Jalkapallo Tammela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tammela ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tammela

Jalkapallo - Tammela

FC Ryske pojat 04-05 Nimenhuuto.com

FC Ryske poikien 04-05 joukkueessa pelaa tällä hetkellä 20 iloista ja reipasta poikaa.

Jani kirjoitti: Hei Meillä olisi mahdollisuus osallistua Kultanummiturnaukseen 8.-9.4.2017 Liedossa. Sarjassamme tulisi olemaan joukkueita n. 20 ja pelejä siten useita. Kartoitan alustavasti kiinnostustanne asiaan. FC Ryske maksaa osallistumismaksun. Jokainen joutuu maksamaan kuljetuksensa ja ruokansa ja mahdoll... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Tammela
Pojat
20

FC Ryske E -tytöt Nimenhuuto.com

Iinnokas jalkapallojoukkue, joka koostuu -05 ja nuoremmista tytöistä. Pelaillaan ja harjoitellaan kaksi kertaa viikossa valmentajien johdolla.

Roosa kirjoitti: Valmentajien terveiset! Kaikille tytöille jotka olivat paikalla Nummelan pelissä. Tytöt joutuivat tekemään kompromisseja mm. maalivahtien suhteen, pelaamaan vajaalla pelaajamäärällä ja vähällä treenillä, sekä vastustaja joukkueen tytöt taisivat olla hitusen vanhempia kuin suurin osa paikalla olle... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tammela
Ei asetettu
27

FC Ryske pojat 06-07 Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Moi, Harkkapaitoihin painetaan etunimet, ilmoita jos se on jokin muu kuin etunimi. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Tammela
Pojat
21

KJS-Taitokoulu Nimenhuuto.com

KJS:n, SoVo:n ja Ryskeen yhteinen taitokoulu 2003-2007-syntyneille tytöille ja pojille.

Janne kirjoitti: Hei! Saimme vielä keväälle järjestettyä yhden valmentajavierailun, eli Pertti Kemppinen tulee vetämään meille malliharjoituksen. Tästä syystä harjoitus jaetaan kahteen osaan, eli 2006-08 klo 17.30-19 ja 2003-05 klo 18.45-20.15. Mikäli vuoron perään on tyhjää, lopetetaan isojen treenit vasta 20.30... (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Karkkila, Somero Ja Tammela
Ei asetettu
55

FC-RYSKE F-09 Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Kesän treeniaika selvisi eli 17.30-18.30 ja paikka Tammelan urheilukeskus. Ilmoitellaan tarkemmin kun siirrytään ulos treenaileen (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Tammela
Pojat
14

FC Ryske D-tytöt Nimenhuuto.com

Mea kirjoitti: Oona on siis ainakin 2 vkoa pois treeneistä lääkärin määräyksestä, polvien rasitusvamman vuoksi. Mea käy treeneissä normaalisti. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tammela
Tytöt
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.