Jalkapallo Turku, kupittaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku, kupittaa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Turku, Kupittaa

Jalkapallo - Turku, Kupittaa

Kupittaa 09 Nimenhuuto.com

Turun Nappulaliigan Kupittaan alueen vuonna 2009-syntyneiden poikien joukkue. Joukkueeseen otetaan uusia innostuneita pelaajia! Yhteydenotot: vastuuvalmentaja Mauri Paloheimo (s-posti: mailpa@utu.fi) Lisätietoa Turun Nappulaliigasta: http://www.turunnappulaliiga.fi/

Arvi kirjoitti: Moi (Arttu), mahdoitko eilen napata kentältä mukaan Puman verkkatakkia? Arvilta jäi kentälle enkä löytänyt enää sitä sieltä, kun kävin kahdeksan jälkeen etsimässä. T. Janne, Arvin isä (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Turku, Kupittaa
Pojat
41

Kupittaa 06-07 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jonna kirjoitti: Ehtiikö joku leipomaan tai paistamaan pakastepullia? Juliuksen äiti lupasi tulla myymään ja itse ehdin klo 17.30 paikalle. Harri tuo buffakamat ja keittää kotona kahvit valmiiksi. (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Turku, Kupittaa
Ei asetettu
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.