Jalkapallo Pirunkorpi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pirunkorpi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly ja potkupallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Pirunkorpi

Jalkapallo - Pirunkorpi

PiPa Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Yritän ehtiä (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Pirunkorpi
Ei asetettu
40

PiPaNa Nimenhuuto.com

Katariina kirjoitti: Hei! Kerroin illalla pelatessamme uudesta naisvoimistelu harrastuksestani. Joku ilmaisi olevan kiinnostunut myös siitä. JNV:llä on alkanut syksyllä uusi ryhmä, johon hyvin voi ottaa nyt alkuvuonna osaan. Heidän harkat on keskiviikko klo 18.30–20, JNV-halli : http://jnv.fi/harrasteliikunta/tanssil... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähly ja Potkupallo
Pirunkorpi
Ei asetettu
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.