Jalkapallo Ylämylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylämylly ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, ylämylly, pehmolentopallo, beachvolley ja uppopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Ylämylly

Jalkapallo - Ylämylly

YLÄMYLLYN YLLÄTYS MIEHET Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ylämyllyn Yllätyksen miesten joukkueen tiedotus sivuille. Täältä löydät kaikki harjoituksiin ja otteluihin liittyvät tiedot. Sivujen käyttöönotolla pyrimme helpottamaan ja jämäköittämään tiedottamista.Nyt siis kaikki harjoituksiin ja peli tapahtumiin liittyvät ilmoittautumiset tulee tehdä tämän sivuston kautta. Yhteystiedot: https://www.yly.fi/joukkueet/miesten-joukkue/taustat/

Joukkue etsii pelaajia

Aleksi kirjoitti: Voiko joukkueen ulkopuolisia osallistua talkootyöhön? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Miehet
41

YlyP10 Nimenhuuto.com

2017 keväällä toimintansa aloittanut joukkueemme koostuu 2010 syntyneistä pojista ja tytöistä. Talviaikaan treenit 1krt/viikko, harkkapelejä pelaillaan myös aika-ajoin. Kesällä 2018 tavoitteena treenata 2krt/viikko ja palata kortteliliigaa jokatoinen torstai. Joukkueemme on pullollaan huipputyyppejä, niin pieniä kuin isojakin, tervetuloa mukaan toimintaan!

Anne kirjoitti: Terkkuja seuralta: Tietoa päiväharkoista, jotka palaavat kesätauolta TIISTAINA 17.7: Kesätyöntekijät Markus Jalovaara ja Kalle Mäenharju vetävät päiväharkkoja kaikille ylyn junnuille. Reenipäivät ovat tiistai, keskiviikko ja torstai (aloitus siis ti 17.7) -pienemmille (2011-2007-s) taitorataharjo... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Sekajoukkue
31

Yllätys 04-tytöt Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen vanhin tyttöjoukkue. Joukkueessa harjoittelee vuosina 2004-2005 syntyneitä tyttöjä.

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn yllätyksen tyttöjoukkue, jossa harjoittelee tällä hetkellä vuosien ...

Jutta kirjoitti: Seuran tiedote, koskee meidän joukkueessa kaikkia junnuista aikuisiin. Ensi keskiviikkona 13.6. klo 18 järjestämme valmennusillan urheilun henkisestä puolesta Ylämyllyn koulun nousevassa luokassa. Työpsykologi Juha Minkkinen tulee pitämään valmennusillan henkisestä valmennuksesta joukkuelajeissa.... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Tytöt
24

Yllätys -07 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme Ylämyllyn Yllätyksen tyttöjoukkue, jossa palloilee -07 ja -06 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme kaudella 2018 pääasiassa -06 sarjoissa. Osa tytöistä on harrastanut jalista jo useita vuosia, osa on lähtenyt huippuporukkaamme mukaan vasta viime aikoina. Lähde sinäkin!

Jutta kirjoitti: Hertan 05 tyttöjen kanssa harkkapeli junailen. Oletteko ensi viikolla paremmin jo kotosalla? (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Tytöt
21

Ylämyllyn Yllätys Pojat 03 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätys käynnisti lukuisista kyselyistä johtuen tämän pojat 03 harjoitusryhmän joulukuussa 2015. Toivotaan että jengiä saadaan yhä vaan lisää!!

Pieti kirjoitti: Tällainen info Heikki Riikoselta. Oisko näin. Kuluja olisivat matkakulut (sarjamaksut jo maksettu), osallistutaan itäinen aluesarja (03) ja piirisarja(03). Viestittely whatsapp ja nimenhuuto, Yhdyshenkilönä Markku Litja ja Heikki Riikonen, hyvä olisi käydä kerran viikossa harkoissa Yly 04 poikien... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Liperin Ylämylly
Pojat
11

Ylämyllyn Yllätys Perhefutis 1 Nimenhuuto.com

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Tämä on Ylämyllyn Yllätyksen keskiviikkoisin klo 17-18 kokoontuvan Perhefutiksen "joukkuesivu".

Outi kirjoitti: Hei! Kesän 2018 perhefutiskausi on nyt puolivälissä ja jäimme eilisen jälkeen kesätauolle. Kiitos alkukesän ”harkoista” kaikille lapsille ja aikuisille, liikunnan ilossa ja yhdessä tekemisessä on ollut hienoa olla mukana! Meidän seuramme on mukana Palloliiton perhefutiksen kehittämishankkeessa, j... (29 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Sekajoukkue
23

Ylämyllyn Yllätys Perhefutis 2 Nimenhuuto.com

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Tämä on Ylämyllyn Yllätyksen keskiviikkoisin klo 18-19 kokoontuvan Perhefutiksen "joukkuesivu".

