Jalkapallo Ylämylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylämylly ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, ylämylly, pehmolentopallo, beachvolley ja uppopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Ylämylly

Jalkapallo - Ylämylly

YLÄMYLLYN YLLÄTYS MIEHET Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ylämyllyn Yllätyksen Miesten tiedotus sivuille. Täältä löydät kaikki harjoituksiin ja otteluihin liittyvät tiedot. Sivujen käyttöönotolla pyrimme helpottamaan ja jämäköittämään tiedottamista.Nyt siis kaikki harjoituksiin ja peli tapahtumiin liittyvät ilmoittautumiset tulee tehdä tämän sivuston kautta. Yhteystiedot: https://www.yly.fi/joukkueet/miesten-joukkue/taustat/

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn Yllätyksen Miehet ottaa vastaan harjoitteluun motivoituneita pelaaj...

Marko kirjoitti: Jutta Kurki moi! Tarvitsemme kolausapua nyt aamusta, jotta Puolen Suomen Liiga pelataan. Jos kaipaat hikeä pintaan, tule kolan kanssa Paloaukealle. Saa jakaa. Kahvipalkka :) Jalkapalloperhe kiittää! (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Miehet
26

Yllätys 04-tytöt Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen vanhin tyttöjoukkue. Joukkueessa harjoittelee vuosina 2004-2005 syntyneitä tyttöjä.

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn yllätyksen tyttöjoukkue, jossa harjoittelee tällä hetkellä vuosien ...

Mika kirjoitti: Hei, Laittelin laskuja tulemaan. Uusille tytöille lähetin sovitun toimintamaksun helmi-maaliskuulta, ja Gothia cuppiin lähteville ennakkomaksun. Sit Pu-62 turnauksessa Mikkelissä mukana olleille lähetin laskut kyydistä ja ruokailusta. Tarkistelkaa s-postit !! Jos kysyttävää nin Nimenhuudosta löyt... (20 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Tytöt
32

Ylämyllyn Yllätys Pojat 03 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätys käynnisti lukuisista kyselyistä johtuen tämän pojat 03 harjoitusryhmän joulukuussa 2015. Toivotaan että jengiä saadaan yhä vaan lisää!!

Ville kirjoitti: Moi! Tässä näitä paitatilauksia 8 Kainulainen Lauri housut JR XL ja paita SR M 10 Kinnunen Eetu JR L paita ? 18 Fali molemmat S 47 Vuori S M 6 Varis JR XL SR L 31Koistinen molemmat S 14 Tukiainen molemmat S ? 88 Lavikainen molemmat S 32 Tuomela molemmat M Mononen huppari M Lue niin että eka kirja... (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Liperin Ylämylly
Pojat
15

Yllätys -07 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme Ylämyllyn Yllätyksen tyttöjoukkue, jossa palloilee -07 ja -06 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme kaudella 2017 pääasiassa -06 sarjoissa. Osa tytöistä on harrastanut jalista jo useita vuosia, osa on lähtenyt huippuporukkaamme mukaan vasta viime aikoina. Lähde sinäkin!

Jutta kirjoitti: E-valmentajakoulutus Ylämyllyllä ke 19.4.2017 Ohjelma: klo 16.45 kokoontuminen kentälle – Paloaukean tekonurmi (kenttä varattu koulutukselle klo 17-18 JA klo 20.30-21.30) klo 17.00 malliharjoitus – mallijoukkueena P07 klo 18.00 luentoja – Paloaukean yksikkö, luokka 136 klo 20.30 harjoitukset kent... (25 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Tytöt
18

Yllätys 02-pojat Nimenhuuto.com

Osallistumme Palloliiton Itä-Suomen piirin sarjoihin vuoden 2016 ajan yhdistelmäjoukkueena Yllätys/JIPPO-J.

Kalle kirjoitti: Hei, Kallen pallo katosi tänään treeneissä - sattuisko kenelläkään olemaan mitään havaintoa siitä? Valkoiseksi kulunut omega pro, jossa huonosti näkyvät nimikirjaimet... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futsal ja Ylämylly
Liperi, Ylämylly
Pojat
13

Yllätys -05-06 tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Moi! Joukkueeseen sopii lisää pelaajia. Tytöt -05 ja -06 rohkeasti mukaan kok...

