Jalkapallo Masala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, sähly, koripallo ja lätkä.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Masala

Jalkapallo - Masala

MasKi P01 Nimenhuuto.com

MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuuden ja jalkapallotaitojen kehittäminen sekä hyvä yhteishenki ja peli-ilo. Pyrimme myös pitämään pelaajien kustannukset hyvin kohtuullisina. Kilpajoukkue on nimeltään MasKi Sininen (entinen nimi MasKi La Roja) ja haastejoukkue MasKi Valkoinen (entinen nimi MasKi La Furia). Joukkueiden tapahtumat näet tapahtumalistasta tai harjoitus- ja pelikalenterista (ote Nimenhuudosta). MasKi Sinisessä on tällä hetkellä 15 pelaajaa ja MasKi Valkoisessa 18 pelaajaa. Kumpaankin joukkueeseen otetaan mielellään mukaan uusia pelaajia. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme http://www.masalankisa.fi/lajit/jalkapallo/p01

Joukkue etsii pelaajia: MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuud...

Valtteri kirjoitti: Kimmo Kaskimies Koitamme saada kentän pelikuntoon ensi viikon alusta alkaen harjoittelua varten sekä ensi viikon Maski/Kyif P05 turnausta varten. Tänään mahdollisuus tulla klo 17-19 kentälle hyötyliikuntaa harjoittamaan. Pistolapiot mukaan jään murskaamista varten. Pilkottu jää sulaa pois ensi vi... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi / Masala
Pojat
61

Maski P05 Nimenhuuto.com

Innokas jalkapallojoukkue, jossa pelaa n. 30 aktiivista poikaa. Harjoitukset talvella 4-6 kertaa viikossa, tarkat ajat ja paikat joukkueenjohtajalta. Osallistumme myös KäPa:n ja FC Espoon talvisarjoihin sekä erilaisiin turnauksiin. Joukkueenjohtajat Marika Heino (marika.h.heino(at)gmail.com), Tiina Vartiainen (tiina.vartiainen78(at)gmail.com) ja vastuuvalmentaja Riku Åkerblom (rikuakerblom(at)gmail.com). Masalan Kisan webbisivut: http://masalankisa.fi/index.php?id=176 TOIVOTAMME KAIKKI UUDET PELAAJAT TERVETULLEIKSI! Aiempaa futiskokemusta ei tarvita.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia pelaajia kaikilla tasoilla mukaan joukkueeseen. Ota yhteyttä!

Marika kirjoitti: Hei, Kevään pelit lisätty, muistakaa käydä ilmoittautumassa ajoissa tapahtumiin. Maski pelit on tarkoitettu kaikille pelaajille ja YJ3 pelit nimetyille pelaajille. Peleissä käytetään uutta mustaa peliasua. Päätimme että treeneissä käytetään vielä toistaiseksi Maskin tai KyIFn sinisiä varusteita, ... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Ei asetettu
41

MasKi Ladies Nimenhuuto.com

Masalan Kisan Naisten harrastefutisjoukkue. Treenimme koostuvat pääosin pelaamisesta, mutta harjoittelemme myös perustekniikkaa harjoitusten yhteydessä. Aiempaa pelikokemusta et tarvitse. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki aikuiset naiset, jotka ovat kiinnostuneita pitämään kuntoa yllä jalkapalloa pelaamalla. Harjoitteluajat talvi 2017: - Masalan Kupla vaihdellen keskiviikkoisin ja perjantaisin 20.45-22.00 - Nissnikun koulu, yläsali torstaisin 21.00 - 22.00 Harjoitteluajat kesä 2017 (alustava): - Framnäsin TN torstaisin 20:30 -22.00 - Framnäsin TN sunnuntaisin 17.30-19.00

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan MasKin Naisten Harrastejalkapallojoukkueeseen! Olemme iloinen,...

Hanna kirjoitti: Turnausasiaa: NJS miniturnaus 16.10 on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Sen sijaan 6.11 on edelleen voimassa, joten sinne otetaan ilmoittautumisia vastaan. Lisäksi on suunnitteilla Itsenäisyyspäivän turnaus Vantaalla 6.12, tsekatkaa tapahtuma nimenhuudossa ja ilmoittautukaa mikäli kiinn... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Naiset
31

MasKi P-02 Nimenhuuto.com

MasKi P02 on Masalan Kisan vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Kotipaikka on Masala Kirkkonummella. Treenaamme monipuolisesti 3-5 kertaa viikossa Käytössä treenivuorot Framnäsin tekiksellä ja talvisin Masalan Kuplassa ja koulujen saleissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan futista hyvässä seurassa ja joukkueessa, niin ota yhteyttä jojoihimme. Kaikki -02 (-03) syntyneet motivoituneet pojat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan futista! MasKi P02 -- Nauti futiksesta!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa MasKiin! Olemme Masalan Kisan eli MasKin vuonna 20...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, pitkän harkinnan jälkeen ja todella haikein mielin ilmoitamme, että Janne lopettaa futiksen. Pelaaminen Maskissa on ollut todella kivaa ja isot kiitokset teille kaikille mukaville joukkuetovereille, valmentajille ja jojoille! Oikein hyvää joulua ja onnellista vuotta 2017 kaikille! t. Janne j... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
19

