Jalkapallo Marttila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Marttila ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo ja kaikki.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Marttila

Jalkapallo - Marttila

Marttilan Murto P09 P07 Nimenhuuto.com

Marttilan Murto on Marttilalainen urheiluseura. Kotipelit pelataan Marttilan jalkapallonurmella, Metsäniityntie 13.

Teemu kirjoitti: Mo Seura siirtyy käyttämään Jopox järjestelmää lähi viikkoina. Meidän osalta kaikki pelaajat on järjestelmässä ja ympäristö julkaistaan lähiaikoina. Jopox tulee korvaamaan nimenhuudon ja siihen on saatavilla kännykkäaplikaatio. Saatte kirjautumisohjeen sähköpostiin. Alla muutamia tärkeitä päivämä... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Marttila
Pojat
31

MartMuP03 Nimenhuuto.com

Marttilan Murron -03 syntyneiden joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Torstaina 18.5 P05 kaipaa 04 pelaajia avuksi peliin Euraan, sillä osa joukkueesta on Erasmus-matkalla Virossa. Myös kuskeille olisi käyttöä. Ilmoittautuminen tkanasuo@suomi24.fi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Marttila
Pojat
20

Marttilan Murto T03-01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Marttila
Tytöt
15