Jalkapallo Nivala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nivala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Nivala

Jalkapallo - Nivala

FC-92 Nivala tytöt 03-05 Nimenhuuto.com

FC-92 Nivala tytöt 03-05 on jalkapallojoukkue, johon kuuluu 15 pelaajaa. Olemme Viasatin kummijoukkue Helsinki-Cupissa 2018. Joukkue harjoittelee yhdessä neljä kertaa viikossa ja pelasi talvikaudella (2018) Keski-Pohjanmaan piirin P-13 futsal-pelisarjaa. Kesäkaudella pelaamme Keski-Pohjanmaan piirin T-15 (2003) sarjaa. Tervetuloa monipuolisen harrastuksen pariin!

Joukkue etsii pelaajia: Tytöt 03-05 hakee joukkueeseensa uusia pelaajia, tule mukaan! Sisäkaudella pe...

Milla kirjoitti: Milla tulee paikalle. Minä en pääse tähänkään, koska työreissulla. T: Päivi Hyvönen (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nivala
Tytöt
14

Fc Ysikaks P09 Nimenhuuto.com

Lenni kirjoitti: Alun perin sanottiin, että tämä vuoro perutaan, koska sali on muussa käytössä. Koululta ilmoitettiin, että voimmekin pitää treenit, koska suunniteltu tapahtuma peruuntui. Eli treenit pidetään. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
28

FC-92 T06-08 Nimenhuuto.com

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Tytöt
6

FC-92 P05-06 Nimenhuuto.com

Oliver kirjoitti: Hei joukkueenjohto, valmentajat, vanhemmat ja pelaajat! Olen saanut ajatuksen ja jaan sen teille. Meillä oli tyttöjen kans kesällä huippu kokemus olla mukana Helsinki Cupissa, joten aloin tässä miettimään lähdettäiskö kesällä 2019 poikien kans reissuun. Asialla ei ole kiire ja se on vasta idean t... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
35

Fc-92 ja HK B-pojat Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Minulla ei ole tapana valittaa turhan päiten asioista enkä tee sitä nytkään, minusta on miellyttävää seistä kentän laidalla ilmaiseksi lumisateessa, vesisateessa, helteessä 6 - 8 tuntia päivässä. Ihan vaan sen takia, että näen poikien tekevän sitä, mitä minä olen pyrkinyt opettamaan heille, PELAA... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
30