Jalkapallo Valkeala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Valkeala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Valkeala

Jalkapallo - Valkeala

Kajo 06-07 Pojat Nimenhuuto.com

Olemme 06-07 ikäisten poikien jalkapallojoukkue joka harjoittelee talvella Hyypiä Areenalla 2krt viikossa ja pelaa piirisarjaa kesällä Uusia pelaajia ja taustahenkilöitä kaivataan. jalkapallo harrastuksesta ja lisätiedoista kiinnostuneet ottakaa yhteyttä joukkueenjohtajaan P: 040 8483181 tai janne.laitinen@ppc.inet.fi

Janne kirjoitti: Hei! Seura- asujen tilaus on avoinna Inter sport Kouvola Veturin toimipisteessä . Kaikki UUDET ja vanhat pelaajat käyvät sovittamassa 22- 28.5 välisenä aikana varusteet. Homma toimii niin että menette inter sportiin ja sanotte että tulitte sovittamaan KAJON P06-07 pelivarusteita. Inter sportissa ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola,Valkeala
Pojat
28

VKajo-P0405 Nimenhuuto.com

Opetellaan jalkapallotaitoja ja pelataan fair play hengessä kovaa mutta rehdisti. Meitä on n. 20 pelaajaa ja mukaan tarvitaan lisää pelaajia. Lisätietoja, joukkueenjohtaja: Lauri Tapola p. 040-836 2966

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia ja valmentajia ym. taustahenkilöitä kaivataan. Kiinnostuneet o...

Daniel kirjoitti: Tarvii kyydin (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kouvola, Valkeala
Pojat
26

Kajo tytöt 06-07 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon vuonna 06-07 syntyneiden tyttöjen futisjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa Valkealan Kajon 06/07-tyttöjoukkueeseen. Varsinkin...

Sanna kirjoitti: Isomman varustetilauksen maksutiedot laitettu sähköpostiin muiden tilausten, paitsi pitkähihaisten pelipaitojen osalta, jotka maksetaan meidän sponsorirahoista. Myöhempien tilausten osalta laitetaan maksutietoa vähän myöhemmin :-) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Tytöt
35

VKAJO-OLDBOYS Nimenhuuto.com

Ikämiesjalkapalloa kerran viikossa. Talvella Utti-hallissa lauantaisin klo16. Vapusta alkaen ulkona (ihan pihalla)?

Jarmo kirjoitti: Talveksi on anottu vuoro Uttiin. Marraskuun alusta huhtikuun loppuun, lauantaisin klo16-17. Ei muita hallin käyttäjiä joten vuoron saanti lienee varmaa. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
16

Kajo edustus Nimenhuuto.com

Nuorista kolleista ja muutamasta hieman kokeneemmasta karjusta koostuva joukkue ei vedä hampaat irvessä ja verenmaku suussa, vaan pitää hauskaa ja kehittyy omilla ehdoillaan. Uudet pelaajat ovat AINA tervetulleita.

Jari kirjoitti: Moi, Valkealan Kajo ry on uusimassa jäsenrekisteriään ja siihen on hankittu uusi jäsenrekisterijärjestelmä jolla ylläpidetään rekisteriä kajon jäsenistä. Kaikkien pelaajien sekä toimihenkilöiden tulee olla Kajon jäsen jotta voi edustaa seuraa. Nyt jokaisen joukkueen pelaajan sekä taustahenkilöide... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Miehet
33

KAJO Naiset Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon naisten jalkapallojoukkue.

Helena kirjoitti: Hei! Tässä summat tilaamistanne peliasuista ( sisältää painatusmaksun): Reeta: 134€ Eveliina: 120€ Satu: 70€ Hellu: 55€ Silja: 74€ Raisa: 19€ Tiina: 14€ Henriikka: 93€ Hanna120€ Viveka: 120€ Tilinumero:FI45 5750 4620 0360 98 Saaja: Kajo Naiset Viesti: pelivarusteet+oma nimi (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Naiset
22

Valkealan Kajo 2008 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Juho kirjoitti: Moikka. Retki olisi suunnitteilla Vierumäelle Su 4.6 paikan päällä pitäisi olla klo 12. Siellä meille olisi mahdollisesti 2h ohjattua liikuntaan. Se mitä se olisi tarkentuu vielä. Tästä kustannus olisi 20-50e perhe (tai poika.) Hintakin tarkentuu vielä senkin mukaan kun tiedetään kuinka moni pääs... (17 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Pojat
50

FC Hutipotku Valkeala Nimenhuuto.com

Makee mammaporukka sählää ja säätää säbässä ja hutipotkuilussa

Masa kirjoitti: Ei ole pesistä huomenna torkkarin kentällä, ei ole riittävästi pelaajia! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Valkeala
Naiset
65

kajofutis Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon vuonna 2003-2005 syntyneiden tyttöjen futisjoukkue

Ella kirjoitti: Masto cupissa tulleen taklauksen myötä Ellan polven jänteessä on osittainen repeämä. Taukoa vielä ainakin pari viikkoa. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
17

Potkupallojoukkue EX-RY Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Koska tuo Statbeat on mitä on, niin lisäsin Google-kalenterin mistä nuo pelit näkyy vähän fiksummin. Pitäisi todennäköisesti myös päivittyä, mutta aivan 100% varmaksi en arvaa sanoa. https://calendar.google.com/calendar/embed?src=lspv2vi076qsfaqjts4p3tqdpq28vi7v%40import.calendar.google.com&ctz=E... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.