Jalkapallo Kumpula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kumpula ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, lentopallo, salibandy, säbä ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Spektrum Nimenhuuto.com

Spektrum rf idrott, oftast befinner vi oss i Gumtäkts Unisport.

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo, Säbä, Lentopallo ja Sulkapallo
Kumpula
Sekajoukkue
7

FC Hammertime Nimenhuuto.com

FC Hammertime, Suomen pelätyin yliopistosarjoja murskaava porukka. Suurella sydämellä ja vaihtelevalla motivaatiolla palloa potkiva joukkue, joka perustaa pelinsä pitkälti pallonhallinan ja sattumien varaan. Yhdessä hyvä tulee, jos hyvin tekee! Forza FC Hammertime

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kumpula
Ei asetettu
36

FC HULib Nimenhuuto.com

Tule höntsäämään! FC HULib pelaa rentoa höntsäjalkapalloa Kumpulassa kauniilla ruohokentällä, joka sijaitsee UniSportin liikuntahallin takana puistossa. Teemme paljon maaleja, varsinkin pelin jälkeisessä huikean jännittävässä rankkarikisassa. Muun muassa raitiovaunu 6:lla ja monilla busseilla pääsee lähelle. Kaupunkipyöräasemiakin on nurkilla. Kukin peli pelataan ilman eri ilmoitusta mikäli vähintään neljä pelaajaa on kuitannut kyseisen pelin kohdalle "IN". Tervetuloa!

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki, Kumpula
Sekajoukkue
20

Fc Matrix Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Voi olla, ettei tosta kevään futissarjasta tullukkaa mitää. Vähä myöhässä laitoin ilmottautumisen niin siellä ehti paikat täyttyä. Sori siitä! Ollaan nyt kuitenkin varasijalla, eli jos joku joukkue tiputtautuu sarjasta pois niin mahdutaan vielä mukaan. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kumpula
78

Vallilanlaakson Futis Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Kumpulanlaakson Kenttä
Miehet
24