Jalkapallo Ylämylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylämylly ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, ylämylly, pehmolentopallo, beachvolley ja uppopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Ylämylly

Jalkapallo - Ylämylly

YLÄMYLLYN YLLÄTYS MIEHET Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ylämyllyn Yllätyksen Miesten tiedotus sivuille. Täältä löydät kaikki harjoituksiin ja otteluihin liittyvät tiedot. Sivujen käyttöönotolla pyrimme helpottamaan ja jämäköittämään tiedottamista.Nyt siis kaikki harjoituksiin ja peli tapahtumiin liittyvät ilmoittautumiset tulee tehdä tämän sivuston kautta. Yhteystiedot: https://www.yly.fi/joukkueet/miesten-joukkue/taustat/

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn Yllätyksen Miehet ottaa vastaan harjoitteluun motivoituneita pelaaj...

Marko kirjoitti: TARKISTAKAA VIELÄ NUMERONNE.!! Jos ei täsmää niin ilmoitus tähän viestiketjuun Nimi Pelinumero Reima Alsio 9 Karri Aspelund 23 Hannu Aspelund 27 Jesse Hyttinen 8 Joonas Jaskari 28 Tomi Kallinen 24 Toni Kukkonen 15 Aleksi Lappalainen 6 Juho Lemmetyinen 4 Aleksi Martikainen 17 Markus Martikainen 16... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Miehet
26

Yllätys 04-tytöt Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen vanhin tyttöjoukkue. Joukkueessa harjoittelee vuosina 2004-2005 syntyneitä tyttöjä.

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn yllätyksen tyttöjoukkue, jossa harjoittelee tällä hetkellä vuosien ...

Ari kirjoitti: Osallistumme siis syksyllä 04-poikien sarjan sijaan TC15-tyttöjen sarjaan, joka pelataan 11v11. Sarjaohjelma julkaistiin tänään ja turnauspäivät on merkattu nimenhuutoon. Ohjelma löytyy tästä: https://www.palloliitto.fi/ita-suomi/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017/tytot?&itajalkapallo2017&... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Tytöt
32

Yllätys -07 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme Ylämyllyn Yllätyksen tyttöjoukkue, jossa palloilee -07 ja -06 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme kaudella 2017 pääasiassa -06 sarjoissa. Osa tytöistä on harrastanut jalista jo useita vuosia, osa on lähtenyt huippuporukkaamme mukaan vasta viime aikoina. Lähde sinäkin!

Jutta kirjoitti: Tällä viikolla muistutuksena: Ti taitoradat 1530 Ke peliharkat 1030 To taitoradat 1530 (10 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Tytöt
20

Ylämyllyn Yllätys Pojat 03 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätys käynnisti lukuisista kyselyistä johtuen tämän pojat 03 harjoitusryhmän joulukuussa 2015. Toivotaan että jengiä saadaan yhä vaan lisää!!

Santtu kirjoitti: Hei,lähetin juuri sähköposteihinne jokaiselle oman laskun peliasuista joissa Eräpäivä 7.7.2017 -Antti 050-5522662 (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Liperin Ylämylly
Pojat
18

Yllätys 02-pojat Nimenhuuto.com

Osallistumme Palloliiton Itä-Suomen piirin sarjoihin vuoden 2016 ajan yhdistelmäjoukkueena Yllätys/JIPPO-J.

Kalle kirjoitti: Hei, Kallen pallo katosi tänään treeneissä - sattuisko kenelläkään olemaan mitään havaintoa siitä? Valkoiseksi kulunut omega pro, jossa huonosti näkyvät nimikirjaimet... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo, Futsal ja Ylämylly
Liperi, Ylämylly
Pojat
13

Yllätys P06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: https://yly-fi.directo.fi/joukkueet/2006-pojat/

Rasmus kirjoitti: Heips, Muistutan vielä kaikkia, että poikien joukkueella on oma ryhmä WhatsAppissa (aikuisten ryhmä). Sovellus on erittäin näppärä yhteydenpitoon, etenkin silloin jos tulee vaikka viime hetken muutoksia esim. harkkoihin, kimppakyyteihin, valmentajamuutoksiin tai muuten vain kuvien lähettelyyn pel... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
44

Yllätys -05-06 tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Moi! Joukkueeseen sopii lisää pelaajia. Tytöt -05 ja -06 rohkeasti mukaan kok...