Outi kirjoitti: Hei! Kesän 2018 perhefutiskausi on nyt puolivälissä ja jäimme eilisen jälkeen kesätauolle. Kiitos alkukesän ”harkoista” kaikille lapsille ja aikuisille, liikunnan ilossa ja yhdessä tekemisessä on ollut hienoa olla mukana! Meidän seuramme on mukana Palloliiton perhefutiksen kehittämishankkeessa, j... (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Sekajoukkue
25

Yllätys 02-pojat Nimenhuuto.com

Osallistumme Palloliiton Itä-Suomen piirin sarjoihin vuoden 2016 ajan yhdistelmäjoukkueena Yllätys/JIPPO-J.

Jari kirjoitti: Heips pojat! Ilmanmuuta mukaan Ylyn edariin...teillä on jo useanvuoden pelaaja tausta joten taitopohjaa löytyy...ilolla otamme teidät vastaan! Tervetuloa! Jyvä (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futsal ja Ylämylly
Liperi, Ylämylly
Pojat
13

Yllätys P06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: https://yly-fi.directo.fi/joukkueet/2006-pojat/

Tuomas kirjoitti: Tuossa Jyvän viesti: Päiväharkat jatkuvat vain tämän viikon...koska kesätyöntekijä Markus Jalovaaran tunnit tulevat täyteen! Ilmottakaa joukkueissanne että tieto menisi vanhemmillekin! Kesäisin terkuin! Jyvä (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
37

Yllätys -05-06 tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Moi! Joukkueeseen sopii lisää pelaajia. Tytöt -05 ja -06 rohkeasti mukaan kok...

Teijo kirjoitti: Seuran kauden päätös kaikille pelaajille perheineen järjestetään jälleen kentällä. Ajankohta on syksyinen, maanantai 2.10. klo 17. Alussa on aikaa temmeltää toimintapisteillä, palkintoja jaellaan puoli kuudesta alkaen. Kaikille leikkimaailman futareille on luvassa mitalit, samoin kaikille taitoki... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
16

Yllätys -07 Nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: Reissussa (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Ei asetettu
26

YlyP04 Nimenhuuto.com

Touko kirjoitti: Moi.Maksaisitteko kesän toimintamaksut pois,ettei tarttes lähetellä muikkareita. Moni on jo maksanutkin,mutta ei kaikki.Hoitakaa loputkin asia pois päiväjärjestyksestä. Maksoin just Stadiumin laskun pois ja laittelen kohtpuoleen laskuja sieltä tavaraa tilanneille. t.rahurinne Petteri (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Ei asetettu
36

Ylämyllyn Yllätys Pojat05 Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Syksyn P04 valiosarjan turnauspäivät on nyt nimenhuudossa. Merkatkaa kalenteriin. Täydennän myöhemmin tarkat otteluajat. Ensimmäinen su 12.8. on kotiturnaus ja siinä voitais pitää kioskia? (13 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly, Liperi
Ei asetettu
21

Yly Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

Marika kirjoitti: Unohdin olen reissussa tän viikon! Eli toiste sit mukaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Naiset
35

YlyP09 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Ilmoittautukaahan kesäkuun viimeiseen Kortteliliigan turnaukseen. Ilmoittautumiset tiistaihin 19.6. Mennessä! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
30

Yllätys pallokerho Nimenhuuto.com

Pallokerhossa pelataan futista iloisella mielellä tyttöjen ja poikien kesken. Pallokerho kokoontuu kesällä sekä Ylämyllyllä Paloaukean tekonurmella että talvella Liperin alueen saleissa. Nuorimmat pallokerhoilijat ovat viiden vanhoja tyttösiä ja poikia, vanhimmat tytöt ovat 9-vuotiaita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pallokerhoilemaan!

Minttu kirjoitti: Olen lisännyt nyt pallokerhon nimenhuutoon uusia jalkapallokoulusta tulleita pelaajia. Jos ette halua jatkaa pallokerhossa, jättäkää alle viesti. Tervetuloa tänään harkkoihin! (24 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
41

Yllätys Jutan pallokerholaiset Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen pallokerholaiset harkkaa Liperin kirkonkylällä ja Ylämyllyn Jyrin Paloaukean kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki palloilusta innostuneet pikkutytöt mukaan! Nappisprinsessoja mahtuu ke...

Martta kirjoitti: Hei! Olen tänään laittanut viimeiset varustehankintalaskut teille sähköpostilla. Osa teistä on saanut laskun aikaisemmin Akilta (Saanan isältä). Mikäli laskua ei ole tullut, niin otattehan minuun yhteyttä. T: Minna minna.westman@jns.fi / p. 0405069912 (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34

Ylämyllyn Yllätys pienet tytöt Nimenhuuto.com

Tähän joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki pienet palloilijatytöt.

Anne kirjoitti: Terkkuja seuralta: Tietoa päiväharkoista, jotka palaavat kesätauolta TIISTAINA 17.7: Kesätyöntekijät Markus Jalovaara ja Kalle Mäenharju vetävät päiväharkkoja kaikille ylyn junnuille. Reenipäivät ovat tiistai, keskiviikko ja torstai (aloitus siis ti 17.7) -pienemmille (2011-2007-s) taitorataharjo... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
20