Jalkapallo Valkeala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Valkeala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Valkeala

Jalkapallo - Valkeala

Kajo 06-07 Pojat Nimenhuuto.com

Olemme 06-07 ikäisten poikien jalkapallojoukkue joka harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja pelaa palloliiton Kaakkois- Suomen piirin piirisarjaa Uusia pelaajia ja taustahenkilöitä kaivataan. jalkapallo harrastuksesta ja lisätiedoista kiinnostuneet ottakaa yhteyttä joukkueenjohtajaan P: 040 8483181 tai janne.laitinen@ppc.inet.fi

Tanja kirjoitti: Eemil T kuumeessa, ei pääse pelaamaan torstaina. (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola,Valkeala
Pojat
28

Kajo tytöt 06-07 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon vuonna 06-07 syntyneiden tyttöjen futisjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa Valkealan Kajon 06/07-tyttöjoukkueeseen. Varsinkin...

Riina kirjoitti: Riina tarvitsee ainakin menokyydin (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Tytöt
31

VKAJO-OLDBOYS Nimenhuuto.com

Ikämiesjalkapalloa kerran viikossa. Talvella Utti-hallissa lauantaisin klo16. Vapusta alkaen ulkona (ihan pihalla)?

Markku kirjoitti: Tulevalle talvelle on taas Utti hallin vuoro varattu, aika on entinen eli , lauantai 16.00-17-00. Varaus alkaa jo syyskuun alusta joten se on ainakin peruttava. Homma muuten kunnossa, tarvitaan vain henkilö joka tuon käytännön homman ottaa tehdäkseen, laskunjen maksu ja vuorojen hoitaminen lienee... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
16

Kajo edustus Nimenhuuto.com

Nuorista kolleista ja muutamasta hieman kokeneemmasta karjusta koostuva joukkue ei vedä hampaat irvessä ja verenmaku suussa, vaan pitää hauskaa ja kehittyy omilla ehdoillaan. Uudet pelaajat ovat AINA tervetulleita.

Jari kirjoitti: Moi, Valkealan Kajo ry on uusimassa jäsenrekisteriään ja siihen on hankittu uusi jäsenrekisterijärjestelmä jolla ylläpidetään rekisteriä kajon jäsenistä. Kaikkien pelaajien sekä toimihenkilöiden tulee olla Kajon jäsen jotta voi edustaa seuraa. Nyt jokaisen joukkueen pelaajan sekä taustahenkilöide... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Miehet
27

Valkealan Kajo 2008 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Tony kirjoitti: Löytyykö vanhempia vetämään pelitreenejä tähän tapahtumaan? Pete, Teemu ja Tony Saimaa Cupissa samaan aikaan. (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Valkeala
Pojat
46

kajofutis Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon vuonna 2003-2005 syntyneiden tyttöjen futisjoukkue

Ella kirjoitti: Masto cupissa tulleen taklauksen myötä Ellan polven jänteessä on osittainen repeämä. Taukoa vielä ainakin pari viikkoa. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
17

Potkupallojoukkue EX-RY Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: No niin, kausi ja ensimmäinen ja viimeinen pudotus peli pelattu, taival päättyi nyt siihen. Kausi oli menestyksekkäin EX-RY:n 11 vuoden mittaisessa taipaleessa, Kiitos pelurit. Nyt on tultu siihen pisteeseen, että vanha laittaa puulaakin osalta Copat naftaliiniin, uusi kausi taas 2019, olisikohan... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
19