Jalkapallo Ylämylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylämylly ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, ylämylly, pehmolentopallo, beachvolley ja uppopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Ylämylly

Jalkapallo - Ylämylly

YLÄMYLLYN YLLÄTYS MIEHET Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ylämyllyn Yllätyksen miesten joukkueen tiedotus sivuille. Täältä löydät kaikki harjoituksiin ja otteluihin liittyvät tiedot. Sivujen käyttöönotolla pyrimme helpottamaan ja jämäköittämään tiedottamista.Nyt siis kaikki harjoituksiin ja peli tapahtumiin liittyvät ilmoittautumiset tulee tehdä tämän sivuston kautta. Yhteystiedot: https://www.yly.fi/joukkueet/miesten-joukkue/taustat/

Joukkue etsii pelaajia

Marko kirjoitti: Alustava ohjelma Viitonen https://www.palloliitto.fi/tulospalveluarkisto/joukkue&132196&itajalkapallo2019&M5 (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Miehet
29

YlyP10 Nimenhuuto.com

2017 keväällä toimintansa aloittanut joukkueemme koostuu 2010 syntyneistä pojista ja tytöistä. Talviaikaan treenit 1krt/viikko, harkkapelejä pelaillaan myös aika-ajoin. Kesällä 2018 tavoitteena treenata 2krt/viikko ja palata kortteliliigaa jokatoinen torstai. Joukkueemme on pullollaan huipputyyppejä, niin pieniä kuin isojakin, tervetuloa mukaan toimintaan!

Eeli kirjoitti: Tänne olisi meiltä tulossa kaksi rinnehirmua Eelin lisäksi -tapsa (16 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Sekajoukkue
31

Yllätys 04-tytöt Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen vanhin tyttöjoukkue. Joukkueessa harjoittelee vuosina 2004-2005 syntyneitä tyttöjä.

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn yllätyksen tyttöjoukkue, jossa harjoittelee tällä hetkellä vuosien ...

Jutta kirjoitti: Tällä hetkellä tämä näyttää sopivan useimmalle, vaikka harmillisesti kaikki ei pääsekään. Ettehän pääse myöhemminkään illalla paikalle? Tuon aloitusajan kolme heitin hatusta, mutta voisi olla sunnuntaille ihan hyvä aika. Vai onko monella iltapäivällä ohjelmaa? Pesälahdessa palju on mahdollinen, t... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Tytöt
22

Yllätys -07 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme Ylämyllyn Yllätyksen tyttöjoukkue, jossa palloilee -07 ja -06 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme kaudella 2018 pääasiassa -06 sarjoissa. Osa tytöistä on harrastanut jalista jo useita vuosia, osa on lähtenyt huippuporukkaamme mukaan vasta viime aikoina. Lähde sinäkin!

Maija kirjoitti: Ensin iloisiin uutisiin: Ennakkotiedon mukaan Paloaukean kentän lumet tyhjentyvät maanantain ja tiistain aikana. Auraajat toivovat, että juniorit pysyvät poissa kentältä traktoreiden siellä työskennellessä. Ulkovuorot on pääpiirteissään jaettu, joten ei kun viheriölle ensi viikolla. Sitten tilann... (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Tytöt
23

Ylämyllyn Yllätys Perhefutis Nimenhuuto.com

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Tämä on Ylämyllyn Yllätyksen Perhefutiksen oma sivusto.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Sekajoukkue
28

Ylämyllyn Yllätys Pojat 03 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätys käynnisti lukuisista kyselyistä johtuen tämän pojat 03 harjoitusryhmän joulukuussa 2015. Toivotaan että jengiä saadaan yhä vaan lisää!!

Lauri kirjoitti: Mistäköhän sen oman palloid:n näkee (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Liperin Ylämylly
Pojat
11

Yllätys 02-pojat Nimenhuuto.com

Osallistumme Palloliiton Itä-Suomen piirin sarjoihin vuoden 2016 ajan yhdistelmäjoukkueena Yllätys/JIPPO-J.

