Jalkapallo Myllykoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Myllykoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: ratsastus.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Myllykoski

Jalkapallo - Myllykoski

MYPASSION Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan jalkapalloa MYPA Harrastemiehiin! Joukkue pelaa Kaakon Kutosta ja osallistuu ajoittain myös harrasteturnauksiin. Kauden 2017 joukkueeseen mahtuu vielä viime hetken tulijoitakin mukaan ja huhtikuusta lokakuuhun harjoittelemme oletuksena tiistaisin 19.30-21.00 Kymenlaakson Sähkö Stadionilla Myllykoskella. Harjoittelemaan ja pelaamaan ovat tervetulleita eri ikäiset jalkapalloharrastuksesta kiinnostuneet potkijat, aiemmasta kokemuksesta tai taidoista riippumatta. Ikähaarukka joukkueessa on tällä hetkellä noin 18-vuotiaista yli 40-vuotiaisiin pelaajiin eli mukava sekoitus kokemusta ja nuoruutta, taitoa ja tuuria... Kysy lisää joukkueenjohtajalta! antti.lamppu@luukku.com 0456335558

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan harrastamaan jalkapalloa MYPA Harrastemiehiin! Joukkue pelaa Kaak...

Naki kirjoitti: +2 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Myllykoski, Kouvola
Miehet
32

Mypa P06 Nimenhuuto.com

Raija kirjoitti: KIITOS KAIKILLE viime kaudesta nyt on kaikki maksettu ja poikien tilin saldo tällä hetkellä 4216.38 kioskitäti kiittää ja kuittaa raija (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Myllykoski
Ei asetettu
39

Kjp maalivahditfyysinen Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Mv-fysiikat ovat toistaiseksi tauolla. Käykää oman joukkueen kanssa fysiikkatreeneissä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Myllykoski
Ei asetettu
12

MYPAT02-03 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: HUOM!!! Keskiviikkona 22.5.2013 klo 18-19 maalivahtiharjoitukset Kurkisuolla stadionin huollon vuoksi (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Myllykoski
Tytöt
20

Mypa P06-07 Nimenhuuto.com

Mypa junioreiden poikien P06-07 joukkue, josta P07 ikäryhmä.

Katja kirjoitti: TALVEN HARJOITUSAJAT: Ajalla 1.11.2017 - 31.3.2018 harjoittelemme seuraavasti: TIISTAISIN klo 19.30-20.30 Palloiluhallilla TORSTAISIN klo 18.30-20.00 Viialan koululla SUNNUNTAISIN klo 14.30-15.30 Palloiluhallilla POIKKEUKSENA HELMIKUU, JOLLOIN TIISTAIN HARJOITUKSET OVAT klo 16-17.30 Palloiluhalli... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Myllykoski
Pojat
38

MYPA P04 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tänään maanantaina Messitapahtuma on STADIONILLA!!!!!!!!! Klo 16.15-> paikka vaihtunut (Vuosi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Myllykoski
Pojat
21

Mypa-Purha 02-03 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Huomenna tiistaina harkkapeli pikahälyytyksellä 03 tyttöjen leiriryhmää vastaan stadionilla. Kokoontuminen stadikalla klo 12.30! Illalla ei harkkoja Ilmottaudu pian pääsetkö pelaamaan, peli 11v11 että saadaan tarpeeksi porukkaa paikalle! -Tommi- (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Myllykoski, Kouvola
Pojat
19

Mypa P08 Nimenhuuto.com

Aatu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Myllykoski
Pojat
14

MypaPurhaP97-00 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Hei. Huominen ke harkat on peruttu (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Myllykoski
Pojat
13

MypaPurha 01 YJ Nimenhuuto.com

Atte kirjoitti: 02 peli ennen tätä peliä, mutta Atte on käytettävissä (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Myllykoski
Ei asetettu
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.