Jalkapallo Masala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, sähly, koripallo ja lätkä.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Masala

Jalkapallo - Masala

MasKi P01 Nimenhuuto.com

MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuuden ja jalkapallotaitojen kehittäminen sekä hyvä yhteishenki ja peli-ilo. Pyrimme myös pitämään pelaajien kustannukset hyvin kohtuullisina. Kilpajoukkue on nimeltään MasKi Sininen (entinen nimi MasKi La Roja) ja haastejoukkue MasKi Valkoinen (entinen nimi MasKi La Furia). Joukkueiden tapahtumat näet tapahtumalistasta tai harjoitus- ja pelikalenterista (ote Nimenhuudosta). MasKi Sinisessä on tällä hetkellä 15 pelaajaa ja MasKi Valkoisessa 18 pelaajaa. Kumpaankin joukkueeseen otetaan mielellään mukaan uusia pelaajia. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme http://www.masalankisa.fi/lajit/jalkapallo/p01

Joukkue etsii pelaajia: MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuud...

Pasi kirjoitti: Moi. Matiakselta hävisi vaihtopenkiltä adidas-pallo äskeisessä Honka-pelissä. Onko sattunut lähtemään jonkun mukaan? T. Pasi (17 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi / Masala
Pojat
61

Maski P05 Nimenhuuto.com

Innokas jalkapallojoukkue, jossa pelaa n. 30 aktiivista poikaa. Harjoitukset talvella 4-6 kertaa viikossa, tarkat ajat ja paikat joukkueenjohtajalta. Osallistumme myös KäPa:n ja FC Espoon talvisarjoihin sekä erilaisiin turnauksiin. Joukkueenjohtajat Marika Heino (marika.h.heino(at)gmail.com), Tiina Vartiainen (tiina.vartiainen78(at)gmail.com) ja vastuuvalmentaja Riku Åkerblom (rikuakerblom(at)gmail.com). Masalan Kisan webbisivut: http://masalankisa.fi/index.php?id=176 TOIVOTAMME KAIKKI UUDET PELAAJAT TERVETULLEIKSI! Aiempaa futiskokemusta ei tarvita.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia pelaajia kaikilla tasoilla mukaan joukkueeseen. Ota yhteyttä!

Marika kirjoitti: Huom! Maanantain ja tiistain treenit jo ensi viikolla Heikkilässä! (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Ei asetettu
41

MasKi Ladies Nimenhuuto.com

Masalan Kisan Naisten harrastefutisjoukkue. Treenimme koostuvat pääosin pelaamisesta, mutta harjoittelemme myös perustekniikkaa harjoitusten yhteydessä. Aiempaa pelikokemusta et tarvitse. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki aikuiset naiset, jotka ovat kiinnostuneita pitämään kuntoa yllä jalkapalloa pelaamalla. Harjoitteluajat talvi 2017: - Masalan Kupla vaihdellen keskiviikkoisin ja perjantaisin 20.45-22.00 - Nissnikun koulu, yläsali torstaisin 21.00 - 22.00 Harjoitteluajat kesä 2017 (alustava): - Framnäsin TN torstaisin 20:30 -22.00 - Framnäsin TN sunnuntaisin 17.30-19.00

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan MasKin Naisten Harrastejalkapallojoukkueeseen! Olemme iloinen,...

Mirka kirjoitti: Mites Beach Volley Framilla huomenna klo 18.30, olisko tulijoita??? (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Naiset
31

MasKi P-02 Nimenhuuto.com

MasKi P02 on Masalan Kisan vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Kotipaikka on Masala Kirkkonummella. Treenaamme monipuolisesti 3-5 kertaa viikossa Käytössä treenivuorot Framnäsin tekiksellä ja talvisin Masalan Kuplassa ja koulujen saleissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan futista hyvässä seurassa ja joukkueessa, niin ota yhteyttä jojoihimme. Kaikki -02 (-03) syntyneet motivoituneet pojat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan futista! MasKi P02 -- Nauti futiksesta!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa MasKiin! Olemme Masalan Kisan eli MasKin vuonna 20...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, pitkän harkinnan jälkeen ja todella haikein mielin ilmoitamme, että Janne lopettaa futiksen. Pelaaminen Maskissa on ollut todella kivaa ja isot kiitokset teille kaikille mukaville joukkuetovereille, valmentajille ja jojoille! Oikein hyvää joulua ja onnellista vuotta 2017 kaikille! t. Janne j... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
19

MasKi P09 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan vuonna 2009 syntyneet innokkaat futarin alut. Harjoittelemme n. 2- 3 kertaa viikossa Masalan tekonurmella sekä talvella Masalan kuplassa ja Nissnikun koululla. Lisäksi osallistumme erilaisiin turnauksiin ja peleihin. Lisätietoja voit kysellä joukkueenjohtajilta Mira Ronkainen mira.ronkainen@netti.fi Kristiina Palomäki

Mira kirjoitti: Tarvittaisiin huomenna vesikanistereita, eli kaikki keneltä sellainen löytyy niin toisitteko ne vedellä täytettynä. Meillä ei ole avainta vesihanaan.. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
30

maskivalmentajaforum Nimenhuuto.com

MasKi:n Valmentajaforumin sivut, joiden kautta käydään aktiivista keskustelua ja jaetaan tietoa MasKi:n valmentajien ja joukkueenjohtajien kesken.

