Jalkapallo Kumpula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kumpula ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, salibandy, lentopallo ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kumpula

Jalkapallo - Kumpula

FC Hammertime Nimenhuuto.com

FC Hammertime, Suomen pelätyin yliopistosarjoja murskaava porukka. Suurella sydämellä ja vaihtelevalla motivaatiolla palloa potkiva joukkue, joka perustaa pelinsä pitkälti pallonhallinan ja sattumien varaan. Yhdessä hyvä tulee, jos hyvin tekee! Forza FC Hammertime

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kumpula
Ei asetettu
27

FC HULib Nimenhuuto.com

Seuraavan kerran pelataan keväällä 2019! FC HULib pelaa rentoa höntsäjalkapalloa keskiviikkoisin kello 17.30 alkaen Kumpulassa. Teemme paljon maaleja, varsinkin pelin jälkeen kisailtavassa rankkarikisassa.

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Kumpula
Sekajoukkue
8

Fc Matrix Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Voi olla, ettei tosta kevään futissarjasta tullukkaa mitää. Vähä myöhässä laitoin ilmottautumisen niin siellä ehti paikat täyttyä. Sori siitä! Ollaan nyt kuitenkin varasijalla, eli jos joku joukkue tiputtautuu sarjasta pois niin mahdutaan vielä mukaan. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kumpula
78

Vallilanlaakson Futis Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kumpulanlaakson Kenttä
Miehet
27