Jalkapallo Valkeakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Valkeakoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jalkapallo ja futsal, ringette, harrastekiekko, salibandy ja maastohiihto.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Valkeakoski

Jalkapallo - Valkeakoski

FC AlPa Nimenhuuto.com

Jo vuodesta 1978 ollut koskin kovin ja paras futisjengi. Erityisesti saunaillat ovat ulkopuolisten kateuden kohteena. Liity joukkueeseen maksalla jäsenmaksu - näin varmistat itsellesi ikimuistoisia kokemuksia mm. kentällä ja korttipelissä vuosittaisessa MEGATAPAHTUMASSA.

Joukkue etsii pelaajia: Jo vuodesta 1978 ollut koskin kovin ja paras futisjengi. Erityisesti saunaill...

Mika kirjoitti: Ei maalissa vielä kyynärpää vamman takia! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja futsal
Valkeakoski
Miehet
26

PS-44 Nimenhuuto.com

Pallo-Sepot 44 Perustettu vuonna 1944 Pelaa 3. divisioonaa kaudella 2017 Kotikenttä: Apian urheilupuisto Peliasu: Punainen paita, mustat housut ja punaiset sukat

Joukkue etsii pelaajia

Pasi kirjoitti: Otteluohjelma kaudelle 2017 laitettu tänne nimenhuutoon. Kellonajat ovat ottelun alkamisajankohtia ja kokoontumisista ilmoitetaan myöhemmin sitä mukaan kuin täsmentyvät. Kotipeleissä on oltava paikalla 1h 15 min aiemmin. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Valkeakoski
Miehet
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.