Jalkapallo Toivala, siilinjärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Toivala, siilinjärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: istumalentopallo, lentopallo ja jalkapallo salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Toivala, Siilinjärvi

Jalkapallo - Toivala, Siilinjärvi

ToU07P Nimenhuuto.com

Toivalan Urheilijat Ry:n 2007 syntyneiden joukkue.

Jari kirjoitti: MUISTUTUS: Tänään Ti 28.2. klo 17:30-19 ToU:n asujen sovitusta Tanhulassa. Tilaukset minulle sähköpostilla 7.3. mennessä. T: Jari, jari.leskinen@gmail.com P.S: Toimarit sovittakaa myös, seura kustantaa 2 treeniasua ja joukkue eniten tarvitseville. (25 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Toivala, Siilinjärvi
Ei asetettu
24

ToU-08 Nimenhuuto.com

Toivalan Urheilijat Ry:n 2008 syntyneiden joukkue

Marko kirjoitti: Voisiko jokainen vanhempi lisätä oman puhelinnumeronsa pelaajan tietoihin, jos tulee kiireellistä asiaa, tiedotus hoituisi paremmin. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo salibandy
Toivala, Siilinjärvi
Pojat
26

ToU tytöt 05-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Oliko kasurilan ohi tiistain harkkoihin menijöitä jotta Liinu R olisi voinut hypätä kyytiin menomatkalla ? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Toivala, Siilinjärvi
Tytöt
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.