Jalkapallo Ylämylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylämylly ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, ylämylly, pehmolentopallo, beachvolley ja uppopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Ylämylly

Jalkapallo - Ylämylly

YLÄMYLLYN YLLÄTYS MIEHET Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ylämyllyn Yllätyksen Miesten tiedotus sivuille. Täältä löydät kaikki harjoituksiin ja otteluihin liittyvät tiedot. Sivujen käyttöönotolla pyrimme helpottamaan ja jämäköittämään tiedottamista.Nyt siis kaikki harjoituksiin ja peli tapahtumiin liittyvät ilmoittautumiset tulee tehdä tämän sivuston kautta. Yhteystiedot: https://www.yly.fi/joukkueet/miesten-joukkue/taustat/

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn Yllätyksen Miehet ottaa vastaan harjoitteluun motivoituneita pelaaj...

Joonas kirjoitti: Pitääkö tuossa uudistaa futsaliin tuo futsal rekistöröinti? Oon siinä Popsissa vielä niin uudistanko sen ja sit joku korjailee seuran kohdilleen? (14 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Miehet
27

Yllätys 04-tytöt Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen vanhin tyttöjoukkue. Joukkueessa harjoittelee vuosina 2004-2005 syntyneitä tyttöjä.

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn yllätyksen tyttöjoukkue, jossa harjoittelee tällä hetkellä vuosien ...

Mika kirjoitti: Hei, Tässä tein 2017 tilityksen samalla kävin laskut läpi, ja huomasin että aika paljon on vielä maksamattomia laskuja. Laittelin tänään maksamattomat laskut tulemaan uudestaan. Katselkaa s-postit tarkkaan!! ja makselkaa pois nin ei kerry, kun uusiakin laskuja pitäs kohta laittaa. Jos epäselvyyks... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Tytöt
31

Yllätys -07 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme Ylämyllyn Yllätyksen tyttöjoukkue, jossa palloilee -07 ja -06 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme kaudella 2017 pääasiassa -06 sarjoissa. Osa tytöistä on harrastanut jalista jo useita vuosia, osa on lähtenyt huippuporukkaamme mukaan vasta viime aikoina. Lähde sinäkin!

Jutta kirjoitti: Tulevan vuoden peleistä ja turnauksista, kommentteja voi raapustella tähän alle. Meillä on siis treeneissä -07, -06 (ja -05 ikäisiä). Sopivinta ja kehittävintä meille on yleensä pelata -06 sarjoissa. -05 ikäiset voivat pelata harjoituspeleissä, kortteliliigassa ja sovittaessa joissain muissa pele... (21 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Tytöt
24

Ylämyllyn Yllätys Pojat 03 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätys käynnisti lukuisista kyselyistä johtuen tämän pojat 03 harjoitusryhmän joulukuussa 2015. Toivotaan että jengiä saadaan yhä vaan lisää!!

Lauri kirjoitti: Pelinumero 8 Takin koko S (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Liperin Ylämylly
Pojat
15

Yllätys 02-pojat Nimenhuuto.com

Osallistumme Palloliiton Itä-Suomen piirin sarjoihin vuoden 2016 ajan yhdistelmäjoukkueena Yllätys/JIPPO-J.

Jari kirjoitti: Heips pojat! Ilmanmuuta mukaan Ylyn edariin...teillä on jo useanvuoden pelaaja tausta joten taitopohjaa löytyy...ilolla otamme teidät vastaan! Tervetuloa! Jyvä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futsal ja Ylämylly
Liperi, Ylämylly
Pojat
13

Yllätys P06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: https://yly-fi.directo.fi/joukkueet/2006-pojat/

Arto kirjoitti: HEI 06-joukkueen vanhemmat: Oletko ylivertainen rakennustekniikan asiantuntija? Vertailetko lämmitysmuotojen hyötyjä ja haittoja vaikka unissasi? Tuikkiiko päässäsi idealamppuja riittämiin hallin valaisemiseksi? Tervetuloa Ylämyllyn yritystalolle tänään maanantaina 15.1. klo 18 kaikki, joita kiin... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
43

Yllätys -05-06 tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Moi! Joukkueeseen sopii lisää pelaajia. Tytöt -05 ja -06 rohkeasti mukaan kok...

