Jalkapallo Loviisa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Loviisa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, kahvakuulailu, sisäpyöräily, intervallitunnit, kuntonyrkkeily, crossfit ja mobility.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Loviisa

Jalkapallo - Loviisa

FC Loviisa P07-08 Nimenhuuto.com

FC Loviisan juniorijalkapallojoukkue pojille, jotka ovat syntyneet 2007 tai 2008.

Annina kirjoitti: TÄRKEÄÄ!! LUKEKAA KOKO VIESTIN!! Tämän päivän pelit menivät todella hienosti ja pojat voittivat molemmat. Nyt haluaisin muistuttaa teitä siitä että seuraava turnaus on 27.1 Haminassa siihen mahtuu vielä muutama pelaajaa lisää. Helmikuussa on sitten Keravan Energian talvisarjan pelipäivä 11.2 (2pe... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Loviisa
Pojat
34

FC Loviisa P6 Nimenhuuto.com

FC Loviisa P6 pojat ovat syntyneet 2011-12.

Petri kirjoitti: Siirrän liikunnan ihmemaan p04 joukkueelle. Liian hankalaksi menee järjestäminen kun ei ole tapahtumia ennen sitä. (21 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Loviisa
Pojat
16

Deeksters Nimenhuuto.com

´Mest beast tn lage o rlcs lage ni veit nog.

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Rocket league
Loviisa
Miehet
6

FC Loviisa T04 Nimenhuuto.com

Malin kirjoitti: Kommer lite senare (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Loviisa
Tytöt
20

FC LoviisaP04 Nimenhuuto.com

Melvin kirjoitti: Ullmax myynnistä tuli rahaa tilille 89 euroa! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Loviisa
Pojat
33

FC Loviisa T05-07 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Piirisarjan kotiottelut kevätkierroksen kotiottelut, 5 kpl, on merkitty tänne. Vierasottelut merkitään, kun saadaan varmistus päivästä ja kellonajasta. (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Loviisa
Tytöt
23

FC Loviisa Tytöt 2001 Nimenhuuto.com

Niclas kirjoitti: Laittakaa kaikki ensi viikon tapahtumat IN tai OUT Laittakaa myös pelit 3.2 ja 10.2 IN tai OUT Maksakaa Pelipassi heti. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Loviisa
Tytöt
27

FC Loviisa P0506 Nimenhuuto.com

Dan kirjoitti: MUISTAKAA ILLAN VANHEMPAINKOKOUS !!! Tärkeää asiaa ja toivotaan kaikki tai ainakin yksi vanhempi paikalle . (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Loviisa
Ei asetettu
26

FC Loviisa Nimenhuuto.com

Annina kirjoitti: Mille ikäluokille tämä on? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Loviisa
Sekajoukkue
26

FC LOVIISA P02 Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: Moi Hyvää uutta vuotta! Nyt kun juhlapyhät kohta ohi niin voidaan palata futiksen pariin. Treenit aloitetaan ensi viikolla. - Liikuntahalli TI 20.00-21.00 - Harjurinne (uusi puoli) TO 19.00-20.00 Kausi 2018: - Auvo Tiala tulee mukaan joukkueen valmennukseen nyt vuoden alusta. Toivotetaan Auvo ter... (18 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Loviisa
Pojat
26

Pojat 2009 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Loviisa
Pojat
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.