Jalkapallo Keski-suomi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Keski-suomi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, jääkiekko, practical ja airsoft.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

ksetk Nimenhuuto.com

Ksetk pyrkii edistämään ja kehittämään jalkapallo- ja futsalerotuomareiden toimintaa, toimimaan heidän moraalisena tukena sekä järjestämään yhteisöllistä toimintaa kaikille jäsenilleen. Jos olet kiinnostunut tuomaritoiminnasta, ja haluaisit mahdollisesti liittyä kerhoomme, voit ottaa yhteyttä aktiivituomareihin tai johtokuntamme jäseniin. (Yhteystiedot alla) Jalkapalloerotuomarin peruskursseja järjestetään vuosittain yhteistyössä Palloliiton Keski-Suomen piirin kanssa.

Juuso kirjoitti: Hei! Järjestävätaho kyseli alustavasti, että pystytäänkö toimittamaan kaikkiin peleihin tuomarit. Pelejä siis yhteensä 80 neljällä kentällä yhtä aikaa, joten jonkin verran vaatii panostusta, mutta tosiaan ovat 8v8 ja 2x20min pelejä, että useampi peli menee kohtuu helposti. Palkkio 13e/peli. Käykä... (22 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Keski Suomi
Sekajoukkue
112