Jalkapallo Kyrö

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kyrö ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, futsal, pesäpallo, kahvakuula, jääkiekko ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kyrö

Jalkapallo - Kyrö

Apassit Naiset Nimenhuuto.com

Hyvänmielen jalkkisporukka naisikäisille ja sitä nuoremmille tytöille.

Joukkue etsii pelaajia: Apassien naiset pelaavat naisten 3. divarin karsintasarjaa ja B-tytöt 3.divar...

Jaana kirjoitti: Hei, seuran taitotapahtuma on jouduttu muutamaan pidettäväksi su 31.8 klo 10:00 alkaen. Edelleen tarvitaan runsaasti henkilöitä toimihenkilöiksi rasteille. Paikalle toivotaan runsaasti B-tyttöjä , ilmoittaudu nimenhuudossa. -jaana- (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Hämeenkyrö
Naiset
19

Apassit B-pojat Nimenhuuto.com

Laadukasta jalkapalloa laatujoukkueelta!

Hannu kirjoitti: Paikalle Hervantaan 19.15. Sopikaa kyytejä. Mun kanssa tulee Ibrahim ja joku muukin pääsee. Jäähallilta voisi lähteä 18.20. (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Hämeenkyrö
Miehet
46

VäVi-T04-05 Nimenhuuto.com

Vähänkyrön jalkapallojoukkue 04/05 syntyneille tytöille. Joukkue ottaa vastaan uusia lajista kiinnostuneita pelaajia Kyrönmaan alueelta.

Joukkue etsii pelaajia

Kimmo kirjoitti: Kiinnostusta tälle tapahtumalle? http://teamplaycup.se/cup/?home=thcup/17&layout=1 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Vähäkyrö
Tytöt
27

KyVo 8-9 pojat Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Terve kaikille. Nyt tarvittaisiin kaikilta tieto pikaisesti , hommaako liiton pelipassin ja osallistuu peleihin/turnauksiin ! Vai pelkästään harjoituksiin ! Kun pelipaitoja hommataan !!! Ilmoittakaa alla ohje !! ( näin Lauri Jacklin pelipassi ja pelit) ( jos osallistuu vain harkkoihin, näin Lauri... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Isokyrö
Pojat
31

KyrönVoima D12 04-05 Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: KyVo jalkapallo D13 - Kausimaksu 90 € - Sisar-alennus: jos perheestä 2 lasta pelaa KyVo:ssa jalkapalloa, maksu yht. 150 €. Mikäli lapsia 3 tai useampi, maksu suoritetaan vain kahdesta lapsesta (eli 2 x 90€ = 180 €) - ”Kökkämaksu” 40 € / perhe (maksetaan mikäli perheestä ei osallistuta talkoohommi... (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Isokyrö
Pojat
39

Vä-Vi Pallokoulu Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Petri kirjoitti: Moi. Minkä verran olisi innokkaita harrastajia mahdollisesti tulossa myös tulevana Vappu sunnuntaina treeneihin? Mikäli on halukkaita tulossa vähintään 6 harrastajaa, niin pidämme treenit. Muistuttaisin myös tänne merkitsemään in/out mikäli olette tulossa harjoituksiin, näin pystymme paremmin suu... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Vähäkyrö
Sekajoukkue
21

KyVo FC 03 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Hei Olemme päättäneet että tämän kauden harkat on nyt pidetty ja pelit pelattu. Harkat alkaa näillä näkymin Laihian uudessa hallissa Tammikuun alussa. Tämä kausi toi meille 2. sijan omassa divarissa, loppua kohden peli alkoi kulkea hyvin, alku kesästä näkyi vähäinen pelien määrä. Harkkoihin osall... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Isokyrö
Pojat
16

VäVi P-00 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: RAUHALLISTA JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Vähäkyrö
Ei asetettu
21

Fc KyPS Nimenhuuto.com

toni kirjoitti: Oliskohan tuo kivaa, pitkästäaikaa??? (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kyrö
Miehet
25

Parkunmäen Apassit -01 Nimenhuuto.com

Hussein kirjoitti: Olen Lukenut (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Futsal ja Jalkapallo
Hämeenkyrö
Sekajoukkue
44

Parkunmäen Apassit 09 pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hämeenkyrö
Pojat
38

Marttilan murto Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Jalkapallo
Kyrö
Sekajoukkue
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.