Jalkapallo Masala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Masala

Jalkapallo - Masala

MasKi P01 Nimenhuuto.com

MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuuden ja jalkapallotaitojen kehittäminen sekä hyvä yhteishenki ja peli-ilo. Pyrimme myös pitämään pelaajien kustannukset hyvin kohtuullisina. Joukkueiden tapahtumat näet tapahtumalistasta tai harjoitus- ja pelikalenterista (ote Nimenhuudosta). Joukkueeseen otetaan mielellään mukaan uusia pelaajia. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme http://www.masalankisa.fi/lajit/jalkapallo/p01

Joukkue etsii pelaajia: MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuud...

Pasi kirjoitti: Moi! Futsal SM-kisojen matkakulut on laskutettu osallistujilta jäsenrekisterissä. Joukkue tukee kultareissua, joten jokaiselle jää vain 30 euroa omaa maksettavaa. Muutamilla on vielä vanhoja laskujakin maksamatta, olkaa ystävällisiä ja hoitakaa maksunne pois. Kiitos. t. Pasi (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi / Masala
Pojat
31

MasKi Ladies Nimenhuuto.com

Masalan Kisan Naisten harrastefutisjoukkue. Treenimme koostuvat pääosin pelaamisesta, mutta harjoittelemme myös perustekniikkaa harjoitusten yhteydessä. Aiempaa pelikokemusta et tarvitse. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki aikuiset naiset, jotka ovat kiinnostuneita pitämään kuntoa yllä jalkapalloa pelaamalla. Harjoitteluajat kesä 2017: - Masalan kupla maanantaisin klo 19:30 - 20:45 (syyskuun loppuun asti) - Framnäsin TN torstaisin 20:30 -22.00 - Framnäsin TN sunnuntaisin 17.30-19.00

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan MasKin Naisten Harrastejalkapallojoukkueeseen! Olemme iloinen,...

Mirka kirjoitti: Ovi iltiksen tilaan löytyy rakennuksen oikeasta päädystä (Tekiksen puolella) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Naiset
30

MasKi P-02 Nimenhuuto.com

MasKi P02 on Masalan Kisan vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Kotipaikka on Masala Kirkkonummella. Treenaamme monipuolisesti 3-5 kertaa viikossa Käytössä treenivuorot Framnäsin tekiksellä ja talvisin Masalan Kuplassa ja koulujen saleissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan futista hyvässä seurassa ja joukkueessa, niin ota yhteyttä jojoihimme. Kaikki -02 (-03) syntyneet motivoituneet pojat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan futista! MasKi P02 -- Nauti futiksesta!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa MasKiin! Olemme Masalan Kisan eli MasKin vuonna 20...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, pitkän harkinnan jälkeen ja todella haikein mielin ilmoitamme, että Janne lopettaa futiksen. Pelaaminen Maskissa on ollut todella kivaa ja isot kiitokset teille kaikille mukaville joukkuetovereille, valmentajille ja jojoille! Oikein hyvää joulua ja onnellista vuotta 2017 kaikille! t. Janne j... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
19

MasKi P09 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan vuonna 2009 syntyneet innokkaat futarin alut. Harjoittelemme n. 2- 3 kertaa viikossa Masalan tekonurmella sekä talvella Masalan kuplassa ja Nissnikun koululla. Lisäksi osallistumme erilaisiin turnauksiin ja peleihin. Lisätietoja voit kysellä joukkueenjohtajilta Mira Ronkainen mira.ronkainen@netti.fi Kristiina Palomäki

Emil kirjoitti: Hei! Syyskuun turnaukseen peräänkuulutetaan buffavastaavaa. Siinä voi toimia muutamakin henkilö yhdessä. Miralta, Kristiinalta ja minulta saa apua tarvittaessa. Tiistaina pidettiin turnauspalaveria ja mietittiin jo alustavasti seuraavanlaisia asioita. Löytyykö keneltäkään: * kokoontaitettavia pöy... (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
37

maskivalmentajaforum Nimenhuuto.com

MasKi:n Valmentajaforumin sivut, joiden kautta käydään aktiivista keskustelua ja jaetaan tietoa MasKi:n valmentajien ja joukkueenjohtajien kesken.

