Jalkapallo Åbo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Åbo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on fotboll. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, käsipallo, handboll, futsal, volleyboll, sähäly, lentopallo, körg böll ja kirkon sähly.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Åbo

Jalkapallo - Åbo

Åbo United F08-09 Nimenhuuto.com

Här finns det alla lagets evenemang i en gemensam kalender, senaste meddelanden och information om hur lagmedlemmarna har anmält sig. Trevliga spelstunder!

Topi kirjoitti: Hej! Nu är vinterserien avslutad, och först och främst ett stort tack till alla flickor och föräldrar! Viktigt att hålla spelkänslan utanför sommarserien. Det har varit ett nöje att tillbringa spännande stunder vid planen med er under vintern. Nu har man nästan en tom känsla efter serien har slut... (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Åbo
Tytöt
14

Åbo United P09 Nimenhuuto.com

Vi tränar tillsammans för att ha roligt, vara utomhus och röra på oss! Att lära sig spela fotboll är kul och det är bra att få många nya kompisar.

Pia kirjoitti: PaiHa gör reklam för lördagens turnering: Sinne kaikki tervetuloa perheineen. Tapahtumassa toimintaa ja tekemistä myös sisaruksille, isovanhemmille. Tehdään tästä iloinen perhetapahtuma! https://www.facebook.com/events/752487101584009/ Se flyer i "Bilder och material" - de lovar pallotutka, pompp... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Åbo
Pojat
41

ÅIFKP01 Nimenhuuto.com

Åbo IFKs pojklag f. 2001 ÅIFK pojat s. 2001

Ronald kirjoitti: Perjantain treenit on peruutettu edustuksen pelin takia. Pojat pääsevät otteluun ilmaiseksi. Fre träningen inhiberad pga rep.lagets match. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Åbo
Pojat
43

Åbo United P11 Nimenhuuto.com

Jalkapallo
Åbo
Pojat
3

Åbo United P06 Nimenhuuto.com

Åbo United p06

Oscar kirjoitti: Hei! Oscar joutuu valitettavasti perumaan tulonsa tämän päivän matsiin. Yöllä on noussut kuume ja kova yskä. t. Ulla Nylund (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Åbo Turku
Ei asetettu
30

Turwe Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Heippa! Sain jo aikaa sitten viestin talven futsaliin ilmoittautumisesta, mutta unohdin koko jutun. Onneksi Emmi muistutti minua asiasta:) Eli kysyisin siis että onko kiinnostusta osallistua futsaliin? Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.9., joten toivon että te muut olette mua nopeampia ja vasta... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Åbo
Naiset
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.