Jalkapallo Ylämylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylämylly ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, ylämylly, pehmolentopallo, beachvolley ja uppopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Ylämylly

Jalkapallo - Ylämylly

YlyP10 Nimenhuuto.com

2017 keväällä toimintansa aloittanut joukkueemme koostuu 2010 syntyneistä pojista ja tytöistä. Talviaikaan treenit 1krt/viikko, harkkapelejä pelaillaan myös aika-ajoin. Kesällä 2018 tavoitteena treenata 2krt/viikko ja palata kortteliliigaa jokatoinen torstai. Joukkueemme on pullollaan huipputyyppejä, niin pieniä kuin isojakin, tervetuloa mukaan toimintaan!

Anne kirjoitti: +Jukka,Inna,Mette,Elle (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Sekajoukkue
32

YLÄMYLLYN YLLÄTYS MIEHET Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ylämyllyn Yllätyksen miesten joukkueen tiedotus sivuille. Täältä löydät kaikki harjoituksiin ja otteluihin liittyvät tiedot. Sivujen käyttöönotolla pyrimme helpottamaan ja jämäköittämään tiedottamista.Nyt siis kaikki harjoituksiin ja peli tapahtumiin liittyvät ilmoittautumiset tulee tehdä tämän sivuston kautta. Yhteystiedot: https://www.yly.fi/joukkueet/miesten-joukkue/taustat/

Joukkue etsii pelaajia

Aleksi kirjoitti: Voiko joukkueen ulkopuolisia osallistua talkootyöhön? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Miehet
43

Yllätys 04-tytöt Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen vanhin tyttöjoukkue. Joukkueessa harjoittelee vuosina 2004-2005 syntyneitä tyttöjä.

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn yllätyksen tyttöjoukkue, jossa harjoittelee tällä hetkellä vuosien ...

Ari kirjoitti: Mäkirannat on tuon syyskuun viikon reissussa, mutta ollaan hengessä muokana ja osallistutaan etukäteen puolukan keruuseen tai/ja hankitaan sellaisia ostoksia, jotka voi ostaa hyvissä ajoin. Ollaan siis poissa ti-la leipäpäiväviikolla. t. Minna-Liisa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Tytöt
22

Ylämyllyn Yllätys Perhefutis Nimenhuuto.com

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Tämä on Ylämyllyn Yllätyksen Perhefutiksen oma sivusto.

Outi kirjoitti: Hei! Tiedoksi kaikille, että ilmoittautuminen perhefutikseen syyskaudelle on juuri nyt avattu myös uusille lapsille. Seuran perhefutissivut on nyt päivitetty ja sieltä löytyvät uudet aikataulut. Perhefutiksessa kesän jälkeen jatkaville syyskauden hinta on 35 e. (Uusilla 45 euroa korttelipassin ja... (26 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Sekajoukkue
38

Yllätys -07 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme Ylämyllyn Yllätyksen tyttöjoukkue, jossa palloilee -07 ja -06 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme kaudella 2018 pääasiassa -06 sarjoissa. Osa tytöistä on harrastanut jalista jo useita vuosia, osa on lähtenyt huippuporukkaamme mukaan vasta viime aikoina. Lähde sinäkin!

Annika kirjoitti: Voi olla tarvitsevat kyydin jos peli on ennen klo18 (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Tytöt
22

Ylämyllyn Yllätys Perhefutis 2 Nimenhuuto.com

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Tämä on Ylämyllyn Yllätyksen keskiviikkoisin klo 18-19 kokoontuvan Perhefutiksen "joukkuesivu".

Outi kirjoitti: Hei! Tiedoksi kaikille, että ilmoittautuminen perhefutikseen syyskaudelle on juuri nyt avattu myös uusille lapsille. Seuran perhefutissivut on nyt päivitetty ja sieltä löytyvät uudet aikataulut. Perhefutiksessa kesän jälkeen jatkaville syyskauden hinta on 35 e. (Uusilla 45 euroa korttelipassin ja... (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Sekajoukkue
15

Ylämyllyn Yllätys Pojat 03 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätys käynnisti lukuisista kyselyistä johtuen tämän pojat 03 harjoitusryhmän joulukuussa 2015. Toivotaan että jengiä saadaan yhä vaan lisää!!

Lauri kirjoitti: Mistäköhän sen oman palloid:n näkee (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Liperin Ylämylly
Pojat
11

Yllätys 02-pojat Nimenhuuto.com

Osallistumme Palloliiton Itä-Suomen piirin sarjoihin vuoden 2016 ajan yhdistelmäjoukkueena Yllätys/JIPPO-J.

