Jalkapallo Valkeala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Valkeala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Valkeala

Jalkapallo - Valkeala

Kajo 06-07 Pojat Nimenhuuto.com

Olemme 06-07 ikäisten poikien jalkapallojoukkue joka harjoittelee talvella Hyypiä Areenalla 2krt viikossa ja pelaa piirisarjaa kesällä Uusia pelaajia ja taustahenkilöitä kaivataan. jalkapallo harrastuksesta ja lisätiedoista kiinnostuneet ottakaa yhteyttä joukkueenjohtajaan P: 040 8483181 tai janne.laitinen@ppc.inet.fi

Janne kirjoitti: KAJON valokuvauksen kuvat on julkaistu. Hyvä junioriurheilijan huoltaja, Seuranne kuvat on julkaistu, ja kuvat ovat nähtävissä Oma Designin verkkopalvelussa henkilökohtaisilla tunnuksilla. Olemme lähettäneet perheille viestin kuvien valmistumisesta. Jos et ole saanut linkkiä kuviin, tai sinulla e... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola,Valkeala
Pojat
25

VKajo-P0405 Nimenhuuto.com

Opetellaan jalkapallotaitoja ja pelataan fair play hengessä kovaa mutta rehdisti. Meitä on n. 20 pelaajaa ja mukaan tarvitaan lisää pelaajia. Lisätietoja, joukkueenjohtaja: Lauri Tapola p. 040-836 2966

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia ja valmentajia ym. taustahenkilöitä kaivataan. Kiinnostuneet o...

Ville kirjoitti: Vilho tarvii kyydin.... (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Kouvola, Valkeala
Pojat
26

Kajo tytöt 06-07 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon vuonna 06-07 syntyneiden tyttöjen futisjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa Valkealan Kajon 06/07-tyttöjoukkueeseen. Varsinkin...

Sanna kirjoitti: Isomman varustetilauksen maksutiedot laitettu sähköpostiin muiden tilausten, paitsi pitkähihaisten pelipaitojen osalta, jotka maksetaan meidän sponsorirahoista. Myöhempien tilausten osalta laitetaan maksutietoa vähän myöhemmin :-) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Tytöt
36

VKAJO-OLDBOYS Nimenhuuto.com

Ikämiesjalkapalloa kerran viikossa. Talvella Utti-hallissa lauantaisin klo16. Vapusta alkaen ulkona (ihan pihalla)?

Markku kirjoitti: Näin siirtyi Oldboys eläkkeelle, junnut jatkaa. (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
15

Kajo edustus Nimenhuuto.com

Nuorista kolleista ja muutamasta hieman kokeneemmasta karjusta koostuva joukkue ei vedä hampaat irvessä ja verenmaku suussa, vaan pitää hauskaa ja kehittyy omilla ehdoillaan. Uudet pelaajat ovat AINA tervetulleita.

Jari kirjoitti: Moi, Valkealan Kajo ry on uusimassa jäsenrekisteriään ja siihen on hankittu uusi jäsenrekisterijärjestelmä jolla ylläpidetään rekisteriä kajon jäsenistä. Kaikkien pelaajien sekä toimihenkilöiden tulee olla Kajon jäsen jotta voi edustaa seuraa. Nyt jokaisen joukkueen pelaajan sekä taustahenkilöide... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Valkeala
Miehet
30

KAJO Naiset Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon naisten jalkapallojoukkue.

Helena kirjoitti: Hei! Tässä summat tilaamistanne peliasuista ( sisältää painatusmaksun): Reeta: 134€ Eveliina: 120€ Satu: 70€ Hellu: 55€ Silja: 74€ Raisa: 19€ Tiina: 14€ Henriikka: 93€ Hanna120€ Viveka: 120€ Tilinumero:FI45 5750 4620 0360 98 Saaja: Kajo Naiset Viesti: pelivarusteet+oma nimi (24 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Naiset
22

Valkealan Kajo 2008 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Juho kirjoitti: Moikka. Muutamien kanssa ollu puhetta ja nyt laitan kyselyä tänne. Mitäpä olisitte mieltä jos järkättäis pojille ja myös vanhemmille yhteistä tekemistä. Pientä ajatusta oli et jos lähettäisi porukal käymään esim. Pajulahdessa seikkailuradalle tms. Laittakaa ideoita ja myös ketkä olisi mukana. Aja... (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Valkeala
Pojat
51

FC Hutipotku Valkeala Nimenhuuto.com

Makee mammaporukka sählää ja säätää säbässä ja hutipotkuilussa

Masa kirjoitti: Ei ole pesistä huomenna torkkarin kentällä, ei ole riittävästi pelaajia! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Valkeala
Naiset
70

kajofutis Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon vuonna 2003-2005 syntyneiden tyttöjen futisjoukkue

Ella kirjoitti: Masto cupissa tulleen taklauksen myötä Ellan polven jänteessä on osittainen repeämä. Taukoa vielä ainakin pari viikkoa. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
17

Potkupallojoukkue EX-RY Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Heippa hei rähmä käpälät. Harrastefutis 2017 ilmoittautuminen alkaa 01.04 2017, vieläkö löytyy innokkaita pyörivään palloon potkijoita lähtemään sarjaan? Euroja kuluu oletettavasti yhtä paljon kuin viime vuonna. (28 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.