MasKi P09 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan vuonna 2009 syntyneet innokkaat futarin alut. Harjoittelemme n. 2- 3 kertaa viikossa Masalan tekonurmella sekä talvella Masalan kuplassa ja Nissnikun koululla. Lisäksi osallistumme erilaisiin turnauksiin ja peleihin. Lisätietoja voit kysellä joukkueenjohtajilta Mira Ronkainen mira.ronkainen@netti.fi Minna Kanerva minttu.kanerva@gmail.com

Rasmus kirjoitti: Saataisiinko Rassen kans kyyti tänne ? (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
29

maskivalmentajaforum Nimenhuuto.com

MasKi:n Valmentajaforumin sivut, joiden kautta käydään aktiivista keskustelua ja jaetaan tietoa MasKi:n valmentajien ja joukkueenjohtajien kesken.

Janne kirjoitti: Moikka Liitteenä on helmikuun tietopaketti tulevasta. Jakakaa taas tietoa seuroissanne eteenpäin. Löytyy myös etusivuiltamme (https://www.palloliitto.fi/uutiset/uudenmaan-piiri/helmikuun-kuukausitiedote-1). Vastaamme mielellämme kysymyksiinne Hyvää alkanutta vuotta tane Taneli Haara Kehityspäälli... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Ei asetettu
67

Maski-P04 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Toimimme Maski P04 aluesarjassa pelaavan kilpajoukkueen haastejoukkueena. Har...

Kimmo kirjoitti: Kiitos kaikille turnausjärjestelyistä. Kova homma oli kaikkinensa pitkä viikonloppu ja kaikkea sattui ikävä loukkaantuminen myös urhealle Puistolan pelaajalle. Hannalle taas erityiskiitokset organisoinnista sekä kahden päivän urakoinnista paikan päällä. (14 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Masala/Sundsberg, Kirkkonummi
Ei asetettu
19

Maski OB35 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Aina tai useinmiten mahtuu

Tommi kirjoitti: Hei, muistattehan maksaa lisenssin ennen ensimmäistä peliä. Tv. Tommi (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi/Masala
Miehet
54

MasKi-P08 Nimenhuuto.com

Hannu-Pekk kirjoitti: Vielä kertauksena peliasiat kevätkaudelle: Sininen ryhmä pelaa Espoon Liiga 1-taso Valkoinen ryhmä pelaa Espoon Liiga 2-taso Sinivalkoinen ryhmä pelaa Piirisarja 1 ja 2-taso. Kaikki sinivalkoisen pelaajat voivat ilmoittautua kumman tahansa tason peleihin. Valmentajat pitävät huolen tasapuolisesta... (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
50

MasKi P10-12 Nimenhuuto.com

Arto kirjoitti: Ensi viikon honkaturnaus Su 23.3.2017 Maski Sininnen: Onni A, Otso A, Allu, Jonas J, Emil T, Thomas V/Lukas L. Klo 9-12 Maski Valkoinen: Aleksi B, Johannes V, Eetu M, Jake N, Edvin R, Sampo V, Lukas L/Thomas V Klo 11.30 - 14.00 Paikan päälle 30n min aikaisemmin alkulämpöä otettava :) Hauskaa turn... (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
38

MasKi 2003 Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Moi kaikki! Uudet reput saapuivat eilen Suomeen Joma lupasi painaa numerot niihin vielä tänään tai huomenna joten toimitan reppuja treeneihin heti kun ne saan Terv Ari H (18 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
30

Maski P03 Legendat Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moi,kaiklle.Kävin tässä äskettäin palloliiton sivuilla kastsomassa sarja tilanteen.Oltiin neljänsiä sarjassa,mutta mikä parasta maalit 19-14 melle! Kuvasttaa hyvää asennetta puolustaa omaa maalia/asenetta pelin voittamiseen kunnioittamatta vastustajaa.Kiitos kaikille mukana olleille,varsinkin poj... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
23

MasKi P06 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan MasKin 06 joukkueeseen pelaamaan kanssamme! Otamme iloiseen joukkoomme mukaan vuonna 2006 syntyneitä innokkaita jalkapalloilijoita. Uuden upean kentän valmistuttua pyrimme pelaamaan ja harjoittelemaan pääasiassa Framilla. Toki peleissä ja turnauksissa käymme muuallakin. Harjoittelemme Framilla perjantaisin ja sunnuntaisin. Näiden lisäksi on runsaasti muita harjoitteita. Mukaan vaan! Lisätietoja: jaana.h.valimaki@gmail.com Tervetuloa mukaan reippaaseen ja iloiseen porukkaan!

Alvar kirjoitti: Pe hukkui kuplaan Alvarin pallo, etsinnöistä huolimatta ei löytynyt. Tarkastatteko vielä ettei vahingossa lähtenyt joukkuekavereiden mukaan. Pallo on adidaksen eurocup 2016 mallia, ollut nimi mutta se mahdollisesti kulunut pois. Jaana voitko laittaa yv:nä Kyifn jojon yhteysteidot jos sinulla on n... (21 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Ei asetettu
35

MasKi P11-12 Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: 3.5. Keilaukseen voi ilmoittautua edelleenkin. Viimeiseksi päiväksi muutettu nyt 29.4 (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty minuutti sitten

Jalkapallo
Masala
Sekajoukkue
43

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.