Jalkapallo Ylämylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylämylly ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, ylämylly, pehmolentopallo ja beachvolley.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Ylämylly

Jalkapallo - Ylämylly

YLÄMYLLYN YLLÄTYS MIEHET Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ylämyllyn Yllätyksen Miesten tiedotus sivuille. Täältä löydät kaikki harjoituksiin ja otteluihin liittyvät tiedot. Sivujen käyttöönotolla pyrimme helpottamaan ja jämäköittämään tiedottamista.Nyt siis kaikki harjoituksiin ja peli tapahtumiin liittyvät ilmoittautumiset tulee tehdä tämän sivuston kautta. Yhteystiedot: https://www.yly.fi/joukkueet/miesten-joukkue/taustat/

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn Yllätyksen Miehet ottaa vastaan harjoitteluun motivoituneita pelaaj...

Marko kirjoitti: PELIPAIDAT! Ne kaikki pelaajat joilta löytyy yllätyksen valkoinen pelipaita tuokaa ne perjantain harjoituksiin näytille. Sovitellaan ja katsotaan kelle mahtuu mikäkin paita. Ne jotka ei tule harjoituksiin, niin ilmoitelkaa tähän viesti ketjuun keneltä paita löytyy. Kerätään kaikki paidat jotta sa... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Miehet
26

Yllätys 04-tytöt Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen vanhin tyttöjoukkue. Joukkueessa harjoittelee vuosina 2004-2005 syntyneitä tyttöjä.

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn yllätyksen tyttöjoukkue, jossa harjoittelee tällä hetkellä vuosien ...

Mika kirjoitti: Hei, Laittelin tänään Maaliskuun laskut, siinä on myös viime Joulukuun seuramaksu jota ei vielä oltu peritty, koska seura teki asiasta päätöksen vasta Helmikuussa. Ruotsiin lähtijöille laittelin viimeisen sovitun ennakkomaksun. Tarkistelkaa että saitte laskut. Sit siellä on paljon maksamattomia l... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Tytöt
34

Yllätys -07 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme Ylämyllyn Yllätyksen tyttöjoukkue, jossa palloilee -07 ja -06 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme kaudella 2017 pääasiassa -06 sarjoissa. Osa tytöistä on harrastanut jalista jo useita vuosia, osa on lähtenyt huippuporukkaamme mukaan vasta viime aikoina. Lähde sinäkin!

Jari kirjoitti: Tänään poikkeuksellisesti muutama taitorata-osio sekä pienpelejä...klo:15,30-16,50 T:Jyvä (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Tytöt
18

Ylämyllyn Yllätys Pojat 03 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätys käynnisti lukuisista kyselyistä johtuen tämän pojat 03 harjoitusryhmän joulukuussa 2015. Toivotaan että jengiä saadaan yhä vaan lisää!!

Pieti kirjoitti: HUOMATKAA ULOS SIIRTYMINEN ENSI VIIKOSTA LÄHTIEN. HARKAT MA KE SU. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Liperin Ylämylly
Pojat
16

Yllätys 02-pojat Nimenhuuto.com

Osallistumme Palloliiton Itä-Suomen piirin sarjoihin vuoden 2016 ajan yhdistelmäjoukkueena Yllätys/JIPPO-J.

Kalle kirjoitti: Hei, Kallen pallo katosi tänään treeneissä - sattuisko kenelläkään olemaan mitään havaintoa siitä? Valkoiseksi kulunut omega pro, jossa huonosti näkyvät nimikirjaimet... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futsal ja Ylämylly
Liperi, Ylämylly
Pojat
13

Yllätys P06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: https://yly-fi.directo.fi/joukkueet/2006-pojat/

Jari kirjoitti: Huom! Olen vuosilomalla 27.3-3.4...valkut sopikaa vedoista! Poikien toiveesta tänään myös pari taitorataa+pelinopeutta...luvattu pian aurinkoista??? T:Jyvä (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
41

Yllätys -05-06 tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Moi! Joukkueeseen sopii lisää pelaajia. Tytöt -05 ja -06 rohkeasti mukaan kok...

