Jalkapallo Ylämylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylämylly ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, ylämylly, pehmolentopallo, beachvolley ja uppopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Ylämylly

Jalkapallo - Ylämylly

YLÄMYLLYN YLLÄTYS MIEHET Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ylämyllyn Yllätyksen Miesten tiedotus sivuille. Täältä löydät kaikki harjoituksiin ja otteluihin liittyvät tiedot. Sivujen käyttöönotolla pyrimme helpottamaan ja jämäköittämään tiedottamista.Nyt siis kaikki harjoituksiin ja peli tapahtumiin liittyvät ilmoittautumiset tulee tehdä tämän sivuston kautta. Yhteystiedot: https://www.yly.fi/joukkueet/miesten-joukkue/taustat/

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn Yllätyksen Miehet ottaa vastaan harjoitteluun motivoituneita pelaaj...

Marko kirjoitti: TARKISTAKAA VIELÄ NUMERONNE.!! Jos ei täsmää niin ilmoitus tähän viestiketjuun Nimi Pelinumero Reima Alsio 9 Karri Aspelund 23 Hannu Aspelund 27 Jesse Hyttinen 8 Joonas Jaskari 28 Tomi Kallinen 24 Toni Kukkonen 15 Aleksi Lappalainen 6 Juho Lemmetyinen 4 Aleksi Martikainen 17 Markus Martikainen 16... (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Miehet
26

Yllätys 04-tytöt Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen vanhin tyttöjoukkue. Joukkueessa harjoittelee vuosina 2004-2005 syntyneitä tyttöjä.

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn yllätyksen tyttöjoukkue, jossa harjoittelee tällä hetkellä vuosien ...

Ari kirjoitti: Ilmoittautukaa tämän päivän aikana, jotta tiedetään minkä kokoinen bussi otetaan. Jos vanhempia lähtee useampia, otetaan iso auto. Muuten mennään pienemmällä. Eli viesti myös mukaan lähtevistä vanhemmista. (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Tytöt
32

Ylämyllyn Yllätys Pojat 03 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätys käynnisti lukuisista kyselyistä johtuen tämän pojat 03 harjoitusryhmän joulukuussa 2015. Toivotaan että jengiä saadaan yhä vaan lisää!!

Tapio kirjoitti: Hei kaikki! Seuralta tuli pyyntö ilmoittaa kaikista pelaajista maksatteko yksilö- vai perhejäsenmaksun? Laittakaa vastauksena tähän viestiin miten hoidatte seurajäsenmaksun eli kumman valitsette. Pelaajien jäsenlistat pitää myös päivittää. Tilasin tekemiseksi tunnukset ja teen sen kun saan ne. t.... (12 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Liperin Ylämylly
Pojat
18

Yllätys -07 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme Ylämyllyn Yllätyksen tyttöjoukkue, jossa palloilee -07 ja -06 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme kaudella 2017 pääasiassa -06 sarjoissa. Osa tytöistä on harrastanut jalista jo useita vuosia, osa on lähtenyt huippuporukkaamme mukaan vasta viime aikoina. Lähde sinäkin!

Jutta kirjoitti: Extroja ei lähiviikkoina. Taitokisat ovat pe 19.5. klo 17.00 alkaen Koillispuiston tekonurmella. Yllätys ja Hertta. Kaikki nyt taitoradoille treenaamaan ja sitten kisoihin innolla suurin joukoin. (26 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Tytöt
18

Yllätys 02-pojat Nimenhuuto.com

Osallistumme Palloliiton Itä-Suomen piirin sarjoihin vuoden 2016 ajan yhdistelmäjoukkueena Yllätys/JIPPO-J.

Kalle kirjoitti: Hei, Kallen pallo katosi tänään treeneissä - sattuisko kenelläkään olemaan mitään havaintoa siitä? Valkoiseksi kulunut omega pro, jossa huonosti näkyvät nimikirjaimet... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futsal ja Ylämylly
Liperi, Ylämylly
Pojat
13

Yllätys P06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: https://yly-fi.directo.fi/joukkueet/2006-pojat/

Eino kirjoitti: Heips Leena ja tiedoksi muut! Saitko uusista pelikamoista arviota toimitusajasta? Terv. Ulla (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
45

Yllätys -05-06 tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Moi! Joukkueeseen sopii lisää pelaajia. Tytöt -05 ja -06 rohkeasti mukaan kok...

