on merkattu pelipassin maksaneiksi. Järjestelmä päivittää kerran viikossa nuo pelaajat joten välttämättä ei ole ihan ajan tasalla. Piirisarjapelit alkavat ti 9.5 ja pelaamaan ei pääse jos ei ole pelipassia. Eli pikkuhiljaa hopihopi, varsinkin kun niissä saat... (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Lemi
Sekajoukkue
15

Kopa Juniorit 08-09 Nimenhuuto.com

Nea kirjoitti: Moi! Ensi lauantaina 6.5 on kunnan järjestämät siivous talkoot. Ollaan sovittu, että Kuukanniemen rannan siivouksen hoitaisi meidän- sekä Kylliäisen Karin joukkueet. Aikatauluista sen verran, että Karin kanssa puhuttiin jos aloitettaisiin aamusta yhdeksän paikkeilla. Noin klo 11 maitolaiturille t... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lemi
Sekajoukkue
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.