Jalkapallo Savonlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savonlinna ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sähly, musiikki, kuoro, hiihto, purjehdus, koripallo ja sulis.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Savonlinna

Jalkapallo - Savonlinna

STPS AINOT Nimenhuuto.com

STPS D-tytöt (ent. Ainot) on 11-13 -vuotiaiden tyttöjen joukkue. Tällä hetkellä D-tytöissä pelaa hieman alle 20 tyttöä.

Tuula kirjoitti: Hei, Tanhuvaaran urheiluopisto järjestää yläkoululeiritystä 7.-9lk. pojille ja tytöille. Ensimmäinen jakso on joulukuussa 10.-13.12.2017 Ilmoittautumiset 15.11.17 mennessä. Tarkemmat tiedot liitteessä, joka löytyy nimenhuudon yläpalkista kuvat ja materiaalit. Hieno mahdollisuus tytöille! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Tytöt
27

Höntsä Savonlinna Nimenhuuto.com

Kaikille avoin Savonlinnan seudun Hönstä jalkapallon kokoontumispaikka, liity rohkeasti mukaan ja ehdota pelejä ja välitä tieto myös kaverille. Tervetuloa pelaamaan fudista!

Joukkue etsii pelaajia: Sovittiin että kesäksi siirrytään viheriöille pelaamaan fudista. Avattiin Nim...

Jarmo kirjoitti: Kiitokset peleissä mukana käyneille, nyt on aika pistää tämä peli-ilta tauolle, kun ei pelureita näytä enää riittävän. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Miehet
39

STPS-04 Nimenhuuto.com

Juniori-STPS ikäluokka 2004 Nämä joukkuesivut on perustettu lähinnä ikäluokan harjoittelun aikatauluttamista varten. Ikäluokka pelaa Kaakkois-Suomen Piirisarjaa ja osallistuu turnauksiin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Otso & Co. ovat Topin synttäreillä (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
60

STPS 09 Nimenhuuto.com

Nimenhuuto on tarkoitettu viestintä välineeksi joukkueen kesken. Treeneihin on ilmoittauduttava vähintään 2 pv aikaisemmin ja matseihin ja turnauksiin 2 vkoa ennen tai erikseen ilmoitetun ajan puitteissa. Hauskoja hetkiä jalkapallon ääressä!

Onni kirjoitti: HUOMIO! huomioikaa, että pe harkkavuoro siityi torstaille jatkossa. Paikkana on Lyseon lukio ja treenit alkaa klo 17 (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
24

STPS Aikuiset Nimenhuuto.com

Joukkue on matalankynnyksen jalkapallojoukkue, jonne on tervetulleita taustasta, kunnosta ja sukupuolesta riippumatta kaikki kiinnostuneet. Tavoitteena on oppia jalkapalloa, liikkua ja harrastaa yhdessä.

Liisa kirjoitti: Laittaisitteko mulle viestiä sähköpostiin liisamaria.thil@gmail.com OMAN PUHELINNUMERON kera, niin lisään teitä tän porukan whatsappiin! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
23

Juniori-STPS-valmennus Nimenhuuto.com

Nämä sivut on perustettu Juniori-STPS-valmennuksen ja ohjauksen tiedonjakoa varten.

Jarmo kirjoitti: Tänään taas pelataan Kellarpellossa fudista. Koitetaan aloittaa jo klo 19:30(45) heti naisten vuoron jälkeen. Viimeksi oli jo hyvät 8 v 8 pelit. Lisää mahtuu mukaan. Täällä http://hontsasavonlinna.nimenhuuto.com/public_join voi käydä ilmoittautumassa peleihin. Pyydä myös kaveri matkaan. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Ei asetettu
28

STPS 05 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Asutko Savonlinnassa tai lähiseudulla ja olet kiinnostunut jalkapallosta? Jos...

Anttoni kirjoitti: Keltaiset kokoontuminen 13.30 ja mustat kokoontuminen 14.10. Keltaiset pelaa sijoista 5-6 klo.14.00 ja mustat finaalissa klo.14.40. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
39

STPS C tytöt Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: pääsen jos saan kyydin (12 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Tytöt
31

STPS 1011 Nimenhuuto.com

Peppi kirjoitti: huom paikka vaihtunut (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
31

STPS06 Nimenhuuto.com

Tino kirjoitti: Moikka! Meillä katos viime lauantaina Tanhuvaarassa mustat Adidaksen pelishortsit. Jos löytyy ylimääräiset jonku repusta, ni meijän on ja nimikii pitäs löytyy (ehkä).. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
38

Stps taitokoulu tytöt Nimenhuuto.com

Aada kirjoitti: Aada keskittyy futistreeneihin ma ja to, eikä ole enää mukana taitokoulun treeneissä ainakaan tänä keväänä. Koetetaan säästellä samalla kipuilevaa kantapäätä. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Tytöt
13

FC ANTTOLA 11-13 Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Hei kaikille! Tässä lisäinfoa päättäjäisistä: ohjelmassa erilaisia aktiviteetteja monitoimihallissa jonka jälkeen ruokailu sekä mahdollisuus uimiseen omalla kustannuksella. Ruokailu pelaajille ilmainen, aikuisille 10€ sekä perheen alle 14v. lapsille 5€. Uiminen 5€ lapsi ja 10€ aikuinen. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Ei asetettu
20

Fc Anttola 08-10 Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Peli-illat voisi jatkua lokakuun alkuun asti, jos saadaan näille muutamille kerroilla vanhempia kentän reunalle. Eli 5.9 12.9 19.9 ja 26.9. Jos halukkuutta ei ole peli-illat loppuu tältäkesältä.. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savonlinnan Anttola
Sekajoukkue
26

STPS-00-01 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Tiedotus! Joukkueen jatkuminen on vielä epäselvää monelta osalta. Pelaajien määrä vähenee, ja kuinka monta poikaa haluaa jatkaa on avoinna. 01-00 pelaajia olisi jatkossa 8-10, ja vanhempia pejaajia n.5 pelaajaa. Joukkueella olisi siis vielä potentiaalia pysyä kasassa, jos muut asiat hoituvat. Jou... (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
26

STPS 07 Nimenhuuto.com

Leo kirjoitti: Kesämaa turnausinfoa ja poikien joukkuejaot: Turnaus siis jo ylihuomenna ja olen pitänyt kaikkia vähän uutispimennossa aikataulujen osalta, mutta tässäpä sitä tietoa tulee mitä olen itse saanut: Kisakanslia ja tulospalvelu auki kello 8.00-17.00 Ruuhkaisinta aikaa on juuri heti aamulla kun joukkue... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
30

STPS skillinuorempi Nimenhuuto.com

Saija kirjoitti: Skilli 06/07 jäädään kesätauolle. Jatketaan elokuussa. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
18

STPS tytöt 08-ja nuoremmat Nimenhuuto.com

Hilma kirjoitti: Hei milläs mallilla on meidän päätösiltamien suunnittelu? Kahdelle henkilölle jäi paikkojen kysely joko 3.11. torstaille tai 10.11. torstaille. Oliko jompaa kumpaa paikkaa mahdollista varata noille illoille? (Vuosi sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Tytöt
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.