Jalkapallo Valkeakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Valkeakoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jalkapallo ja futsal, ringette, salibandy, maastohiihto, ringett ja tennis.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FC AlPa Nimenhuuto.com

Jo vuodesta 1978 ollut koskin kovin ja paras futisjengi. Erityisesti saunaillat ovat ulkopuolisten kateuden kohteena. Liity joukkueeseen maksalla jäsenmaksu - näin varmistat itsellesi ikimuistoisia kokemuksia mm. kentällä ja korttipelissä vuosittaisessa MEGATAPAHTUMASSA.

Joukkue etsii pelaajia: Jo vuodesta 1978 ollut koskin kovin ja paras futisjengi. Erityisesti saunaill...

Mika kirjoitti: Ei maalissa vielä kyynärpää vamman takia! (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo ja futsal
Valkeakoski
Miehet
28

PS-44 Nimenhuuto.com

Pallo-Sepot 44 Perustettu vuonna 1944 Pelaa 3. divisioonaa kaudella 2018 Kotikenttä: Apian urheilupuisto Peliasu: Punainen paita, mustat housut ja punaiset sukat

Joukkue etsii pelaajia

Petri kirjoitti: Tervehdys Kauden 2019 päättäjäiset vietetään perjantaina 20.12 Sauna Bar & Grillin tiloissa. Tilaisuus aloitetaan buffet -ruokailulla klo 17. Joukkueen ja taustojen osalta tilaisuus jatkuu päättäjäisten "virallisella" osuudella saunatiloissa. Buffet-ruokailuun kutsutaan talkooväki, susiklubilaisi... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeakoski
Miehet
37