Jalkapallo Ylämylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylämylly ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

YlyP10 Nimenhuuto.com

2017 keväällä toimintansa aloittanut joukkueemme koostuu 2010 syntyneistä pojista, Talviaikaan treenit 2krt/viikko, harkkapelejä pelaillaan myös aika-ajoin. Kesällä 2019 tavoitteena treenata 2krt/viikko ja palata kortteliliigaa jokatoinen torstai sekä osallistumme ensimmäistä kertaa piiripeleihin. Joukkueemme on pullollaan huipputyyppejä, niin pieniä kuin isojakin, tervetuloa mukaan toimintaan!

Atte kirjoitti: Anne ja Jukka IN. 3 kpl lapsia mukana, mahdollisesti jopa 6 kpl. Lapsille ainakin Rinne lippu. Me aikuiset katsotaan opetettavien määrän mukaan Rinne lipun tarve (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
32

Yllätys -07 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme Ylämyllyn Yllätyksen tyttöjoukkue, jossa palloilee -07 ja -06 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme kaudella 2018 pääasiassa -06 sarjoissa. Osa tytöistä on harrastanut jalista jo useita vuosia, osa on lähtenyt huippuporukkaamme mukaan vasta viime aikoina. Lähde sinäkin!

Maija kirjoitti: Yritämme järjestää kyytihommat (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Tytöt
16

Yllätys -07 Nimenhuuto.com

Aaro kirjoitti: Hei, Whats app-ryhmän keskustelun perusteella innokkuutta uusien vaatteiden tilaamiseen on jälleen syntynyt. Keskusteluissa on ilmennyt peliasu tai pelipaita, huppari, lämmittelypaita ja harkkapaita. Seuralla on edelleen sopimus Stadiumin kautta ja oheinen linkki ohjaa Ylyn sopimussivulle https:/... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Ei asetettu
30

YlyP09 Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Kalle on salibandy turnauksessa (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
30

YlyP04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Hei ! Su 4.11 pelataan harkkamatsi Jippo 05:sta vastaan. Matsi on nyt Nimenhuudossa, merkatkaa ketkä pääsee peliin niin nähdään saadaanko riittävästi pelureita, Kaikki mukaan ! ' Jarmo (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Ei asetettu
22

Yllätys pallokerho Nimenhuuto.com

Pallokerhossa pelataan futista iloisella mielellä tyttöjen ja poikien kesken. Pallokerho kokoontuu kesällä sekä Ylämyllyllä Paloaukean tekonurmella että talvella Liperin alueen saleissa. Nuorimmat pallokerhoilijat ovat viiden vanhoja tyttösiä ja poikia, vanhimmat tytöt ovat 7-vuotiaita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pallokerhoilemaan!

Emilia kirjoitti: Moikka Nykyisen koronatilanteen takia pallokerho on tauolla toistaiseksi määrittämättömän ajan. Kaikki pallokerhossa mukana olleet pelaajat ovat kuitenkin tervetulleita mukaan joukkuetoimintaan, joka jatkuu jokaisella joukkueella viimeistään kesäkuussa pienin rajoituksin. Näistä rajoituksista inf... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34

Yllätys Jutan pallokerholaiset Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen pallokerholaiset harkkaa Liperin kirkonkylällä ja Ylämyllyn Jyrin Paloaukean kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki palloilusta innostuneet pikkutytöt mukaan! Nappisprinsessoja mahtuu ke...

Martta kirjoitti: Hei! Olen tänään laittanut viimeiset varustehankintalaskut teille sähköpostilla. Osa teistä on saanut laskun aikaisemmin Akilta (Saanan isältä). Mikäli laskua ei ole tullut, niin otattehan minuun yhteyttä. T: Minna minna.westman@jns.fi / p. 0405069912 (Yli 6 vuotta sitten)

Päivitetty yli 6 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34

Ylämyllyn Yllätys pienet tytöt Nimenhuuto.com

Tähän joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki pienet palloilijatytöt.

Emmi kirjoitti: 6 lasta + 2 aikuista 6 kpl lippuja. Itsekin otamme liput riippuen onko miten paljon opetettavia (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
42