Jalkapallo Masala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Masala

Jalkapallo - Masala

MasKi Ladies Nimenhuuto.com

Masalan Kisan naisten harrastejalkapallojoukkue. Treeneissä harjoittelemme perustekniikkaa ja pelitaktiikoita. Aiempaa pelikokemusta et tarvitse. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki aikuiset naiset, jotka ovat kiinnostuneita pitämään kuntoa yllä jalkapalloa pelaamalla. Harjoitteluajat kesä 2018: - Masalan kupla maanantaisin klo 19:30 - 20:45 - Framin tekonurmi torstaisin 20:30 -22.00 - Framin tekonurmi sunnuntaisin 17.30-19.00

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan MasKin Naisten Harrastejalkapallojoukkueeseen! Olemme iloinen,...

Mirka kirjoitti: Ovi iltiksen tilaan löytyy rakennuksen oikeasta päädystä (Tekiksen puolella) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Naiset
30

MasKi P01 Nimenhuuto.com

MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuuden ja jalkapallotaitojen kehittäminen sekä hyvä yhteishenki ja peli-ilo. Pyrimme myös pitämään pelaajien kustannukset hyvin kohtuullisina. Joukkueiden tapahtumat näet tapahtumalistasta tai harjoitus- ja pelikalenterista (ote Nimenhuudosta). Joukkueeseen otetaan mielellään mukaan uusia pelaajia. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme http://www.masalankisa.fi/lajit/jalkapallo/p01

Joukkue etsii pelaajia: MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuud...

Rohit kirjoitti: Tarviin kyydin pelistä sinne (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi / Masala
Pojat
32

MasKi P-02 Nimenhuuto.com

MasKi P02 on Masalan Kisan vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Kotipaikka on Masala Kirkkonummella. Treenaamme monipuolisesti 3-5 kertaa viikossa Käytössä treenivuorot Framnäsin tekiksellä ja talvisin Masalan Kuplassa ja koulujen saleissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan futista hyvässä seurassa ja joukkueessa, niin ota yhteyttä jojoihimme. Kaikki -02 (-03) syntyneet motivoituneet pojat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan futista! MasKi P02 -- Nauti futiksesta!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa MasKiin! Olemme Masalan Kisan eli MasKin vuonna 20...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, pitkän harkinnan jälkeen ja todella haikein mielin ilmoitamme, että Janne lopettaa futiksen. Pelaaminen Maskissa on ollut todella kivaa ja isot kiitokset teille kaikille mukaville joukkuetovereille, valmentajille ja jojoille! Oikein hyvää joulua ja onnellista vuotta 2017 kaikille! t. Janne j... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
19

MasKi P09 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan vuonna 2009 syntyneet innokkaat futarin alut. Harjoittelemme n. 2- 3 kertaa viikossa Masalan tekonurmella sekä talvella Masalan kuplassa ja Nissnikun koululla. Lisäksi osallistumme erilaisiin turnauksiin ja peleihin. Lisätietoja voit kysellä joukkueenjohtajilta Mira Ronkainen mira.ronkainen@netti.fi Kristiina Palomäki

Arik kirjoitti: Tässä kuvia Tallinnan matkasta - dropbox-linkin takaa. https://www.dropbox.com/sh/lh6wjtg0tghda4r/AACSKJRNRw-bP5L7c4JdWkCxa?dl=0 (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
36

maskivalmentajaforum Nimenhuuto.com

MasKi:n Valmentajaforumin sivut, joiden kautta käydään aktiivista keskustelua ja jaetaan tietoa MasKi:n valmentajien ja joukkueenjohtajien kesken.

