Jalkapallo Valkeala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Valkeala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kajo tytöt 06-07 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon vuonna 06-07 syntyneiden tyttöjen futisjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa Valkealan Kajon 06/07-tyttöjoukkueeseen. Varsinkin...

Nella kirjoitti: Ismo osallistuu (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Valkeala
Tytöt
29

Kajo 2013 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon jalkapallojaoston 2013-syntyneiden tyttöjen ja poikien joukkue.

Tiina kirjoitti: Hei! Päällekkäisten salivarausten vuoksi meidän joukkueen maanantain harjoitukset Niinistön koululla on talvikauden osalta peruttu. Sunnuntain Valkeala-talon harjoitukset talven aikana klo 12-13, olin epähuomiossa laittanut nimenhuutoon väärän ajan. Olen poistanut nimenhuudosta maanantain harjoit... (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Sekajoukkue
30

Kajo edustus Nimenhuuto.com

Nuorista kolleista ja muutamasta hieman kokeneemmasta karjusta koostuva joukkue ei vedä hampaat irvessä ja verenmaku suussa, vaan pitää hauskaa ja kehittyy omilla ehdoillaan. Uudet pelaajat ovat AINA tervetulleita.

Jari kirjoitti: Moi, Valkealan Kajo ry on uusimassa jäsenrekisteriään ja siihen on hankittu uusi jäsenrekisterijärjestelmä jolla ylläpidetään rekisteriä kajon jäsenistä. Kaikkien pelaajien sekä toimihenkilöiden tulee olla Kajon jäsen jotta voi edustaa seuraa. Nyt jokaisen joukkueen pelaajan sekä taustahenkilöide... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
40

Valkealan Kajo 2008 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Tony kirjoitti: Joukkue Sipoon talvisarjan peleihin 9.11.2019 SudetKAJO yj: Aaron, Aleksi, Matias, Miska, Otto, Pyry, Rasmus, Romeo, Topi ja Veeti. Valmentajat: Hude, Teemu ja Tony Peli-iloa kaikille! (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Valkeala
Pojat
27

Potkupallojoukkue EX-RY Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: EX-RY:n ilmoittautuminen on peruttu, vaikeaa on vetäjän löytyminen ollut. Tähän tämän taru sitten päättyy, 11v se jatkui, nämä sivut poistuvat sitten lähi tulevaisuudessa, samoin naamakirjassa olevat sivut. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
19