Jalkapallo Valkeala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Valkeala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Valkeala

Jalkapallo - Valkeala

Kajo 06-07 Pojat Nimenhuuto.com

Olemme 06-07 ikäisten poikien jalkapallojoukkue joka harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja pelaa palloliiton Kaakkois- Suomen piirin piirisarjaa Uusia pelaajia ja taustahenkilöitä kaivataan. jalkapallo harrastuksesta ja lisätiedoista kiinnostuneet ottakaa yhteyttä joukkueenjohtajaan P: 040 8483181 tai janne.laitinen@ppc.inet.fi

Jonatan kirjoitti: Pilkkoset tilanne päivitys. Tällä hetkellä järjestelmään kirjattuja tilauksia on yhteensä 3010€ josta joukkue tulee saamaan 908€. 5 päivää aikaa myydä, kaikki tilaukset tulee olla kirjattuna keskiviikkona 29.11 ennen kello 9:00. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kouvola,Valkeala
Pojat
31

Kajo tytöt 06-07 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon vuonna 06-07 syntyneiden tyttöjen futisjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa Valkealan Kajon 06/07-tyttöjoukkueeseen. Varsinkin...

Mikko kirjoitti: Moi; kuvat ja materiaalit osioon (kausi 17-18) on laitettu KJP valmennuspäällikön info kykykouluista. Lisäsin dioihin muutamia omia kommentteja / havaintoja ja ne on merkattu punaisella. tiivistetysti havainnot / kommentit: - Mitään tryout-kuvioita ei tytöille ole tulossa; kaikki valmentajat sitä... (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Tytöt
38

VKajo-P0405 Nimenhuuto.com

Opetellaan jalkapallotaitoja ja pelataan fair play hengessä kovaa mutta rehdisti. Meitä on n. 20 pelaajaa ja mukaan tarvitaan lisää pelaajia. Lisätietoja, joukkueenjohtaja: Lauri Tapola p. 040-836 2966

Tomi kirjoitti: Tomin lisäksi meiltä mukana Jukka ja Nina (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kouvola, Valkeala
Pojat
25

Kajo edustus Nimenhuuto.com

Nuorista kolleista ja muutamasta hieman kokeneemmasta karjusta koostuva joukkue ei vedä hampaat irvessä ja verenmaku suussa, vaan pitää hauskaa ja kehittyy omilla ehdoillaan. Uudet pelaajat ovat AINA tervetulleita.

Jari kirjoitti: Moi, Valkealan Kajo ry on uusimassa jäsenrekisteriään ja siihen on hankittu uusi jäsenrekisterijärjestelmä jolla ylläpidetään rekisteriä kajon jäsenistä. Kaikkien pelaajien sekä toimihenkilöiden tulee olla Kajon jäsen jotta voi edustaa seuraa. Nyt jokaisen joukkueen pelaajan sekä taustahenkilöide... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Miehet
34

VKAJO-OLDBOYS Nimenhuuto.com

Ikämiesjalkapalloa kerran viikossa. Talvella Utti-hallissa lauantaisin klo16. Vapusta alkaen ulkona (ihan pihalla)?

Jarmo kirjoitti: Peltirummun harrastesarja https://www.fcpeltirumpu.com/seura/harrastefutiksen-hallisarja/ (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
16

Valkealan Kajo 2008 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Konsta kirjoitti: Hei! Konsta K pelaa tulevan talven lätkää ja huilaa jalkkiksesta. Kiitos kesä- ja syyskaudesta ja hyvin toimineista järjestelyistä kaikille, eritoten vastuuhenkilöille! Terkuin, Essi ja Konsta (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Valkeala
Pojat
45

FC Hutipotku Valkeala Nimenhuuto.com

Makee mammaporukka sählää ja säätää säbässä ja hutipotkuilussa

Sari kirjoitti: Heippa! Tänään alkaa jäykkien sähly klo 18 laitojen kasauksella valkealatalolla aina perjantaisin. Tervetuloa mukaan innokkaat hutaajat!! Jos kysyttävää niin puh 050 5248717 sari (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Valkeala
Naiset
68

kajofutis Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon vuonna 2003-2005 syntyneiden tyttöjen futisjoukkue

Ella kirjoitti: Masto cupissa tulleen taklauksen myötä Ellan polven jänteessä on osittainen repeämä. Taukoa vielä ainakin pari viikkoa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
17

Potkupallojoukkue EX-RY Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Niin on kausi 2017 potkittu, pelit parani loppua kohden. Kiitos kuuluu ihan jokaiselle, saatiin homma hoidettua kunnolla. Ehkä jatkamme tulevana vuonna taas samoissa merkeissä. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.