Jalkapallo Ulvila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ulvila ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, harrastekiekko, pesäpall ja ratsastus.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Ulvila

Jalkapallo - Ulvila

Almat Nimenhuuto.com

Tämä on Ulvilan kovimman mammajoukkueen toinen olohuone eli Olkkari! Täältä löydät kaikki julkaistavissa olevat juorut, muut tärkeät ilmoitusasiat sekä ennen kaikkea tiedot tulevista harjoituksista ja peleistä. Joukkueemme johtoporras olettaa, että jokainen joukkueen jäsen vierailee säännöllisesti Olkkarissa. Kuumimpien juorujen päivittämisen ohella tärkein tehtäväsi täällä on ilmoittaa osallistumisestasi peleihin. Harjoituksiin ilmoittautuminen on myös sallittua, mutta ei pakollista.

Marika kirjoitti: Joudun lähtemään viim. Klo 20 (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Ulvila
Naiset
32

FC Ulvila 05 Nimenhuuto.com

FC Ulvila -05 joukkue on Ulvilan jalkapalloilun ylpeys. Pelaamme futista rennolla meiningillä.

Kyösti kirjoitti: Siirrymme käyttämään Jopox järjestelmää eli jatkossa kaikki harkat yms. asiat löytyy sieltä Ensi viikolla harkat maanantaina ja lauantaina Jos ongelmia järjestelmän kanssa niin ottakaa yhteyttä (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ulvila
Pojat
23

FC ULVILA 2008-NUOREMMAT Nimenhuuto.com

ULVILAN LIIKKUVIN FUTISJENGI :) TERVETULOA MUKAAN.

Kati kirjoitti: Siirrymme vuoden vaihtuessa Jopoxiin ja sitä kautta Pukukoppiin. Laitoin juuri sähköpostia heille, jotka eivät vielä ole käyneet kirjautumassa seuran uusille sivuille (www.fculvila.fi). Tehkäähän se ensi tilassa. Taru Lehesvuori, olikos sun sähköpostiosoite muuttunut? -kati- (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Ulvila
Pojat
37

FcAlmat Nimenhuuto.com

Jalkapallo
Ulvila
Ei asetettu
4