Roosa kirjoitti: Tänään olisi juniori koon asusteet kentällä kokeiltavana. Itse en ole paikalla mutta voi sovittaa 07 kanssa kun niillä harkat 17 eteenpäin. Tiedot voi lähettää miulle. t. Susanna (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
16

YlyP04 Nimenhuuto.com

Outi kirjoitti: Hei! Huomisten harkkojen aika on muuttunut. Harkat on jo klo 18.00-19.30. T. Outi (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Ei asetettu
38

Yllätys -07 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Moi...muistutan että peliharkat ma,ti ja ke 10,30-12 ja taitorataharkat ma,ti ja to 15,30-17.00...kaikki kehittymään ja harkkaamaan! Jyvä (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Ei asetettu
36

YlyP09 Nimenhuuto.com

Eetu kirjoitti: Hei, huomenna lähtee varustetilaus, siinä mukana Kalle,Joonatan,Anni,Eemeli,Leevi. Jos jollain vielä tarvetta niin tänä iltana sähköpostia annepyykko@gmail.com (11 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
37

Yly Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

Riikka kirjoitti: Hei, eilen oli treeneissä puhetta että klikkaillaan jo nyt rokiiviikonlopun osalta in/out, niin keretään järjestellä tai perua treenejä, jos ei riittävästi ole pelaajia tulossa. Käykäähän siis merkkaamassa pääsettekö vai ette pe ja su treeneihin. (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Naiset
25

Ylämyllyn Yllätys Pojat05 Nimenhuuto.com

Robin kirjoitti: Hei kaikki Tilatut asut ovat saapuneet. Tulen käymään huomenna kentällä Anu (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly, Liperi
Ei asetettu
29

Yllätys pallokerho Nimenhuuto.com

Pallokerhossa pelataan futista iloisella mielellä tyttöjen ja poikien kesken. Pallokerho kokoontuu kesällä sekä Ylämyllyllä Paloaukean tekonurmella että talvella Liperin alueen saleissa. Nuorimmat pallokerhoilijat ovat viiden vanhoja tyttösiä ja poikia, vanhimmat tytöt ovat 9-vuotiaita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pallokerhoilemaan!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Onko 10-11 joukkue pojille vai onko siinä tyttöjä myös? Meidän väki eli Herman ja Anastasia olisi innostuneet nyt tulemaan pelaamaan taas. Vai onko Pallokerho parempi heille kun eivät ole koko talvena olleet mukana? Terveisin Nina (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
20

Yllätys Jutan pallokerholaiset Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen pallokerholaiset harkkaa Liperin kirkonkylällä ja Ylämyllyn Jyrin Paloaukean kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki palloilusta innostuneet pikkutytöt mukaan! Nappisprinsessoja mahtuu ke...

Martta kirjoitti: Hei! Olen tänään laittanut viimeiset varustehankintalaskut teille sähköpostilla. Osa teistä on saanut laskun aikaisemmin Akilta (Saanan isältä). Mikäli laskua ei ole tullut, niin otattehan minuun yhteyttä. T: Minna minna.westman@jns.fi / p. 0405069912 (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34

Ylämyllyn Yllätys pienet tytöt Nimenhuuto.com

Tähän joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki pienet palloilijatytöt.

Jani kirjoitti: Hei. Olemme lomareissulla 25.7-6.8 enkä pääse pitämään tuona aikana harjoituksia. Onko vanhempien joukossa halukkaita pitämään kahden seuraavan viikon aikana harjoituksia vai pidetäänkö taukoa? (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
28

Yllätys pojat -10 ja-11 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen 2010 ja 2011 syntyneiden poikien joukkueen nimenhuuto.

Anne kirjoitti: Hei, huomenna lähtee varustetilaus, siinä mukana Atte, Herman,Anastasia,Verneri, Antto, Petja. Jos vielä jollain tarvetta niin tämän illan aikana sähköpostia annepyykko@gmail.com (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
39

Yllätys miehet Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen miesten joukkueen sivut.

Iikka kirjoitti: Areenassa on piirin järjestämä naisten Futsalturnaus. Kentät on varattu 8.00-18.00.... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Miehet
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.