Jalkapallo Nivala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nivala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sulkapallo, futsal ja ammuntasimulaattori.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Nivala

Jalkapallo - Nivala

FC-92 Nivala tytöt 03-05 Nimenhuuto.com

FC-92 Nivala tytöt 03-05 on jalkapallojoukkue, johon kuuluu 16 pelaajaa. Joukkue harjoittelee yhdessä neljä kertaa viikossa ja pelaa talvikaudella (2017) Keski-Pohjanmaan piirin P-13 futsal-pelisarjaa. Tervetuloa monipuolisen harrastuksen pariin!

Joukkue etsii pelaajia: Tytöt 03-05 hakee joukkueeseensa uusia pelaajia, tule mukaan! Sisäkaudella pe...

Virve kirjoitti: Paita-ajatus. Suunnitelmissa hankkia JP-painosta koko joukkueelle yhtenäinen, värikäs t-paita päätösjuhlaan. Laitan kuvan värivalikoimasta tänne. Koot löytyvät xs-4xl, myös senttikoot mahdollisia. Paidan taakse tarkoitus kirjoittaa #jotain, jokainen saa siis itse valita oman #. Aika moni oli käyt... (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nivala
Tytöt
20

FC-92 P05-06 Nimenhuuto.com

Nikolas kirjoitti: Tervehdys! Laitetaanpa laskutukseen tämän kauden kenttämaksuja. Pääseuralta tipahtelee muutaman kerran vuodessa maksuja käytetyistä sali- ja kenttämaksuista, tämän kauden maksuja on maksettu huhtikuun loppuun mennessä toteutuneista. Myös tuomaritoiminnasta joudumme tällä kaudella seuralle maksama... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
41

FC-92 Nivala pojat 02-04 Nimenhuuto.com

Jami kirjoitti: Jami pesisleirillä 2-8.7 Raumalla (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
24

Fc-92 ja HK B-pojat Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Minulla ei ole tapana valittaa turhan päiten asioista enkä tee sitä nytkään, minusta on miellyttävää seistä kentän laidalla ilmaiseksi lumisateessa, vesisateessa, helteessä 6 - 8 tuntia päivässä. Ihan vaan sen takia, että näen poikien tekevän sitä, mitä minä olen pyrkinyt opettamaan heille, PELAA... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.