Jalkapallo Nivala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nivala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, oratoriokuoro, kuoro, sekakuoro ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Fc Ysikaks P12-13 Nimenhuuto.com

Fc Ysikaks P12/13 on keväällä 2020 perustettu jalkapallojoukkue. Joukkueenjohtaja/valmentaja: Janne Kemppainen Valmentaja: Olli Salo Valmentaja: Sauli Myllylä Valmentaja: Jani Anttila Taloudenhoitaja: Tanja Löytynoja

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
28

FC-92 P05-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei pelaajat ja vanhemmat! Ensi kesälle on suunnitteilla turnausreissu Ruotsiin, Piteån. Käykää ilmoittautumassa mukaan! https://forms.gle/HSmxJUqdaCTEZoFb6 T. Virve (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
19

FC-92 T06-08 Nimenhuuto.com

Viivi kirjoitti: Viivi pystyy pelaamaan, mutta ei maalivahtina. Varoo sen verran sinisiä sormiaan (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Tytöt
22

FC92 T09-10 Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Tytöt
8

FC-92 T11-12 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Tytöt
24

Fc Ysikaks P09 Nimenhuuto.com

Lenni kirjoitti: Lauantain aikatauluja ja toimintaohjeita: Minä(Alex) ja Tero koutsaamme yhdessä molemmat joukkueet. Kaikkien pelaajien tulee olla klo 8.45 kamppeet päällä meille tarkoitetussa pukukopissa hallilla. Puoli yhdeksän maissa on siis hyvä saapua paikalle. Ohjeistamme molemmat joukkueet ja ensimmäisenä ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
24