Jalkapallo Nivala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nivala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, futsal, salibandy, oratoriokuoro, kuoro ja sekakuoro.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FC-92 Nivala tytöt 03-05 Nimenhuuto.com

FC-92 Nivala tytöt 03-05 on jalkapallojoukkue, johon kuuluu 15 pelaajaa. Olemme Viasatin kummijoukkue Helsinki-Cupissa 2018. Joukkue harjoittelee yhdessä neljä kertaa viikossa ja pelasi talvikaudella (2018) Keski-Pohjanmaan piirin P-13 futsal-pelisarjaa. Kesäkaudella pelaamme Keski-Pohjanmaan piirin T-15 (2003) sarjaa. Tervetuloa monipuolisen harrastuksen pariin!

Joukkue etsii pelaajia: Tytöt 03-05 hakee joukkueeseensa uusia pelaajia, tule mukaan! Sisäkaudella pe...

Virve kirjoitti: Hei pelaajat ja vanhemmat! Ensi kesälle suunnitteilla turnaus Ruotsiin, Piteåån. Käykää ilmoittautumassa mukaan! https://forms.gle/HSmxJUqdaCTEZoFb6 Virve (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nivala
Tytöt
20

FC-92 P05-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei pelaajat ja vanhemmat! Ensi kesälle on suunnitteilla turnausreissu Ruotsiin, Piteån. Käykää ilmoittautumassa mukaan! https://forms.gle/HSmxJUqdaCTEZoFb6 T. Virve (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
27

Fc Ysikaks P09 Nimenhuuto.com

Lenni kirjoitti: Lauantain aikataulut: Klo 10.30 alkupalaverit ja lämmittelyt Ylivieskan tekonurmella eli Safarin kentällä. Ajoissa ennen palaverin alkua kentälle!⏰😁 Kumpikin joukkue pelaa kaksi peliä. Pelin kesto 2x30 minuuttia. Eka pelit alkavat klo 11.00. Ne päättynevät n. 12.10. Tämän jälkeen vartin tauko, jo... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
26

FC-92 T06-08 Nimenhuuto.com

Viivi kirjoitti: Viivi Pee lähtee, jos pääsee jonkun kyydissä. Meillä kaikki kuskit Jyväskylässä tuolloin. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nivala
Tytöt
30