Jalkapallo Nivala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nivala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sulkapallo ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Nivala

Jalkapallo - Nivala

FC-92 Nivala tytöt 03-05 Nimenhuuto.com

FC-92 Nivala tytöt 03-05 on jalkapallojoukkue, johon kuuluu 16 pelaajaa. Joukkue harjoittelee yhdessä neljä kertaa viikossa ja pelaa talvikaudella (2017) Keski-Pohjanmaan piirin P-13 futsal-pelisarjaa. Tervetuloa monipuolisen harrastuksen pariin!

Joukkue etsii pelaajia: Tytöt 03-05 hakee joukkueeseensa uusia pelaajia, tule mukaan! Sisäkaudella pe...

Virve kirjoitti: Lisäsin materiaaleihin kutsun pelinohjaajakoulutukseen (maanantai 27.3. klo 17-19). Koulutus on tytöille pakollinen tapahtuma, myös vanhempien toivotaan osallistuvan koulutukseen. Se ei sido mihinkään tuomarointiin, vaan antaa lisää tietoa jalkapallon säännöistä. (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nivala
Tytöt
17

FC-92 P05-06 Nimenhuuto.com

Aatu kirjoitti: Hei kaikille, Vanhempien palaverissa 19.3.2017 sovittiin, että teen kahvitusvuoro listan, tarkistakaapa listaa: sovittiin, että valmentajia, rahastonhoitajaa, joukkueen johtajaa ei laiteta. Lista on muokattavissa yst.terv. Kirsi Mäkinen FC 92 05-06 KAHVITUSVUOROT 2017 Anttila Veeti (Irene Anttila... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
37

FC-92 Nivala pojat 02-04 Nimenhuuto.com

Jami kirjoitti: Jami pesisleirillä 2-8.7 Raumalla (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
24

Fc-92 ja HK B-pojat Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Minulla ei ole tapana valittaa turhan päiten asioista enkä tee sitä nytkään, minusta on miellyttävää seistä kentän laidalla ilmaiseksi lumisateessa, vesisateessa, helteessä 6 - 8 tuntia päivässä. Ihan vaan sen takia, että näen poikien tekevän sitä, mitä minä olen pyrkinyt opettamaan heille, PELAA... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.