Jalkapallo Valkeala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Valkeala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kajo tytöt 06-07 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon vuonna 06-07 syntyneiden tyttöjen futisjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa Valkealan Kajon 06/07-tyttöjoukkueeseen. Varsinkin...

Nella kirjoitti: Ismo osallistuu (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Valkeala
Tytöt
29

Kajo 2013 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon jalkapallojaoston 2013-syntyneiden tyttöjen ja poikien joukkue.

Tiina kirjoitti: Suomen Palloliitto suosittelee seuroja keskeyttämään harjoitus- ja turnaustapahtumat maaliskuun loppuun asti. Kajon jalkapallotoiminta on palloliiton alaista, joten toimimme suositusten mukaan. Harjoitukset siis peruttu maaliskuun loppuun asti, jonka jälkeen alkaa harjoitustauko ennen kesäkauden ... (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Sekajoukkue
29

Kajo edustus Nimenhuuto.com

Nuorista kolleista ja muutamasta hieman kokeneemmasta karjusta koostuva joukkue ei vedä hampaat irvessä ja verenmaku suussa, vaan pitää hauskaa ja kehittyy omilla ehdoillaan. Uudet pelaajat ovat AINA tervetulleita.

Janne kirjoitti: Tere Kaikille vielä tiedoksi että marraskuu sekä joulukuu mennään vain pelien muodossa. Tammikuusta alkaen aloitetaan sitten treenaamaan suhteellisen terävästi. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
36

Potkupallojoukkue EX-RY Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: EX-RY:n ilmoittautuminen on peruttu, vaikeaa on vetäjän löytyminen ollut. Tähän tämän taru sitten päättyy, 11v se jatkui, nämä sivut poistuvat sitten lähi tulevaisuudessa, samoin naamakirjassa olevat sivut. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
19