Aarne kirjoitti: Nurmikentät avataan harjoitus ja kilpakäyttöön seuraavasti: Keskuskenttä, Heikkilä ja Framnäs: Maanantaina 29.5. Lapinkylä: Perjantaina 26.5. Häkkinurmesta ilmoitetaan myöhemmin. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Ei asetettu
69

Maski OB35 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Aina tai useinmiten mahtuu

Tommi kirjoitti: Hei, onko jollain ylimääräisiä sinisiä pelipaitoja? Meillä on huutava pula paidoista. Jos sinulla on paita, jota et tarvitse, niin pyri palauttamaan se jotain kautta joukkueen käyttöön. Tv. Tommi tomminieminen@hotmail.com puh. 0405256623 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi/Masala
Miehet
54

Maski-P04 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Toimimme Maski P04 aluesarjassa pelaavan kilpajoukkueen haastejoukkueena. Har...

Eetu kirjoitti: moikka jossain vaiheessa pitkälle perjantaille 14.4 oli merkattu turnaus kaarinassa mutta nyt se on hävinnyt. onko turnaukseen osallistuminen peruttu? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Masala/Sundsberg, Kirkkonummi
Ei asetettu
19

MasKi-P08 Nimenhuuto.com

Hannu-Pekk kirjoitti: Tässä hieman kunniakierroksen saldoa. Maski p08 lapset ja aikuiset juoksivat yhteensä 360 kierrosta. Kiitoksia sekä pääsponsorillemme Lindbergin Soraliikkeelle, että muille kunniakierrokseen osallistuneille sponsoreille tienaamme tällä nettona 1300 euroa. Todettakoon vielä, että olimme kunniakier... (16 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
52

MasKi 2003 Nimenhuuto.com

Joonas kirjoitti: Hei.Tämän päivän peli Honka Lazio-Maski sininen 5-2.Maalit Onni ja Tiitus.Pelit pelataan kentällä,ei sarjataulukkoa lukemalla!T:Tomi (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
30

MasKi P10 Nimenhuuto.com

Arto kirjoitti: Ensi viikon honkaturnaus Su 23.3.2017 Maski Sininnen: Onni A, Otso A, Allu, Jonas J, Emil T, Thomas V/Lukas L. Klo 9-12 Maski Valkoinen: Aleksi B, Johannes V, Eetu M, Jake N, Edvin R, Sampo V, Lukas L/Thomas V Klo 11.30 - 14.00 Paikan päälle 30n min aikaisemmin alkulämpöä otettava :) Hauskaa turn... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
34

Maski P03 Legendat Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moi,kaiklle.Kävin tässä äskettäin palloliiton sivuilla kastsomassa sarja tilanteen.Oltiin neljänsiä sarjassa,mutta mikä parasta maalit 19-14 melle! Kuvasttaa hyvää asennetta puolustaa omaa maalia/asenetta pelin voittamiseen kunnioittamatta vastustajaa.Kiitos kaikille mukana olleille,varsinkin poj... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
23

MasKi P06 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan MasKin 06 joukkueeseen pelaamaan kanssamme! Otamme iloiseen joukkoomme mukaan vuonna 2006 syntyneitä innokkaita jalkapalloilijoita. Uuden upean kentän valmistuttua pyrimme pelaamaan ja harjoittelemaan pääasiassa Framilla. Toki peleissä ja turnauksissa käymme muuallakin. Harjoittelemme Framilla perjantaisin ja sunnuntaisin. Näiden lisäksi on runsaasti muita harjoitteita. Mukaan vaan! Lisätietoja: jaana.h.valimaki@gmail.com Tervetuloa mukaan reippaaseen ja iloiseen porukkaan!

Alvar kirjoitti: Pe hukkui kuplaan Alvarin pallo, etsinnöistä huolimatta ei löytynyt. Tarkastatteko vielä ettei vahingossa lähtenyt joukkuekavereiden mukaan. Pallo on adidaksen eurocup 2016 mallia, ollut nimi mutta se mahdollisesti kulunut pois. Jaana voitko laittaa yv:nä Kyifn jojon yhteysteidot jos sinulla on n... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Ei asetettu
37

MasKi P11-12 Nimenhuuto.com

Erno kirjoitti: Kiitos kivoista keilailuista!! (24 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Sekajoukkue
50

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.