Roosa kirjoitti: Jos saan asusteet kokeiltavaksi kuinka moni on kokeilemassa vaatteita eli tartteeko muut meidän joukkueesta mitään. En turhaa viittis varailla sovitukseen niitä jos kaikki halukkaat kokeillu ja muut ei halua edes kokeilla. On aika hankala metsästää niitä ja muut 07 joukue odottaa omaa tilaustaan.... (11 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
16

YlyP04 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Tuomas lähdössä perheen kanssa omalla kyydillä. Majoitus mieluiten itse järjestettynä sukulaisten luona. (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Ei asetettu
39

Ylämyllyn Yllätys Pojat05 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Taitoharkoissa tauko, extra-harkat jatkuu (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Ylämylly, Liperi
Ei asetettu
28

Yly Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

Marika kirjoitti: Laitoin Ylyn sivuille naisten kohdalle sen mainoksen kaveritreeneistä ja toivon mukaan Jutta nostaa sen etusivulle. Ehditkö Anne tehdä lisää tapahtumia tänne? Ja pääseekö Leena 28.5 vetämään harkat? Vois olla hyödyllistä jos tuleekin väen ryntäys ;) ei menis sekavaksi sen pelaaminen yms. Ja jos L... (8 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Naiset
20

Yllätys -07 Nimenhuuto.com

Tapsa kirjoitti: Poistelin viimeksi lisätyt taitoharkat ohjelmasta. Taitoradat jäävät nyt hetkeksi tauolle, mutta jatkuvat Jyvän ilmoituksesta tulevaisuudessa. Jyvän ekstrat jatkossa jälleen torstaisin (pl. tuleva torstai, olemme turnauksessa pieksämäellä) -tapsa- (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Ei asetettu
31

YlyP09 Nimenhuuto.com

Laura kirjoitti: Valmentajien mietteitä tämän kevään ensimmäisistä piirisarjan peleistä: Hei! Ja kiitos pelaajille ja erityiskiitos huoltajille, että saatiin onnistunut turnaus järjestettyä! Meidän joukkueen pelit oli ihan onnistuneita, ja oli kiva huomata erityisesti peli-ilo siellä kentällä. Osattiin iloita onn... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
41

Yllätys pallokerho Nimenhuuto.com

Pallokerhossa pelataan futista iloisella mielellä tyttöjen ja poikien kesken. Pallokerho kokoontuu kesällä sekä Ylämyllyllä Paloaukean tekonurmella että talvella Liperin alueen saleissa. Nuorimmat pallokerhoilijat ovat viiden vanhoja tyttösiä ja poikia, vanhimmat tytöt ovat 9-vuotiaita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pallokerhoilemaan!

Herman kirjoitti: Hei! Onko 10-11 joukkue pojille vai onko siinä tyttöjä myös? Meidän väki eli Herman ja Anastasia olisi innostuneet nyt tulemaan pelaamaan taas. Vai onko Pallokerho parempi heille kun eivät ole koko talvena olleet mukana? Terveisin Nina (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
16

Yllätys Jutan pallokerholaiset Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen pallokerholaiset harkkaa Liperin kirkonkylällä ja Ylämyllyn Jyrin Paloaukean kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki palloilusta innostuneet pikkutytöt mukaan! Nappisprinsessoja mahtuu ke...

Martta kirjoitti: Hei! Olen tänään laittanut viimeiset varustehankintalaskut teille sähköpostilla. Osa teistä on saanut laskun aikaisemmin Akilta (Saanan isältä). Mikäli laskua ei ole tullut, niin otattehan minuun yhteyttä. T: Minna minna.westman@jns.fi / p. 0405069912 (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34

Yllätys pojat -10 ja-11 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen 2010 ja 2011 syntyneiden poikien joukkueen nimenhuuto.

Anne kirjoitti: Maijeli hoi, Peetun pallo on kentän kopissa :) (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
30

Ylämyllyn Yllätys pienet tytöt Nimenhuuto.com

Tähän joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki pienet palloilijatytöt.

Jutta kirjoitti: Tulevana tiistaina joukkoon liittyy toivottavasti runsain määrin uusia tyttöjä jalkapallokoulusta. 2008 ja myöhemmin syntyneitä tyttöjä oli noin 30 kpl jaliskoulussa. Samalla avuksi tulee jaliskoulussa olleita ohjaajia, jotta tämä pienten tyttöjen porukka saadaan jaettua hyvin useampaan harjoitte... (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
15

Yllätys miehet Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen miesten joukkueen sivut.

Iikka kirjoitti: Areenassa on piirin järjestämä naisten Futsalturnaus. Kentät on varattu 8.00-18.00.... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Miehet
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.