Jalkapallo Ylämylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylämylly ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, ylämylly, pehmolentopallo, beachvolley ja uppopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Ylämylly

Jalkapallo - Ylämylly

YLÄMYLLYN YLLÄTYS MIEHET Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ylämyllyn Yllätyksen Miesten tiedotus sivuille. Täältä löydät kaikki harjoituksiin ja otteluihin liittyvät tiedot. Sivujen käyttöönotolla pyrimme helpottamaan ja jämäköittämään tiedottamista.Nyt siis kaikki harjoituksiin ja peli tapahtumiin liittyvät ilmoittautumiset tulee tehdä tämän sivuston kautta. Yhteystiedot: https://www.yly.fi/joukkueet/miesten-joukkue/taustat/

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn Yllätyksen Miehet ottaa vastaan harjoitteluun motivoituneita pelaaj...

Marko kirjoitti: Harkat peruttu (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Miehet
25

YlyP10 Nimenhuuto.com

2017 keväällä toimintansa aloittanut joukkueemme koostuu 2010 syntyneistä pojista ja tytöistä. Talviaikaan treenit 1krt/viikko, harkkapelejä pelaillaan myös aika-ajoin. Kesällä 2018 tavoitteena treenata 2krt/viikko ja palata kortteliliigaa jokatoinen torstai. Joukkueemme on pullollaan huipputyyppejä, niin pieniä kuin isojakin, tervetuloa mukaan toimintaan!

Anne kirjoitti: Verkkatakkien mainospaikat on nyt myyty. Tukijoita mahtuu toki mukaan jos kellä tiedossa. Verkkahousuun mahtuu logo jos tarve. Hyvä myö! (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Sekajoukkue
28

Yllätys 04-tytöt Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen vanhin tyttöjoukkue. Joukkueessa harjoittelee vuosina 2004-2005 syntyneitä tyttöjä.

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn yllätyksen tyttöjoukkue, jossa harjoittelee tällä hetkellä vuosien ...

Jutta kirjoitti: Joukkueelle täytyy tilata valkoiset pelipaidat. Laittakaa viestiä, jos haluatte eri kokoisen kun teidän sininen on. Muutoin tilaamme entisen koon. Lisäksi tilaamme valkoiset sukat kaikille kellä ei ole omia(käytämme vain tilanteessa, jossa kotijoukkueella on siniset sukat). Laittakaa tieto, kuka ... (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Tytöt
23

Yllätys -07 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme Ylämyllyn Yllätyksen tyttöjoukkue, jossa palloilee -07 ja -06 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme kaudella 2017 pääasiassa -06 sarjoissa. Osa tytöistä on harrastanut jalista jo useita vuosia, osa on lähtenyt huippuporukkaamme mukaan vasta viime aikoina. Lähde sinäkin!

Jutta kirjoitti: Tulevan vuoden peleistä ja turnauksista, kommentteja voi raapustella tähän alle. Meillä on siis treeneissä -07, -06 (ja -05 ikäisiä). Sopivinta ja kehittävintä meille on yleensä pelata -06 sarjoissa. -05 ikäiset voivat pelata harjoituspeleissä, kortteliliigassa ja sovittaessa joissain muissa pele... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Tytöt
24

Ylämyllyn Yllätys Pojat 03 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätys käynnisti lukuisista kyselyistä johtuen tämän pojat 03 harjoitusryhmän joulukuussa 2015. Toivotaan että jengiä saadaan yhä vaan lisää!!

Pieti kirjoitti: Olisiko intoa lähteä sunnuntaina pelaamaan harkkapeli riverballia vastaan Rantakylään 18-19? Vastatkaa nopeasti jos mahdollista. (10 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Liperin Ylämylly
Pojat
14

Yllätys 02-pojat Nimenhuuto.com

Osallistumme Palloliiton Itä-Suomen piirin sarjoihin vuoden 2016 ajan yhdistelmäjoukkueena Yllätys/JIPPO-J.

Jari kirjoitti: Heips pojat! Ilmanmuuta mukaan Ylyn edariin...teillä on jo useanvuoden pelaaja tausta joten taitopohjaa löytyy...ilolla otamme teidät vastaan! Tervetuloa! Jyvä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futsal ja Ylämylly
Liperi, Ylämylly
Pojat
13

Yllätys P06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: https://yly-fi.directo.fi/joukkueet/2006-pojat/

Arto kirjoitti: Muistio 25.2.2018 Pojat06 vanhempaintilaisuus Kesän piirisarjat? Kokoonpanot ja niiden pelien valmentajat, huoltajat ja jojot? Molemmille joukkueille tarvitaan lukuisia toimijoita. Toimijoiden on rekisteröidyttävä Pelipaikassa (maksuton). Toimijat pitää klikata/valita otteluittain. Valitaan iso l... (24 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
42

Yllätys -05-06 tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Moi! Joukkueeseen sopii lisää pelaajia. Tytöt -05 ja -06 rohkeasti mukaan kok...

