Jalkapallo Nivala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nivala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, sulkapallo, futsal ja ammuntasimulaattori.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Nivala

Jalkapallo - Nivala

FC-92 Nivala tytöt 03-05 Nimenhuuto.com

FC-92 Nivala tytöt 03-05 on jalkapallojoukkue, johon kuuluu 13 pelaajaa. Joukkue harjoittelee yhdessä neljä kertaa viikossa ja pelaa talvikaudella (2018) Keski-Pohjanmaan piirin P-13 futsal-pelisarjaa. Tervetuloa monipuolisen harrastuksen pariin!

Joukkue etsii pelaajia: Tytöt 03-05 hakee joukkueeseensa uusia pelaajia, tule mukaan! Sisäkaudella pe...

Virve kirjoitti: Tekasin sponsorinhankinta listan. Siinä on ehdotus jokaiselle pelaajalle, mistä voisi kysellä mainosta peli/veryttelyasuun. Käykää itse muokkaamassa, mikäli kysytte joltakin muulta yrittäjältä. Ja ilmoittakaa listaan tai tänne heti, kun olette joltakin kysyneet/saaneet myytyä, ettei kierrellä sam... (20 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nivala
Tytöt
16

FC-92 P05-06 Nimenhuuto.com

Oliver kirjoitti: Tiedoksi! Erotuomarikurssi Kokkolassa. Tietoa saa välittää eteenpäin, ja erotuomaritoiminnasta kiinnostuneita kannustetaan osallistumaan. https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/piirit/keski-pohjanmaa-mellersta-osterbotten/lomakkeet/ilmoittautuminen-erotuomarin (17 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
33

FC92 P10 Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
4

FC-92 Nivala pojat 02-04 Nimenhuuto.com

Jami kirjoitti: Jami pesisleirillä 2-8.7 Raumalla (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
24

Fc-92 ja HK B-pojat Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Minulla ei ole tapana valittaa turhan päiten asioista enkä tee sitä nytkään, minusta on miellyttävää seistä kentän laidalla ilmaiseksi lumisateessa, vesisateessa, helteessä 6 - 8 tuntia päivässä. Ihan vaan sen takia, että näen poikien tekevän sitä, mitä minä olen pyrkinyt opettamaan heille, PELAA... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
30