Jalkapallo Puistola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Puistola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: sulkapallo, lentopallo, salibandy, futsal, koripallo ja sähläys.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PuiU P01 Nimenhuuto.com

PuiU P01/P02- joukkueessa pelaa 20.12.2015 26 pelaajaa, joukkueeseen otetaan uusia pelaajia. Yhteystiedot ja muuta PuiUn sivuilta: http://www.puistolanurheilijat.fi/

Joukkue etsii pelaajia: PuiU P01/P02- joukkueessa pelaa 20.12.2015 yhteensä 26 pelaajaa Joukkueeseen ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Jami on pitkissä pohdinnoissaan tullut lopputulokseen että hänen osaltaan on sopiva hetki siirtyä kohti uusia haasteita ja jättää nyt hyvästit jalkapallolle. Toki liikunnallisuus säilyy osana arkeaan. Kiitokset näistä vuosista kaikille joita saimme harjoituksissa ja peleissä tavata ja toivomme ja... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Puistola
Pojat
28

PuiU P06 Nimenhuuto.com

PuiU P06 uudet (2012 aloittaneet) pelaajat.

Aku kirjoitti: Akulla murtui polvilumpio lauantaina. Pelaamiseen tulee siis pitkä tauko. Jalka on leikattu eilen ja leikkaus meni hyvin. Kipsi-/ortoosihoito kestää 10 viikkoa ja siihen toipuminen ja kuntoutumisaika päälle. Terveisiä, tsemppiä ja hyviä pelejä meiltä kaikille! (17 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Pojat
24

PuiU86 Nimenhuuto.com

Puipa nousee!

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Puistola
Miehet
28

PuiU P07-08 Nimenhuuto.com

Peter kirjoitti: Hei vielä kaikille P07:n pelaajille/vanhemmille! Kuten olette varmaan huomanneet, Peteriä ei ole treeneissä enää tänä vuonna näkynyt - judo vei pojan mielenkiinnon ja jalkapallo sai jäädä (alussa sovittiin, että on tauolla ainakin kesään asti, mutta ei ole nyt judoinnostuksessaan oikein takaisin ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Ei asetettu
44

Puiu T05-06 Nimenhuuto.com

Ella kirjoitti: Pääsen tiistain peliin joka on pirkkolassa (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Tytöt
38

PuiU T07-08 Nimenhuuto.com

Annamari kirjoitti: Moi! Laittaisitteko IN tai OUT tulevan viikon harkkoihin, matseihin ja turnaukseen. Tiedän tarvitaanko apuja nuoremmista tytöistä. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Ei asetettu
22