Jalkapallo Ylämylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylämylly ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, ylämylly, pehmolentopallo, beachvolley ja uppopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Ylämylly

Jalkapallo - Ylämylly

YLÄMYLLYN YLLÄTYS MIEHET Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ylämyllyn Yllätyksen miesten joukkueen tiedotus sivuille. Täältä löydät kaikki harjoituksiin ja otteluihin liittyvät tiedot. Sivujen käyttöönotolla pyrimme helpottamaan ja jämäköittämään tiedottamista.Nyt siis kaikki harjoituksiin ja peli tapahtumiin liittyvät ilmoittautumiset tulee tehdä tämän sivuston kautta. Yhteystiedot: https://www.yly.fi/joukkueet/miesten-joukkue/taustat/

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn Yllätyksen miehet kaipaa nopeasti joukkueeseen maalivahtia. Jos ole...

Marko kirjoitti: Ma harkat alkaa klo 20.00! Kentällä junnujen peli alku illasta. (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Miehet
37

YlyP10 Nimenhuuto.com

2017 keväällä toimintansa aloittanut joukkueemme koostuu 2010 syntyneistä pojista ja tytöistä. Talviaikaan treenit 1krt/viikko, harkkapelejä pelaillaan myös aika-ajoin. Kesällä 2018 tavoitteena treenata 2krt/viikko ja palata kortteliliigaa jokatoinen torstai. Joukkueemme on pullollaan huipputyyppejä, niin pieniä kuin isojakin, tervetuloa mukaan toimintaan!

Anne kirjoitti: Verkka-asu ja peliasu päälle/mukaan (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Sekajoukkue
29

Yllätys 04-tytöt Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen vanhin tyttöjoukkue. Joukkueessa harjoittelee vuosina 2004-2005 syntyneitä tyttöjä.

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn yllätyksen tyttöjoukkue, jossa harjoittelee tällä hetkellä vuosien ...

Jutta kirjoitti: Viesti tulee nimenhuudosta tällä kertaa. Potkutekniikkaleirin ilmoittautuminen ylyläisille on avattu. Koodilla yly2018 pääsette varmistamaan paikkanne kesän leirillä. Sen ajankohta on räätälöity niin, että nimenomaan meidän joukkueenkin pelaajien on mahdollista peliaikataulujen puitteissa osallis... (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Tytöt
23

Yllätys -07 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme Ylämyllyn Yllätyksen tyttöjoukkue, jossa palloilee -07 ja -06 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme kaudella 2018 pääasiassa -06 sarjoissa. Osa tytöistä on harrastanut jalista jo useita vuosia, osa on lähtenyt huippuporukkaamme mukaan vasta viime aikoina. Lähde sinäkin!

Suvi kirjoitti: Ehdotan Suomi Reinotossuja sini-valko väreissä johon joku ihana ompelutaitoinen kiinnittäisi yllätyksen logon. (6 päivää sitten)

Päivitetty 9 minuuttia sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Tytöt
21

Ylämyllyn Yllätys Pojat 03 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätys käynnisti lukuisista kyselyistä johtuen tämän pojat 03 harjoitusryhmän joulukuussa 2015. Toivotaan että jengiä saadaan yhä vaan lisää!!

Tapio kirjoitti: Miten tähän peliin pelaajat? 04 poikia kysyttävä avuksi. Lisäksi kotiturnaus. Syntyykö meillä enää kioskia? (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Liperin Ylämylly
Pojat
11

Ylämyllyn Yllätys Perhefutis 2 Nimenhuuto.com

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Tämä on Ylämyllyn Yllätyksen keskiviikkoisin klo 18-19 kokoontuvan Perhefutiksen "joukkuesivu".

Outi kirjoitti: Hei! Ensimmäinen Perhefutis –kokoontuminen on jo ylihuomenna. Tässä vielä muuta asia, jotka haluaisimme kertoa teille etukäteen. Ryhmälaiset on jaettu liivien väreillä neljään viiden hengen ryhmään, jotka ovat ainakin alkuun pysyviä. Perhefutis –harkat aloitetaan ja lopetetaan aina koko 20 lapsen... (21 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Sekajoukkue
23

Ylämyllyn Yllätys Perhefutis 1 Nimenhuuto.com

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Tämä on Ylämyllyn Yllätyksen keskiviikkoisin klo 17-18 kokoontuvan Perhefutiksen "joukkuesivu".

Outi kirjoitti: Hei! Ensimmäinen Perhefutis –kokoontuminen on jo ylihuomenna. Tässä vielä muuta asia, jotka haluaisimme kertoa teille etukäteen. Ryhmälaiset on jaettu liivien väreillä neljään viiden hengen ryhmään, jotka ovat ainakin alkuun pysyviä. Perhefutis –harkat aloitetaan ja lopetetaan aina koko 20 lapsen... (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Sekajoukkue
23

Yllätys 02-pojat Nimenhuuto.com

Osallistumme Palloliiton Itä-Suomen piirin sarjoihin vuoden 2016 ajan yhdistelmäjoukkueena Yllätys/JIPPO-J.