Teijo kirjoitti: Seuran kauden päätös kaikille pelaajille perheineen järjestetään jälleen kentällä. Ajankohta on syksyinen, maanantai 2.10. klo 17. Alussa on aikaa temmeltää toimintapisteillä, palkintoja jaellaan puoli kuudesta alkaen. Kaikille leikkimaailman futareille on luvassa mitalit, samoin kaikille taitoki... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
16

YlyP09 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Turnaukseen ilmoittautumiset 29.12.2017 mennessä! Tarvittaessa mennään Kuopioon kahdella joukkueella! (26 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
28

YlyP04 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Voi olla että Matias vähän myöhästyy aikataulu haasteiden takia (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Ei asetettu
36

YlyP10 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: HEP! Korttelipassi ja vakuutusasiaa. Hoidellaans hommat kondikseen ennenkuin reenit ja pelit pyörähtää käyntiin. Eli aika miettiä korttelipassi ja vakuutusasiat. Palloliitolta saa molemmat ja maksaa yht. 9€. (Korttelipassi 5€ ja vakuutus 4€) Ensi kesänä on tarkoitus pelata kortteliliigaa joten pe... (16 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
34

Ylämyllyn Yllätys Pojat05 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Vanhempainkokous Paikka: Superpark, Joensuu Aika: 14.1.2018 klo 10-12:15 Paikalla: Ari Punkkinen (jojo), Risto Karjalainen (valmentaja) ja Susanna Karjalainen, Susanne ja Petro Ikonen (rahastonhoitajat), Terhi Parkkinen (kioskivastaava), Juha Hattunen, Eini Hirvonen, Robinin isä Järvenpää, Toni M... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly, Liperi
Ei asetettu
24

Yly Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Järjestämme tammikuussa kaksi hallihankkeeseen liittyvää tilaisuutta, joihin seuraväki voi tuoda omaa osaamistaan ja ideoitaan. Toivomme, että jojot välitäisivät tietoa pelaajien perheille sekä mahdollisesti muille hallihankkeesta kiinnostuneille. Kumpaankaan tilaisuuteen osallistuminen ei sido s... (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Naiset
28

Yllätys -07 Nimenhuuto.com

Tapsa kirjoitti: Moro! Osan vanhemmista kanssa käytiin hoplopissa keskustelua tulevasta kesästä ja helsinki cup turnauksesta. Turnaus pelataan 9-14.7 luonnollisesti helsingissä. Ainakin alustavasti tuonne tuntui olevan jonkin verran halukkuutta ja nyt pitäisi melko nopeallakin aikataululla päättää ensi kesän osal... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Ei asetettu
27

Yllätys pallokerho Nimenhuuto.com

Pallokerhossa pelataan futista iloisella mielellä tyttöjen ja poikien kesken. Pallokerho kokoontuu kesällä sekä Ylämyllyllä Paloaukean tekonurmella että talvella Liperin alueen saleissa. Nuorimmat pallokerhoilijat ovat viiden vanhoja tyttösiä ja poikia, vanhimmat tytöt ovat 9-vuotiaita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pallokerhoilemaan!

Inna kirjoitti: Inna jää tauolle futiksesta. Katsotaan josko likka innostuis kevään puolella. Mukavia palloiluja teille! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
25

Yllätys Jutan pallokerholaiset Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen pallokerholaiset harkkaa Liperin kirkonkylällä ja Ylämyllyn Jyrin Paloaukean kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki palloilusta innostuneet pikkutytöt mukaan! Nappisprinsessoja mahtuu ke...

Martta kirjoitti: Hei! Olen tänään laittanut viimeiset varustehankintalaskut teille sähköpostilla. Osa teistä on saanut laskun aikaisemmin Akilta (Saanan isältä). Mikäli laskua ei ole tullut, niin otattehan minuun yhteyttä. T: Minna minna.westman@jns.fi / p. 0405069912 (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34

Ylämyllyn Yllätys pienet tytöt Nimenhuuto.com

Tähän joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki pienet palloilijatytöt.

Jutta kirjoitti: Yllätys järjestää tammikuussa kaksi hallihankkeeseen liittyvää tilaisuutta, joihin seuraväki voi tuoda omaa osaamistaan ja ideoitaan. Kumpaankaan tilaisuuteen osallistuminen ei sido sinua mihinkään. 1) Oletko ylivertainen rakennustekniikan asiantuntija? Vertailetko lämmitysmuotojen hyötyjä ja hai... (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
27

Yllätys pojat -10 ja-11 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen 2010 ja 2011 syntyneiden poikien joukkueen nimenhuuto.

Anne kirjoitti: Tervehdys, 1011-joukkueemme taustatoimijoille: Oletko heilunut kentän lailla Kloppin lailla tai keitellyt kahvia syksyisiin matseihin? Kokoustanut, maksanut laskuja, talkoillut tehtaissa, ajanut bussia? Monenmoisia hommia täytyy urakoida, jotta junnumme saavat harjoitella ja pelata futista! Nyt o... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
46

Yllätys miehet Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen miesten joukkueen sivut.

Iikka kirjoitti: Areenassa on piirin järjestämä naisten Futsalturnaus. Kentät on varattu 8.00-18.00.... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Miehet
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.