Jalkapallo Nivala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nivala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sulkapallo, futsal ja ammuntasimulaattori.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Nivala

Jalkapallo - Nivala

FC-92 Nivala tytöt 03-05 Nimenhuuto.com

FC-92 Nivala tytöt 03-05 on jalkapallojoukkue, johon kuuluu 16 pelaajaa. Joukkue harjoittelee yhdessä neljä kertaa viikossa ja pelaa talvikaudella (2017) Keski-Pohjanmaan piirin P-13 futsal-pelisarjaa. Tervetuloa monipuolisen harrastuksen pariin!

Joukkue etsii pelaajia: Tytöt 03-05 hakee joukkueeseensa uusia pelaajia, tule mukaan! Sisäkaudella pe...

Virve kirjoitti: Tiedostoihin lisätty piirin kalenteri T14 sarjan peliviikoista. Pelipäivät saattaa muuttua, viikot kannattaa kuitenkin huomioida, kun suunnittelette kesälomareissuja. (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nivala
Tytöt
17

FC-92 P05-06 Nimenhuuto.com

Oliver kirjoitti: Hei, Kirsi kyseli kuvia. Tän linkin takana pitäs olla joitakin Maijalan Juulin ottamia kuvia. https://onedrive.live.com/?authkey=%21AEKFDD8Xc789BKY&id=333BF511B32436B1%21626&cid=333BF511B32436B1 Sitten jos pääsette Instagramiin, niin sieltä löytyy kuvaa ja videota #jokieduturnaus Iso kiitos teidä... (14 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
39

FC-92 Nivala pojat 02-04 Nimenhuuto.com

Jami kirjoitti: Jami pesisleirillä 2-8.7 Raumalla (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
24

Fc-92 ja HK B-pojat Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Minulla ei ole tapana valittaa turhan päiten asioista enkä tee sitä nytkään, minusta on miellyttävää seistä kentän laidalla ilmaiseksi lumisateessa, vesisateessa, helteessä 6 - 8 tuntia päivässä. Ihan vaan sen takia, että näen poikien tekevän sitä, mitä minä olen pyrkinyt opettamaan heille, PELAA... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.