Teijo kirjoitti: Seuran kauden päätös kaikille pelaajille perheineen järjestetään jälleen kentällä. Ajankohta on syksyinen, maanantai 2.10. klo 17. Alussa on aikaa temmeltää toimintapisteillä, palkintoja jaellaan puoli kuudesta alkaen. Kaikille leikkimaailman futareille on luvassa mitalit, samoin kaikille taitoki... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
16

YlyP04 Nimenhuuto.com

Outi kirjoitti: Hei. Tuomas tuli oksennustautiin, joten ei pääse huomenna Kajaaniin. Kyydit taitavat kuitenkin riittää, vaikka en ole ajamassa? T. Outi (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Ei asetettu
36

Yly Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Järjestämme tammikuussa kaksi hallihankkeeseen liittyvää tilaisuutta, joihin seuraväki voi tuoda omaa osaamistaan ja ideoitaan. Toivomme, että jojot välitäisivät tietoa pelaajien perheille sekä mahdollisesti muille hallihankkeesta kiinnostuneille. Kumpaankaan tilaisuuteen osallistuminen ei sido s... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Naiset
28

Yllätys -07 Nimenhuuto.com

Tapsa kirjoitti: Huomatkaa tulevan lauantain treenit peruttu, salissa yleisurheilukisat. -tapsa- (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Ei asetettu
27

YlyP09 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: TÄRKEÄ TIEDOTE!!! LUMENPUDOTUS-TALKOOT! Meidän joukkueelle saatiin Ylämyllyn Yritystalon lumenpudotus-talkoilu. Kiinteistö sijaitsee osoitteessa Tehtaantie 8, 80400 Ylämylly. Viikonloppu ehkä paras ajankohta mutta viikolla illalla voinee tehdä, viimeistään homma pitäisi olla tehty pe 23.3.18. Työ... (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
28

Ylämyllyn Yllätys Pojat05 Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Pojat -04 kevään piirisarjan turnauspäivät ovat nimenhuudossa. Käykää tutustumassa ja ilmoittautukaa IN tai OUT. Tämä koskee myös nimenhuudossa olevia 06-poikia. Tässä turnauspäivät kootusti: 29.4. kotiturnaus Paloaukean tn 12.5. Kuopio, Litmasen tn 26.5. Lieksa, Keskuskenttä 17.6. Nilsiä, Kankainen (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly, Liperi
Ei asetettu
22

Yllätys pallokerho Nimenhuuto.com

Pallokerhossa pelataan futista iloisella mielellä tyttöjen ja poikien kesken. Pallokerho kokoontuu kesällä sekä Ylämyllyllä Paloaukean tekonurmella että talvella Liperin alueen saleissa. Nuorimmat pallokerhoilijat ovat viiden vanhoja tyttösiä ja poikia, vanhimmat tytöt ovat 9-vuotiaita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pallokerhoilemaan!

Jesse kirjoitti: Tänään ei valitettavasti treenejä vähäisen osallistujamäärän vuoksi. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
26

Yllätys Jutan pallokerholaiset Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen pallokerholaiset harkkaa Liperin kirkonkylällä ja Ylämyllyn Jyrin Paloaukean kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki palloilusta innostuneet pikkutytöt mukaan! Nappisprinsessoja mahtuu ke...

Martta kirjoitti: Hei! Olen tänään laittanut viimeiset varustehankintalaskut teille sähköpostilla. Osa teistä on saanut laskun aikaisemmin Akilta (Saanan isältä). Mikäli laskua ei ole tullut, niin otattehan minuun yhteyttä. T: Minna minna.westman@jns.fi / p. 0405069912 (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34

Ylämyllyn Yllätys pienet tytöt Nimenhuuto.com

Tähän joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki pienet palloilijatytöt.

Sari kirjoitti: Hei, siivosin pelaajalistaa ja jätin aktiivisiksi pelaajiksi nyt nämä 6 tyttöä, jotka harkoissa ovat käyneet. Otatko Jutta nyt kopin tästä, niin päästään eteenpäin. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
22

Yllätys pojat -10 ja-11 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen 2010 ja 2011 syntyneiden poikien joukkueen nimenhuuto.

Anne kirjoitti: Tervehdys, 1011-joukkueemme taustatoimijoille: Oletko heilunut kentän lailla Kloppin lailla tai keitellyt kahvia syksyisiin matseihin? Kokoustanut, maksanut laskuja, talkoillut tehtaissa, ajanut bussia? Monenmoisia hommia täytyy urakoida, jotta junnumme saavat harjoitella ja pelata futista! Nyt o... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
45

Yllätys miehet Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen miesten joukkueen sivut.

Iikka kirjoitti: Areenassa on piirin järjestämä naisten Futsalturnaus. Kentät on varattu 8.00-18.00.... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Miehet
17