Perttu kirjoitti: Moro. P12-13 joukkueen Luukas Salo kaipaa tsempparipalkintoaan. Hän ei osallistunut kauden päätösjuhlaan eikä jojo tajunnut kokemattomuuttaan ottaa sitä haltuunsa. Onko tämä palkinto nyt jollain meikäläisistä hallussaan? Tiedot allekirjoittaneelle. T. Perttu Salonen /MasKi P12-13, Nykyinen FCK04 ... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Ei asetettu
66

Maski OB35 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Aina tai useinmiten mahtuu

Antonio kirjoitti: Nimiä ensi kaudella, pääsis laskemaan tulevan kauden budjettia. (21 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi/Masala
Miehet
62

Maski-P04 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Toimimme Maski P04 aluesarjassa pelaavan kilpajoukkueen haastejoukkueena. Har...

Kimmo kirjoitti: Tällä viikolla ei Joonas treenejä koska Joonas Kuortaneella leirillä. (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masala/Sundsberg, Kirkkonummi
Pojat
17

MasKi P10 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Jesse ei pääsekkään peliin. (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
27

MasKi-P08 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei kaikki, tästä eteenpäin tapahtumat ja viestintä tapahtuu pelkästään jalkkiksessa (esim. to 6.12 treenit peruttu). Tapahtumat jäävät vielä nimenhuutoon, mutta niitä ei enää päivitetä. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
44

MasKi 02-03 Nimenhuuto Nimenhuuto.com

Markko kirjoitti: Ilmoittautumisia maanantain Futsal-harkkoihin. Pidetään jos saadaan 8 pelaajaa paikalle. Mieluummin olisi vähintään 10. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
34

Batman2018 Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masala
Sekajoukkue
47

Maski P03 Legendat Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moi,kaiklle.Kävin tässä äskettäin palloliiton sivuilla kastsomassa sarja tilanteen.Oltiin neljänsiä sarjassa,mutta mikä parasta maalit 19-14 melle! Kuvasttaa hyvää asennetta puolustaa omaa maalia/asenetta pelin voittamiseen kunnioittamatta vastustajaa.Kiitos kaikille mukana olleille,varsinkin poj... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
23

MasKi P12-13 Nimenhuuto.com

MasKi P12-13 on pirteä nappulaikäisten v. - 12 ja v. - 13 syntyneiden poikien ja tyttöjen jalkapallojoukkue. Avoin kaikentasoille nuorille futiksenpelaajille. Pelaajat ovat pääosin Masalan-Sundbergin alueelta, mutta myös muualta Kirkkonummen kunnan aluuelta aina Veikkolaa myöten. Treenaamme kahdesti viikossa ja lisäksi voi olla pelejä tai turnauksia lähialueella. Treenipaikat Framnäsin tekonurmi Masalassa ja Heikkilän nurmi kuntakeskuksen suunnassa. Talvella meidät löytää Masalan kuplahallista. Joukkueeseen otetaan koko ajan uusia pelaajia. Rohkeasti mukaan! Lisätiedot: maskip12_jojo@hotmail.com

Perttu kirjoitti: Normaalit harjoitustapahtumat ei enää päivity tänne Nimenhuutoon. Olkaa hyvä ja ottakaa nyt Jalkkis.net käyttöön. - 12 joukkueelle on oma ja - 13 joukkueelle oma. T. Perttu /jojo (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Sekajoukkue
33

MasKi P06 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan MasKin 06 joukkueeseen pelaamaan kanssamme! Otamme iloiseen joukkoomme mukaan vuonna 2006 syntyneitä innokkaita jalkapalloilijoita. Uuden upean kentän valmistuttua pyrimme pelaamaan ja harjoittelemaan pääasiassa Framilla. Toki peleissä ja turnauksissa käymme muuallakin. Harjoittelemme Framilla perjantaisin ja sunnuntaisin. Näiden lisäksi on runsaasti muita harjoitteita. Mukaan vaan! Lisätietoja: jaana.h.valimaki@gmail.com Tervetuloa mukaan reippaaseen ja iloiseen porukkaan!

Jaana kirjoitti: Tiedote Kirkkonummelaisten jalkapalloseurojen yhteistyö mahdollisuuksien kartoittamisesta. (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masala
Ei asetettu
16