Jalkapallo Ylämylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylämylly ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, ylämylly, pehmolentopallo, beachvolley ja uppopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Ylämylly

Jalkapallo - Ylämylly

YLÄMYLLYN YLLÄTYS MIEHET Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ylämyllyn Yllätyksen Miesten tiedotus sivuille. Täältä löydät kaikki harjoituksiin ja otteluihin liittyvät tiedot. Sivujen käyttöönotolla pyrimme helpottamaan ja jämäköittämään tiedottamista.Nyt siis kaikki harjoituksiin ja peli tapahtumiin liittyvät ilmoittautumiset tulee tehdä tämän sivuston kautta. Yhteystiedot: https://www.yly.fi/joukkueet/miesten-joukkue/taustat/

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn Yllätyksen Miehet ottaa vastaan harjoitteluun motivoituneita pelaaj...

Arto kirjoitti: VIESTI PALLOLIITON maksuista. Miesten joukkueen pelaajille on tulossa tässä lähiaikoina pelaajakohtaisiin maksuihin liittyviä laskuja. Laskut on kuitattu väliaikaisesti seuran kassasta, että saatiin itse kunkin pelaajan pelioikeuden rivakasti tolalleen ja varmistettua samalla seuran puolelta peli... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Miehet
29

Yllätys 04-tytöt Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen vanhin tyttöjoukkue. Joukkueessa harjoittelee vuosina 2004-2005 syntyneitä tyttöjä.

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn yllätyksen tyttöjoukkue, jossa harjoittelee tällä hetkellä vuosien ...

Ari kirjoitti: Lopetetaan harkat tänään jo 20.30 ja yritetään pysyä terveinä. Perjantaina sitten nokka kohti Torniota. (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Tytöt
32

Yllätys -07 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme Ylämyllyn Yllätyksen tyttöjoukkue, jossa palloilee -07 ja -06 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme kaudella 2017 pääasiassa -06 sarjoissa. Osa tytöistä on harrastanut jalista jo useita vuosia, osa on lähtenyt huippuporukkaamme mukaan vasta viime aikoina. Lähde sinäkin!

Noora kirjoitti: Noora ei ole jatkamassa jalkapalloa. Toiset harrastukset vie mukanaan. Joten minäkin jättaydyn pois rahastonhoitajan tehtävästä. Voin tehdä tämän vuoden loppuun asti. Tammikuusta saa joku toinen jatkaa. T :Maaret (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Tytöt
23

Ylämyllyn Yllätys Pojat 03 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätys käynnisti lukuisista kyselyistä johtuen tämän pojat 03 harjoitusryhmän joulukuussa 2015. Toivotaan että jengiä saadaan yhä vaan lisää!!

Tapio kirjoitti: Arto Mononen laittoi viestiä: Liperin kunta on tarjonnut jatkuva-luonteista talkootyötä Ylämyllyn monitoimitalolla. Paikassa on tällä hetkellä 1 ohjaaja. Nuorisoa on liikkeellä paljon ja nyt olisi tarvetta saada apua paikan ohjaajalle. Ohjaaja haluaisi vetää aktiviteetteja ja kerhoja yms. aktivit... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Liperin Ylämylly
Pojat
17

Yllätys 02-pojat Nimenhuuto.com

Osallistumme Palloliiton Itä-Suomen piirin sarjoihin vuoden 2016 ajan yhdistelmäjoukkueena Yllätys/JIPPO-J.

Kalle kirjoitti: Hei, Kallen pallo katosi tänään treeneissä - sattuisko kenelläkään olemaan mitään havaintoa siitä? Valkoiseksi kulunut omega pro, jossa huonosti näkyvät nimikirjaimet... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo, Futsal ja Ylämylly
Liperi, Ylämylly
Pojat
13

Yllätys P06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: https://yly-fi.directo.fi/joukkueet/2006-pojat/

Arto kirjoitti: Talkoot Inventointi EI toteudu - liika vähän porukkaa. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
44

Yllätys -05-06 tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Moi! Joukkueeseen sopii lisää pelaajia. Tytöt -05 ja -06 rohkeasti mukaan kok...