Laura kirjoitti: Hei Kaikki 05-06 vanhemmat! Toivoisin kaikilta mielipidettä tähän turnausten ja pelimatkojen Kustannus asioihin. Nyt nähtävästi on käytäntönä että joukkuejohtaja, valmentaja ja huoltajat maksavat omasta pussista matkat ja majoittumiset. Oma kokemukseni esim vanhemman tyttäreni osalta on se, että ... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
17

Yllätys P06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: https://yly-fi.directo.fi/joukkueet/2006-pojat/

Rasmus kirjoitti: Olen luonut whatsApp-ryhmän; Pojat 06- vanhemmat. Jos haluat ryhmään, ilmoita tähän ketjuun nimesi ja numerosi. Lisään sitten sitä mukaa kun ilmoittautumisia tulee. Pilvi (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
42

YlyP04 Nimenhuuto.com

Jere kirjoitti: Jussi voisi tulla 13-16 vuoroon. (26 minuuttia sitten)

Päivitetty 26 minuuttia sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Ei asetettu
39

Yly Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

Marika kirjoitti: Sovitusvaatteista! Varasin ne meille pe 28.4.-1.5. Otan mukaan ne kentälle pe. Jos Sannalle sopii niin ennen harkkoja voitas hänen luona sovitella. Jos ei käy niin joka tapauksessa noin klo 19 olen vaatteita tuomassa. En pääse luultavasti itse pelaamaan, mulla on penskat varmaan mukana. Sunnuntai... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Naiset
20

Ylämyllyn Yllätys Pojat05 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Ensi viikon perjantaina kentällä järjestetään pienimuotoisesti jaliskirppis. Kaikki halukkaat pe 28.4. klo 16.30-18 myymään nappiksia, suojia yms. (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly, Liperi
Ei asetettu
28

YlyP09 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Seuran jäsenmaksu tulossa huhtikuussa sähköposteihin jotenka tarvitsen mahdollisimman pian KAIKILTA pelaajaperheiltä tiedon kummanko jäsenyyden valitsee tulevaksi kaudeksi! Eli yksilöjäsenyys 20 euroa tai perhejäsenyys 35 euroa. Perhejäsenyyteen voi liittää useampia perheenjäseniä, vaikka koko pe... (21 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
38

Yllätys -07 Nimenhuuto.com

Kaisu kirjoitti: Peliasut sovitettavina ensi viikolla Hei, saamme huomenna junior-kokoiset sovitusvaatteet meidän joukkueellemme. Tuon ne mukanani tiistain harkkapeliin sekä keskiviikon harjoituksiin, missä ne ovat sovitettavissa. Laina-aika on 4 vrk/joukkue. Tilaus tehdään niin pian kuin mahdollista, mutta kuka ... (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Ei asetettu
30

Yllätys pallokerho Nimenhuuto.com

Pallokerhossa pelataan futista iloisella mielellä tyttöjen ja poikien kesken. Pallokerho kokoontuu kesällä sekä Ylämyllyllä Paloaukean tekonurmella että talvella Liperin alueen saleissa. Nuorimmat pallokerhoilijat ovat viiden vanhoja tyttösiä ja poikia, vanhimmat tytöt ovat 9-vuotiaita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pallokerhoilemaan!

Riikka kirjoitti: Asiaa 10-11-joukkueesta: 19.2.2017 pidimme vanhempainpalaverin, jossa perustettiin joukkue 10 - ja 11 -syntyneille. Joukkueeseen tulevat 10 -syntyneet ja ne 11- syntyneistä, jotka haluavat (mahdollisuus jatkaa myös vain pallokerhossa). Näin ollen ilmoitatko minulle 9.4 mennessä, onko lapsesi tulo... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
17

Yllätys Jutan pallokerholaiset Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen pallokerholaiset harkkaa Liperin kirkonkylällä ja Ylämyllyn Jyrin Paloaukean kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki palloilusta innostuneet pikkutytöt mukaan! Nappisprinsessoja mahtuu ke...

Martta kirjoitti: Hei! Olen tänään laittanut viimeiset varustehankintalaskut teille sähköpostilla. Osa teistä on saanut laskun aikaisemmin Akilta (Saanan isältä). Mikäli laskua ei ole tullut, niin otattehan minuun yhteyttä. T: Minna minna.westman@jns.fi / p. 0405069912 (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34

Yllätys pojat -10 ja-11 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen 2010 ja 2011 syntyneiden poikien joukkueen nimenhuuto.

Anne kirjoitti: Moikka, tiedoksenne. Ensi viikon perjantaina, jaliskoulun toisena päivänä, kentällä järjestetään pienimuotoisesti jaliskirppis. Voitte tulla pe 28.4. klo 16.30-18 kentälle katsomaan ja myymään nappiksia, suojia yms. Jalkapallokoululaisista pienimmät ovat neljävuotiaita, vanhimmat 10-11-vuotiaita (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
24

Ylämyllyn Yllätys pienet tytöt Nimenhuuto.com

Tähän joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki pienet palloilijatytöt.

Sofia kirjoitti: Hei, minulla on pari kysymystä : - tarvitseeko tytöille hakea pelipassi? - osallistuikin tytöt kortteliliiga peleihin, eiko niitä tulee kesällä vastaan? - hankitaanko tyttöille pelipaidat? Kun nyt kokeilupelivaateet kiertää joukkueita. - pelinumerot? - onko ketä halukaita hoitaa valmentajan, raha... (14 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
13

Yllätys miehet Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen miesten joukkueen sivut.

Iikka kirjoitti: Areenassa on piirin järjestämä naisten Futsalturnaus. Kentät on varattu 8.00-18.00.... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Miehet
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.