Jalkapallo Nivala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nivala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, sulkapallo, futsal ja ammuntasimulaattori.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Nivala

Jalkapallo - Nivala

FC-92 Nivala tytöt 03-05 Nimenhuuto.com

FC-92 Nivala tytöt 03-05 on jalkapallojoukkue, johon kuuluu 13 pelaajaa. Joukkue harjoittelee yhdessä neljä kertaa viikossa ja pelaa talvikaudella (2018) Keski-Pohjanmaan piirin P-13 futsal-pelisarjaa. Tervetuloa monipuolisen harrastuksen pariin!

Joukkue etsii pelaajia: Tytöt 03-05 hakee joukkueeseensa uusia pelaajia, tule mukaan! Sisäkaudella pe...

Saara kirjoitti: Tässäpä olisi kahvitus vuoro lista kesän sarjapeleihin: 30.4: Häkkilä & Tölli 21.5: Kamppi & Vedenpää 4.6: Laurila & Teppo 18.6: Porkka & Mämmi 30.7: Kivioja & Eränummi 20.8: Huuhka & Jurvelin 3.9: Laulumaa & Häkkilä 17.9: Kamppi & Vedenpää (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nivala
Tytöt
16

FC-92 P05-06 Nimenhuuto.com

Oliver kirjoitti: Tulkaapa pojat (ja vanhemmat) koulutukseen. Kesän aikana tiedossa monia pienenkentän pelejä, joissa tarvitaan pelinohjaajia. Koulutuksen voi käydä kertauksena uudestaankin, vaikka olisi viime vuonna jo osallistunut. T. Virve (17 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
33

FC92 P10 Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
4

FC-92 Nivala pojat 02-04 Nimenhuuto.com

Jami kirjoitti: Jami pesisleirillä 2-8.7 Raumalla (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
24

Fc-92 ja HK B-pojat Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Minulla ei ole tapana valittaa turhan päiten asioista enkä tee sitä nytkään, minusta on miellyttävää seistä kentän laidalla ilmaiseksi lumisateessa, vesisateessa, helteessä 6 - 8 tuntia päivässä. Ihan vaan sen takia, että näen poikien tekevän sitä, mitä minä olen pyrkinyt opettamaan heille, PELAA... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
30