Teijo kirjoitti: Seuran kauden päätös kaikille pelaajille perheineen järjestetään jälleen kentällä. Ajankohta on syksyinen, maanantai 2.10. klo 17. Alussa on aikaa temmeltää toimintapisteillä, palkintoja jaellaan puoli kuudesta alkaen. Kaikille leikkimaailman futareille on luvassa mitalit, samoin kaikille taitoki... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
16

YlyP10 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Heippa, vuorojenjakopalaverin saldoa: Reenit talvella; maanantaisin monarilla 17.30-18.30 Miehien vuoroa saadaan käyttää esim pelivuorona jos se heiltä milloin vapaana on(sovittava erikseen). Miesten vuoro Jyrin salissa la 15.30-17. (aloittaavat varmaan aktiivireenamisen tammikuussa). Aleksi vetä... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty minuutti sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
32

YlyP04 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Voin lähteä kyyditsemään. 3 paikkaa vapaana autossa. (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Ei asetettu
37

Ylämyllyn Yllätys Pojat05 Nimenhuuto.com

Atte kirjoitti: Lauantaina 16.9 minulta katosi ylyn sininen lämittelypaita. Paidassa ei ole pelinumeroa. Varmistatteko , että löytyykö ylimääräinen paita jonkun pyykien seasta. T.Atte (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly, Liperi
Ei asetettu
29

Yllätys -07 Nimenhuuto.com

Tapsa kirjoitti: Moro! Olin tänään seuran sisävuorojen jakopalaverissa jossa teimme jakoa tulevan talven salivuoroista. Saimme mielestäni kohtuulliset vuorot jyrin isosta salista. Toinen lauantai-aamulle klo 10-11.30 (koko sali käytössä koko ajan) ja toinen maanantai illalle 19.30-20.30. Tuon maanantain vuoro voi... (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Ei asetettu
35

Yly Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Pienellä varauksella in. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Naiset
26

YlyP09 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Kauden viimeinen kahviorutistus kortteliliigassa tuotti joukkueelle puhtaana 513 €! Loistava myynti vaikkei jäätelöä sään vuoksi myytykään! Muutamaa pitsapalaa ja makeaa leivonnaista vaille kaikki leipomukset tuli myytyä. Iso kiitos kaikille talkoisiin tavalla tai toisella osallistuneille! (26 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
36

Yllätys pallokerho Nimenhuuto.com

Pallokerhossa pelataan futista iloisella mielellä tyttöjen ja poikien kesken. Pallokerho kokoontuu kesällä sekä Ylämyllyllä Paloaukean tekonurmella että talvella Liperin alueen saleissa. Nuorimmat pallokerhoilijat ovat viiden vanhoja tyttösiä ja poikia, vanhimmat tytöt ovat 9-vuotiaita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pallokerhoilemaan!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Onko 10-11 joukkue pojille vai onko siinä tyttöjä myös? Meidän väki eli Herman ja Anastasia olisi innostuneet nyt tulemaan pelaamaan taas. Vai onko Pallokerho parempi heille kun eivät ole koko talvena olleet mukana? Terveisin Nina (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
21

Yllätys Jutan pallokerholaiset Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen pallokerholaiset harkkaa Liperin kirkonkylällä ja Ylämyllyn Jyrin Paloaukean kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki palloilusta innostuneet pikkutytöt mukaan! Nappisprinsessoja mahtuu ke...

Martta kirjoitti: Hei! Olen tänään laittanut viimeiset varustehankintalaskut teille sähköpostilla. Osa teistä on saanut laskun aikaisemmin Akilta (Saanan isältä). Mikäli laskua ei ole tullut, niin otattehan minuun yhteyttä. T: Minna minna.westman@jns.fi / p. 0405069912 (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34

Ylämyllyn Yllätys pienet tytöt Nimenhuuto.com

Tähän joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki pienet palloilijatytöt.

Eerika kirjoitti: Hei, Taannoisessa palaverissa lupauduin vetämään -10 ja nuorempien tyttöjen porukkaa. Nyt on kuitenkin meidän tyttö Eerika ilmaissut, ettei ole niin mielellään jatkamassa jalkapalloa näin talvella. Jos on näin ettei Eerika halua pelata niin ei hän osallistu ja tässä tapauksessa joudun valitettava... (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
36

Yllätys pojat -10 ja-11 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen 2010 ja 2011 syntyneiden poikien joukkueen nimenhuuto.

Pasi kirjoitti: Hei, Ilmarilta katosi pelissä ylyn verkkatakki. Se on nimikoitu, joten jos on eksynyt jonkun varusteisiin niin Ilmoitelkaa. (13 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
51

Yllätys miehet Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen miesten joukkueen sivut.

Iikka kirjoitti: Areenassa on piirin järjestämä naisten Futsalturnaus. Kentät on varattu 8.00-18.00.... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Miehet
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.