Jalkapallo Valkeala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Valkeala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kajo tytöt 06-07 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon vuonna 06-07 syntyneiden tyttöjen futisjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa Valkealan Kajon 06/07-tyttöjoukkueeseen. Varsinkin...

Nella kirjoitti: Ismo osallistuu (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Tytöt
29

Kajo 2013 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon jalkapallojaoston 2013-syntyneiden tyttöjen ja poikien joukkue.

Tiina kirjoitti: KAJO aloittaa naisille tarkoitetun harrastetoiminnan eli KAJO Hutipotku: Naisille tarkoitettu MAKSUTON harrastetoiminta: KAJON Hutipotku - ei kovin vakavasti otettavaa jalkapalloa vaan avoimin mielin & naurulla höystettyä pallon pelaamista (säällä kuin säällä). Pallo on pyöreä - muuta ei tarvitse... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Sekajoukkue
29

Kajo edustus Nimenhuuto.com

Nuorista kolleista ja muutamasta hieman kokeneemmasta karjusta koostuva joukkue ei vedä hampaat irvessä ja verenmaku suussa, vaan pitää hauskaa ja kehittyy omilla ehdoillaan. Uudet pelaajat ovat AINA tervetulleita.

Jari kirjoitti: Moi, Valkealan Kajo ry on uusimassa jäsenrekisteriään ja siihen on hankittu uusi jäsenrekisterijärjestelmä jolla ylläpidetään rekisteriä kajon jäsenistä. Kaikkien pelaajien sekä toimihenkilöiden tulee olla Kajon jäsen jotta voi edustaa seuraa. Nyt jokaisen joukkueen pelaajan sekä taustahenkilöide... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
30

Valkealan Kajo 2008 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Tony kirjoitti: Joukkue Tykkimäki-turnaukseen 25-26.5.2019 Myllykoskella: KAJO P08: Altti, Antti, Eemil, Eino V, Jani, Kasperi V, Konsta J, Rasmus, Romeo, Samuel, Santeri, Tatu, Topi, Veeti ja Väinö Valmentajat: Teemu ja Tony Peli-iloa kaikille! (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Valkeala
Pojat
28

Potkupallojoukkue EX-RY Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: EX-RY:n ilmoittautuminen on peruttu, vaikeaa on vetäjän löytyminen ollut. Tähän tämän taru sitten päättyy, 11v se jatkui, nämä sivut poistuvat sitten lähi tulevaisuudessa, samoin naamakirjassa olevat sivut. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
19