Jari kirjoitti: Heips pojat! Ilmanmuuta mukaan Ylyn edariin...teillä on jo useanvuoden pelaaja tausta joten taitopohjaa löytyy...ilolla otamme teidät vastaan! Tervetuloa! Jyvä (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo, Futsal ja Ylämylly
Liperi, Ylämylly
Pojat
13

Yllätys P06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: https://yly-fi.directo.fi/joukkueet/2006-pojat/

Arto kirjoitti: 24.3. Otteluohjelma peliaika 1*30min: klo 10.00 YlY-FC KTP, klo 11.10 YlY-LauTP/Sininen, klo 12.20 YlY-LauTP. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
34

Yllätys -07 Nimenhuuto.com

Kaisu kirjoitti: Keväinen tervehdys seuraväki! Ensin iloisiin uutisiin: Ennakkotiedon mukaan Paloaukean kentän lumet tyhjentyvät maanantain ja tiistain aikana. Auraajat toivovat, että juniorit pysyvät poissa kentältä traktoreiden siellä työskennellessä. Ulkovuorot on pääpiirteissään jaettu, joten ei kun viheriöll... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Ei asetettu
27

YlyP09 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Hei, Tässä terveiset johtokunnalta. Käykäähän vastaamassa tuohon kyselyyn! Eli ensin iloisiin uutisiin: Ennakkotiedon mukaan Paloaukean kentän lumet tyhjentyvät maanantain ja tiistain aikana. Auraajat toivovat, että juniorit pysyvät poissa kentältä traktoreiden siellä työskennellessä. Ulkovuorot ... (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
29

Yly Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Pakko perua sunnuntain pelit. Räkä lentää ja kuumetta pukkaa (26 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Naiset
32

YlyP04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Hei ! Su 4.11 pelataan harkkamatsi Jippo 05:sta vastaan. Matsi on nyt Nimenhuudossa, merkatkaa ketkä pääsee peliin niin nähdään saadaanko riittävästi pelureita, Kaikki mukaan ! ' Jarmo (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Ei asetettu
29

Ylämyllyn Yllätys Pojat05 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Joona on reissussa. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly, Liperi
Ei asetettu
18

Yllätys pallokerho Nimenhuuto.com

Pallokerhossa pelataan futista iloisella mielellä tyttöjen ja poikien kesken. Pallokerho kokoontuu kesällä sekä Ylämyllyllä Paloaukean tekonurmella että talvella Liperin alueen saleissa. Nuorimmat pallokerhoilijat ovat viiden vanhoja tyttösiä ja poikia, vanhimmat tytöt ovat 7-vuotiaita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pallokerhoilemaan!

Emilia kirjoitti: Danielin äiti Katja on luvannut pitää pallokerhon! Itse olen reissussa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
48

Yllätys Jutan pallokerholaiset Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen pallokerholaiset harkkaa Liperin kirkonkylällä ja Ylämyllyn Jyrin Paloaukean kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki palloilusta innostuneet pikkutytöt mukaan! Nappisprinsessoja mahtuu ke...

Martta kirjoitti: Hei! Olen tänään laittanut viimeiset varustehankintalaskut teille sähköpostilla. Osa teistä on saanut laskun aikaisemmin Akilta (Saanan isältä). Mikäli laskua ei ole tullut, niin otattehan minuun yhteyttä. T: Minna minna.westman@jns.fi / p. 0405069912 (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34

Ylämyllyn Yllätys pienet tytöt Nimenhuuto.com

Tähän joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki pienet palloilijatytöt.

Sari kirjoitti: Tilannekatsausta hallihankkeesta. Esittelimme alkuviikon tilaisuudessa hallihankkeen aikajanaa ja kerroimme tämän hetkisestä tilanteesta. Historiasta kertauksena, että rakentaminen siirtyi vuodelta 2018 seurasta riippumattomista syistä, joita ovat muun muassa uudet vaatimukset paloturvallisuussel... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
26