Jalkapallo Multia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Multia ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Multia

Jalkapallo - Multia

MultiAnts FC Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Terve kaikki. Ollaan tosi ajoissa liikkeellä, mutta jotta yhteistyökuviot ensi kaudelle olisivat ylipäätään mahdollisia, on meidän selvitettävä ensi kauden rinkiä ja kuvioita. Vastaukset ensi viikon keskiviikkoon mennessä, eli viimeistään 30.11.2016. Kerroppa asiasta kaverillekkin. Simppeli kysym... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Multia
Miehet
65

MultiAnts -03pojat Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Torstaina saliin pääsee vasta klo 18. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Multia
Pojat
15

MultiAntsFutisNaiset Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Hei! Nyt on ilmoitettu naiset jälleen kerran jalkapallon harrastesarjaan.. Keupan tytöt tulevat meidän joukkueeseen pelaamaan, joten nyt pitäisi porukkaa olla tarpeeksi ;). Jos jollakin on keupan tyttöjen spostia tai muuta tietoo voi liittää tähän ryhmään. Harkkapäiväksi olen varannut Tervan kent... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Multia
Naiset
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.