Jalkapallo Nivala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nivala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, futsal, salibandy, oratoriokuoro, kuoro, sekakuoro ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FC-92 Nivala tytöt 03-05 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tytöt 03-05 hakee joukkueeseensa uusia pelaajia, tule mukaan! Sisäkaudella pe...

Virve kirjoitti: Hei, vähitellen aloitellaan jaliskautta. Yhteislenkithän ovat jo pyörineet pari viikkoa ja tällä viikolla alkaa sitten yhteinen fysiikkatreeni Kuntokeskus Strongsilla. Myös perinteinen joukkueen kauden aloituspalaveri tulossa tiistaina 4.2.2020. Kävisittekö jokainen tarkistamassa sekä pelaajan et... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nivala
Tytöt
23

Fc Ysikaks P09 Nimenhuuto.com

Riikka kirjoitti: Kokkola Cup pelataan 16.-19.7.2020 Kokkolassa. Joukkueemme on yötä pelien väliset yöt paikan päällä. Valmennus ja JoJo ovat valvomassa poikia koko turnauksen ajan. Omavastuu pojilta 40€(sis.majoitus,ruoat ja pelit) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
26

FC-92 P05-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei pelaajat ja vanhemmat! Ensi kesälle on suunnitteilla turnausreissu Ruotsiin, Piteån. Käykää ilmoittautumassa mukaan! https://forms.gle/HSmxJUqdaCTEZoFb6 T. Virve (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
28

FC-92 T06-08 Nimenhuuto.com

Viivi kirjoitti: En ole lainkaan varma, onko lukion sali käytettävissä joululoman aikana. Naisten joukkueella sellainen tieto, että sali ei ole käytössä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nivala
Tytöt
25