Jalkapallo Turku, kupittaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku, kupittaa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Turku, Kupittaa

Jalkapallo - Turku, Kupittaa

Kupittaa 09 Nimenhuuto.com

Turun Nappulaliigan Kupittaan alueen vuonna 2009-syntyneiden poikien joukkue. Joukkueeseen otetaan uusia innostuneita pelaajia! Yhteydenotot: vastuuvalmentaja Mauri Paloheimo (s-posti: mailpa@utu.fi) Lisätietoa Turun Nappulaliigasta: http://www.turunnappulaliiga.fi/

Mauri kirjoitti: Hei, tällä viikolla harjoittelemme tiistaina Javenturella klo 16.30-17.30. Keskiviikon harjoitukset Sirkkalan koulun salista on peruttu, koska sali on koulun omassa käytössä. Lauantaina pelaamme ja harjoittelemme ulkona, Terveystalo-Areenalla klo 10.45-12.00. Osa joukkueesta pelaa harjoituspelin ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Turku, Kupittaa
Pojat
37

Kupittaa 06-07 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Nasrudiin kirjoitti: Hei! Nasu ei tule huomenna harkkoihin flunssan takia. T:Mustaf (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Turku, Kupittaa
Ei asetettu
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.