Jari kirjoitti: Tänään poikkeuksellisesti muutama taitorata-osio sekä pienpeliä...klo:15,30-16,50 T:Jyvä (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
17

YlyP04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Hei ! viime hetken päivitystä Savonlinnan turnauksen osalta.. Ylämyllyltä lähtijät lähtö klo 8.30 Shell Ylämylly, ajetaan Savonrannan kautta suoraan Savonlinnaan. Tavoitteena kaikilla olla Savonlinnassa n. klo 10. Pelit siis ulkona tekonurmella, lämmintä vaatetta mukaan ja evästä pelien väliselle... (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Ei asetettu
39

Yllätys -07 Nimenhuuto.com

Kaisu kirjoitti: Hei, laskut Oriflame-varainhankintapaketeista ovat nyt kilahtaneet niiden perheiden sähköposteihin, jotka varainhankintapaketteja tilasivat. Ilmoita, jos et ole omaa laskuasi saanut. Saimme myös toisen sponsorin: kiitos Aaron perheelle sponsorin hankinnasta ja Konecranesille kannatuksesta! Viimei... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Ei asetettu
27

Ylämyllyn Yllätys Pojat05 Nimenhuuto.com

Jyvä kirjoitti: Junnujen toiveesta myös tänään pari taitorata-osiota+pelinopeutta...klo:15,30-16,50 T:Jyvä (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly, Liperi
Ei asetettu
29

Yly Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

Marika kirjoitti: Hei! Anne välitti mulle viestin eli varusteista: jatkossa saadaan tilattua vaatteet Kuopion Stadiumilta. Merkki tulee pääsääntöisesti olemaan Nike. Saadaan sovituskappaleet lähiaikoina kokeiluun, ketkä haluaa uutta kampetta katsoa ja tilata! Vakiopainatukseen kuului numero ja voidaan päättää otet... (29 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Naiset
20

YlyP09 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Annilla myös ensi viikonloppuna hiihtokisoja. Viheriöitä ja arki-iltojen treenjä odotellen..! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
36

Yllätys pallokerho Nimenhuuto.com

Pallokerhossa pelataan futista iloisella mielellä tyttöjen ja poikien kesken. Pallokerho kokoontuu kesällä sekä Ylämyllyllä Paloaukean tekonurmella että talvella Liperin alueen saleissa. Nuorimmat pallokerhoilijat ovat viiden vanhoja tyttösiä ja poikia, vanhimmat tytöt ovat 9-vuotiaita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pallokerhoilemaan!

Riikka kirjoitti: Hei! Muuttunut harjoitusaika ja paikka: tulevasta sunnuntaista alkaen harjoittelemme KLO 13-14 JYRIN LIIKUNTAHALLISSA. eli isommat joukkueet ovat jo siirtyneet harjoittelemaan ulos, joten isommasta Jyrin hallista vapautui meille vuoro. Toivottavasti aloitusajan siirto puolella tunnilla aikaisemma... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
26

Yllätys Jutan pallokerholaiset Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen pallokerholaiset harkkaa Liperin kirkonkylällä ja Ylämyllyn Jyrin Paloaukean kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki palloilusta innostuneet pikkutytöt mukaan! Nappisprinsessoja mahtuu ke...

Martta kirjoitti: Hei! Olen tänään laittanut viimeiset varustehankintalaskut teille sähköpostilla. Osa teistä on saanut laskun aikaisemmin Akilta (Saanan isältä). Mikäli laskua ei ole tullut, niin otattehan minuun yhteyttä. T: Minna minna.westman@jns.fi / p. 0405069912 (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34

Yllätys pojat -10 ja-11 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen 2010 ja 2011 syntyneiden poikien joukkueen nimenhuuto.

Anne kirjoitti: Tässä linkki ja salasana liittymiseen. Voitte jakaa joukkueeseen tuleville niin pääsevät itse liittymään Salasana on "1011joukkue" Osoite on: http://yllatyspojat-10ja-11.nimenhuuto.com/public_join?pass=1011joukkue Ja minäkin voin lisätä kun pelaajan nimi ja huoltajan/huoltajien tiedot, nimi ja sä... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
19

Ylämyllyn Yllätys pienet tytöt Nimenhuuto.com

Tähän joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki pienet palloilijatytöt.

Jutta kirjoitti: Ensi viikolla kenttä aurataan, ulos voi joukkueet siirtyä sen jälkeen omaan tahtiin. Teidän vuoro ulkona olisi tiistaina ja perjantaina klo 17-18, mutta tarvittaessa päivää voi miettiä, jos Petralle tai uudelle valmentajalle käy ehdottomasti vain joku muu päivä. Kun työ ette kentällä tarvitse iso... (13 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
13

Yllätys miehet Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen miesten joukkueen sivut.

Iikka kirjoitti: Areenassa on piirin järjestämä naisten Futsalturnaus. Kentät on varattu 8.00-18.00.... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Miehet
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.