Jari kirjoitti: Heips pojat! Ilmanmuuta mukaan Ylyn edariin...teillä on jo useanvuoden pelaaja tausta joten taitopohjaa löytyy...ilolla otamme teidät vastaan! Tervetuloa! Jyvä (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futsal ja Ylämylly
Liperi, Ylämylly
Pojat
13

Yllätys P06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: https://yly-fi.directo.fi/joukkueet/2006-pojat/

Rasmus kirjoitti: Heips, toiveita on esitetty varustetilauksen suhteen. Laittakaas ketjuun tarpeitanne (til.nro, koko jne). Pyritään siihen, että viikon päästä olisi tarpeet esitetty, niin saan laitettua tilauksen vetämään ja tuotteet, ennen hesacuppia olisi jo käytettävissä. Pilvi (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
43

Yllätys -05-06 tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Moi! Joukkueeseen sopii lisää pelaajia. Tytöt -05 ja -06 rohkeasti mukaan kok...

Teijo kirjoitti: Seuran kauden päätös kaikille pelaajille perheineen järjestetään jälleen kentällä. Ajankohta on syksyinen, maanantai 2.10. klo 17. Alussa on aikaa temmeltää toimintapisteillä, palkintoja jaellaan puoli kuudesta alkaen. Kaikille leikkimaailman futareille on luvassa mitalit, samoin kaikille taitoki... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
16

YlyP09 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Lauantain pelit: Klo 10.00 Yllätys/valkoinen - Lehpa Klo 10.00 WJK - Yllätys/sininen Klo 12.00 Yllätys/sininen - Heipa Klo 15.00 Sapa - Yllätys/valkoinen (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
32

YlyP04 Nimenhuuto.com

Asser kirjoitti: Mennään omalla autolla. Kiitos kuitenkin asian selvittämisestä (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Ei asetettu
38

Yllätys -07 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Moi, 6-7.10 järjestetään Lappeenrannassa 43. Saimaa Turnaus. Osan kanssa oltiinkin viimevuonna kilpasarjan vauhtia kokeilemassa. Nyt kun ollaan hyvissä ajoin liikenteessä niin paikkoja voisi olla tarjolla vielä 2 joukkueelle. Ilmoittautukaa mielellään ennen 29.5 vanhempain palaveria joko "in" tai... (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Ei asetettu
27

Yly Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

Marika kirjoitti: Hei! Muutin sunnuntain harkat alkamaan jo 19.30 kun saatiin lupa puolen kentän käyttöön. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Naiset
32

Ylämyllyn Yllätys Pojat05 Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: HUOM! Piirisarjan turnauspaikkakunnat ovat muuttuneet la 26.5. ja la 16.6. osalta: La 26.5. turnaus Nilsiässä La 16.6. turnaus Lieksassa Nimenhuutoon on tehty ko. päivien kohdalle muutokset turnauspaikkakuntiin ja -ohjelmiin. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly, Liperi
Ei asetettu
22

Yllätys pallokerho Nimenhuuto.com

Pallokerhossa pelataan futista iloisella mielellä tyttöjen ja poikien kesken. Pallokerho kokoontuu kesällä sekä Ylämyllyllä Paloaukean tekonurmella että talvella Liperin alueen saleissa. Nuorimmat pallokerhoilijat ovat viiden vanhoja tyttösiä ja poikia, vanhimmat tytöt ovat 9-vuotiaita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pallokerhoilemaan!

Aapo kirjoitti: Hei! Aapon voi poistaa pallokerhosta, pelataan jo joukkueessa. T. Pia Timonen (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
27

Yllätys Jutan pallokerholaiset Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen pallokerholaiset harkkaa Liperin kirkonkylällä ja Ylämyllyn Jyrin Paloaukean kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki palloilusta innostuneet pikkutytöt mukaan! Nappisprinsessoja mahtuu ke...

Martta kirjoitti: Hei! Olen tänään laittanut viimeiset varustehankintalaskut teille sähköpostilla. Osa teistä on saanut laskun aikaisemmin Akilta (Saanan isältä). Mikäli laskua ei ole tullut, niin otattehan minuun yhteyttä. T: Minna minna.westman@jns.fi / p. 0405069912 (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34

Ylämyllyn Yllätys pienet tytöt Nimenhuuto.com

Tähän joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki pienet palloilijatytöt.

Anne kirjoitti: Huomenta, olen liittänyt tiedostoihin sponsorisopimus/lasku pohjan. Jos tiedät yrityksen, sukulaisen tahikka tuttavan kuka haluaisi lähteä tukemaan joukkueemme toimintaa niin voit tulostaa lomakkeen ja täyttää sen tukijan kanssa ja toimittaa sopimuksen minulle. Vaihtoehdot: 1. 300€, mainos 10x10c... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
23

Yllätys miehet Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen miesten joukkueen sivut.

Iikka kirjoitti: Areenassa on piirin järjestämä naisten Futsalturnaus. Kentät on varattu 8.00-18.00.... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Miehet
17