Janne kirjoitti: Laittakaa tiedoksi joukkueillenne. Huom! Tällä hetkellä vuoroja 07-10 ikäluokille, jos muut ikäluokat kiinnostuneita, tarvitaan lisävuoroja ja valmentajia Taitoharjoittelu 2018-2019 - koulutukset Nissnikun yläkoulu: la 20.10 9-17 + 2-3 arki-iltaa 18-21 2018 loppu - 2019 alku - taitoharjoittelu al... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Ei asetettu
66

Maski OB35 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Aina tai useinmiten mahtuu

Tommi kirjoitti: Lisää miehiä peliin, kiitos! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi/Masala
Miehet
58

Maski-P04 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Toimimme Maski P04 aluesarjassa pelaavan kilpajoukkueen haastejoukkueena. Har...

Hanna kirjoitti: Eli jokainen vie arpajaispalkinnot Emmalle tai antaa ne minulle treenien jälkeen (silloin kun Sampo on treeneissä). 4.4. on viimeinen päivä. Mikäli jätätte tavarat autokatokseen niin laittakaa pussiin pelaajan nimi, jotta tiedämme ketkä ovat jo tuoneet palkinnot. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masala/Sundsberg, Kirkkonummi
Pojat
22

MasKi P10 Nimenhuuto.com

Sampo kirjoitti: Pääseekö tähän enää mukaan? (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
28

MasKi-P08 Nimenhuuto.com

Eetu kirjoitti: sori myöhäinen ilmoittautuminen, äidin moka... (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
48

MasKi 02-03 Nimenhuuto Nimenhuuto.com

Joonas kirjoitti: Hei.Maski 04:silla olisi sunnuntaina harkkapeli HJK eastia vastaan HS areenalla klo 15.00.Olisiko meidän joukkueesta halukkaita mennä pelaamaan tuo peli? Vähintään kuusi poikaa tarvittaisiin.Vastaukset mielellään mahdollisimman pian.T:Tomi (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
35

Batman2018 Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masala
Sekajoukkue
47

Maski P03 Legendat Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moi,kaiklle.Kävin tässä äskettäin palloliiton sivuilla kastsomassa sarja tilanteen.Oltiin neljänsiä sarjassa,mutta mikä parasta maalit 19-14 melle! Kuvasttaa hyvää asennetta puolustaa omaa maalia/asenetta pelin voittamiseen kunnioittamatta vastustajaa.Kiitos kaikille mukana olleille,varsinkin poj... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
23

MasKi P12-13 Nimenhuuto.com

MasKi P12-13 on pirteä nappulaikäisten v. - 12 ja v. - 13 syntyneiden poikien ja tyttöjen jalkapallojoukkue. Avoin kaikentasoille nuorille futiksenpelaajille. Pelaajat ovat pääosin Masalan-Sundbergin alueelta, mutta myös muualta Kirkkonummen kunnan aluuelta aina Veikkolaa myöten. Treenaamme kahdesti viikossa ja lisäksi voi olla pelejä tai turnauksia lähialueella. Treenipaikat Framnäsin tekonurmi Masalassa ja Heikkilän nurmi kuntakeskuksen suunnassa. Talvella meidät löytää Masalan kuplahallista. Joukkueeseen otetaan koko ajan uusia pelaajia. Rohkeasti mukaan! Lisätiedot: maskip12_jojo@hotmail.com

Perttu kirjoitti: Turnausuutisia! ESPOON LIIGA käynnistyy jälleen ja tulevat viikonloput on täynnä turnauspelejä, myös meidän P12-13 joukkueelle. Pyydän laittakaa osallistuminen pelitapahtumaan IN/OUT mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Se helpottaa valkkujen ja jojojen työtä. Tapahtumaan ilmoittautuminen menee k... (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Sekajoukkue
38

MasKi P06 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan MasKin 06 joukkueeseen pelaamaan kanssamme! Otamme iloiseen joukkoomme mukaan vuonna 2006 syntyneitä innokkaita jalkapalloilijoita. Uuden upean kentän valmistuttua pyrimme pelaamaan ja harjoittelemaan pääasiassa Framilla. Toki peleissä ja turnauksissa käymme muuallakin. Harjoittelemme Framilla perjantaisin ja sunnuntaisin. Näiden lisäksi on runsaasti muita harjoitteita. Mukaan vaan! Lisätietoja: jaana.h.valimaki@gmail.com Tervetuloa mukaan reippaaseen ja iloiseen porukkaan!

Jaana kirjoitti: Tiedote Kirkkonummelaisten jalkapalloseurojen yhteistyö mahdollisuuksien kartoittamisesta. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masala
Ei asetettu
16

MasKi P11 Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Ebbe lauantan peleissä, siksi siirretty pois tästä. =) (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala
Sekajoukkue
48