Jari kirjoitti: Heips pojat! Ilmanmuuta mukaan Ylyn edariin...teillä on jo useanvuoden pelaaja tausta joten taitopohjaa löytyy...ilolla otamme teidät vastaan! Tervetuloa! Jyvä (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futsal ja Ylämylly
Liperi, Ylämylly
Pojat
13

Yllätys P06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: https://yly-fi.directo.fi/joukkueet/2006-pojat/

Arto kirjoitti: VESILEPPIS-TURNAUKSEN MITALIT SAATU JAKOON: Tänään 20.9. klo 18.00 jaetaan kutka paikalla on ja jätän jollekin valkuista loput. VESILEPPIS-turnauksen pelaajat olivat (Nimenhuudon IN - ja ilmoittakaa pian jos virheitä) Kasperi Rasmus Imm Jere M Onni Tatu Eino Atte I Akseli Niklas Luka Mika Otto Altti (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
35

Yllätys -05-06 tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Moi! Joukkueeseen sopii lisää pelaajia. Tytöt -05 ja -06 rohkeasti mukaan kok...

Teijo kirjoitti: Seuran kauden päätös kaikille pelaajille perheineen järjestetään jälleen kentällä. Ajankohta on syksyinen, maanantai 2.10. klo 17. Alussa on aikaa temmeltää toimintapisteillä, palkintoja jaellaan puoli kuudesta alkaen. Kaikille leikkimaailman futareille on luvassa mitalit, samoin kaikille taitoki... (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
15

Yly Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Ei työvuoroja tänne saakka, mutta varovainen in.. (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Naiset
31

Yllätys -07 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Moi, Ensi talveksi pitäisi selvittää lumenpudotus talkoo reserviä. Tarkoittaa sitä että noin 10-15 hengen porukka pitäisi saada kutsusta liikkeelle vajaan viikon varoajalla noin 2-4 päiväksi. Selvitän nyt Ylyn -07 joukkueen halukkuutta tällaiseen tehtävään ensi talveksi. Tarjolla olisi kolattavas... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Ei asetettu
27

YlyP04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Hei, Juski joutuu jäämään Sekera-turnauksesta flunssan takia pois. Jos joltain uupui vielä turnausruokailu niin Juskille varatun ruuan voi syödä pois. Tsemppiä kaikille turnaukseen ! t Jami (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Ei asetettu
33

Ylämyllyn Yllätys Pojat05 Nimenhuuto.com

Risto kirjoitti: Hei torstain harkkapeliin valkoinen pelipaita, verryttely alkaa klo 18.00 t:Risto (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly, Liperi
Ei asetettu
19

YlyP09 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Annokset ovat laktoosittomia. Ruokailutilaukset 15.9. mennessä, järjestäjille ilmoitettava viimeistään 16.9. Ruokailupaikka: Joutsenohallin kahvila, Joutseno (kenttäalueen läheisyydessä) Ruokailuaika tarkentuu myöhemmin. (21 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
27

Yllätys pallokerho Nimenhuuto.com

Pallokerhossa pelataan futista iloisella mielellä tyttöjen ja poikien kesken. Pallokerho kokoontuu kesällä sekä Ylämyllyllä Paloaukean tekonurmella että talvella Liperin alueen saleissa. Nuorimmat pallokerhoilijat ovat viiden vanhoja tyttösiä ja poikia, vanhimmat tytöt ovat 9-vuotiaita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pallokerhoilemaan!

Jutta kirjoitti: Vesisade ei sinällään ole este harjoituksille, eikä sade lapsia häiritse. Toki jos koette, että flunssaa pukkaa, niin ei välttämättä kannata sairastuttaa lasta. Syksymmällä jos räntää tulee vaakana, niin silloin järkevää perua. (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
46

Yllätys Jutan pallokerholaiset Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen pallokerholaiset harkkaa Liperin kirkonkylällä ja Ylämyllyn Jyrin Paloaukean kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki palloilusta innostuneet pikkutytöt mukaan! Nappisprinsessoja mahtuu ke...

Martta kirjoitti: Hei! Olen tänään laittanut viimeiset varustehankintalaskut teille sähköpostilla. Osa teistä on saanut laskun aikaisemmin Akilta (Saanan isältä). Mikäli laskua ei ole tullut, niin otattehan minuun yhteyttä. T: Minna minna.westman@jns.fi / p. 0405069912 (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34

Ylämyllyn Yllätys pienet tytöt Nimenhuuto.com

Tähän joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki pienet palloilijatytöt.

Anne kirjoitti: Heippa,vihdoin ja viimein laittoi Stadium viestiä että ovat lähettämässä tilauksessa vääränvärisinä tulleet pelipaidat ja reput postin kuljetettavaksi. Olen todella pahoillani heidän puolestaan että tilaus on näin viivästynyt. Toivotaan että nyt tulee kaikki loput mitä tilattu. Seuraavaksi vien v... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
20