Jalkapallo Hesa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hesa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: futis, sähly, saliurheilu, kolopallo, ratagolf ja minigolf.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KelaFutisTali Nimenhuuto.com

Futistreenit Talin nurtsilla. HUOM! Jos illan treeniin on tiistaina kello 14:00 mennessä ilmoittautunut kuusi (6) pelaajaa tai enemmän, treenit pidetään. Jos on vähemmän, treenejä ei pidetä.

Samuli kirjoitti: Ensi viikolla tiistaina alkaa pyörimään sählyt samaan aikaan, joten sovittiin että kokeillaan vaihtaa tiistain futis keskiviikoksi, jos mukaan pääsisi myös uusia. Laittakaa ajoissa ilmoittautumiset, kelivarausta ei tarvitse ottaa huomioon, se katsotaan aina pelipäivänä. (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Futis
Hesa
Ei asetettu
46

KelaFutisMike Nimenhuuto.com

Kelan Mike-futispelit Brakun kentällä. Helsinginkatu 23, 00510 Hki. Navigointitiedot: 60.186956,24.951115

Tero kirjoitti: https://kelafutistali.nimenhuuto.com/ Keskiviikkoisin siis pelailua Talin nurtsilla.... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Futis
Hesa
Ei asetettu
45

ponnarit 60v ja 65v Nimenhuuto.com

Iloista kirmailua pallon perässä jo yli 50v ajan. Jos olet vihdoinkin täysi-ikäinen eli 65v ja olet kohtuullinen pelimies niin mukaan vaan.

Joukkue etsii pelaajia: IKIS-FUTISTA 55V+ JA 60V+ IKÄISILLE ENNENKIN PELANNEILLE SARJAJYRILLE TAI LII...

Esa kirjoitti: Mikä on Kivikon kentän osoite? Kysyy e (19 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Futis
Hesa
Miehet
23