Jalkapallo Ristiina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ristiina ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, muu ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Ristiina

Jalkapallo - Ristiina

Ripa Naiset Nimenhuuto.com

Ristiinan Pallon naisten joukkue treenaa kaksi kertaa viikossa. Talvella Kisakaaressa ja kesällä Ristiinan nurmikentällä. Pelaamme talvella Futsalia ja kesällä naisten 7v7 piirisarjaa.

Elina kirjoitti: Pääsen töistä klo 19, tuun vähän myöhässä (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ristiina
Naiset
23

Ripa1 Nimenhuuto.com

Ristiinan Pallon edustusjoukkueen tiedotukset.

Jarkko kirjoitti: HUOM!!! Lauantaille lupaa Varkauteen 7-8 astetta lämmintä. Joten ottelu pelataan valkoisilla lyhythihaisilla pelipaidoilla! Jos joku haluaa paidan alle laittaa pitkähihaisen paidan, niin sen tulee olla VALKOINEN tai MUSTA!!! (14 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ristiina
Miehet
28

RiPa Tytöt-09 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (17 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Ristiina
Tytöt
15

RiPa P8-P9 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Jalkapallo
Ristiina
Pojat
22