Jalkapallo Savonlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savonlinna ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, musiikki, kuoro, hiihto, purjehdus, sulis, kuorolaulu ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Savonlinna

Jalkapallo - Savonlinna

Höntsä Savonlinna Nimenhuuto.com

Kaikille avoin Savonlinnan seudun Hönstä jalkapallon kokoontumispaikka, liity rohkeasti mukaan ja ehdota pelejä ja välitä tieto myös kaverille. Tervetuloa pelaamaan fudista!

Joukkue etsii pelaajia: Sovittiin että kesäksi siirrytään viheriöille pelaamaan fudista. Avattiin Nim...

Jarmo kirjoitti: Hei käykääs varaamassa itsellenne tai edustamallenne yrititykselle STPS kausikortti kampanjahintaan 19€. Tee se täällä http://www.stps.fi (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Miehet
41

STPS AINOT Nimenhuuto.com

STPS D-tytöt (ent. Ainot) on 11-13 -vuotiaiden tyttöjen joukkue. Tällä hetkellä D-tytöissä pelaa hieman alle 20 tyttöä.

Tuula kirjoitti: Hei, Tanhuvaaran urheiluopisto järjestää yläkoululeiritystä 7.-9lk. pojille ja tytöille. Ensimmäinen jakso on joulukuussa 10.-13.12.2017 Ilmoittautumiset 15.11.17 mennessä. Tarkemmat tiedot liitteessä, joka löytyy nimenhuudon yläpalkista kuvat ja materiaalit. Hieno mahdollisuus tytöille! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Tytöt
27

STPS-04 Nimenhuuto.com

Juniori-STPS ikäluokka 2004 Nämä joukkuesivut on perustettu lähinnä ikäluokan harjoittelun aikatauluttamista varten. Ikäluokka pelaa Kaakkois-Suomen Piirisarjaa ja osallistuu turnauksiin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Otso & Co. ovat Topin synttäreillä (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
51

Juniori-STPS-valmennus Nimenhuuto.com

Nämä sivut on perustettu Juniori-STPS-valmennuksen ja ohjauksen tiedonjakoa varten.

Jarmo kirjoitti: Hei käykääs varaamassa itsellenne tai edustamallenne yrititykselle STPS kausikortti kampanjahintaan 19€. Tee se täällä http://www.stps.fi (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Ei asetettu
27

STPS 09 Nimenhuuto.com

Nimenhuuto on tarkoitettu viestintä välineeksi joukkueen kesken. Treeneihin on ilmoittauduttava vähintään 2 pv aikaisemmin ja matseihin ja turnauksiin 2 vkoa ennen tai erikseen ilmoitetun ajan puitteissa. Hauskoja hetkiä jalkapallon ääressä!

Jaana kirjoitti: Ponnauttelun säännöt: Ensimmäinen taso: 1. Goal: 4 ponnautusta. Välissä osuu kerran maahan. Vuorojaloin. Palkintona tikkari 2. Goal: 10 ponnautusta samalla tavalla. Palkintona tikkari. 3. Goal: 20 ponnautusta samalla tavalla. Palkintona karkkipussi tai Fifa kortteja. Toinen taso: 1. Goal: 4 ponna... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
26

STPS-Talkootoiminta Nimenhuuto.com

Edustus STPS Talkootoiminta - ilmoittautumiset

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo ja Talkoot
Savonlinna
Sekajoukkue
56

STPS Aikuiset Nimenhuuto.com

Joukkue on matalankynnyksen jalkapallojoukkue, jonne on tervetulleita taustasta, kunnosta ja sukupuolesta riippumatta kaikki kiinnostuneet. Tavoitteena on oppia jalkapalloa, liikkua ja harrastaa yhdessä.

Maria kirjoitti: hei, onks saatu selvää onks meillä vuoro oikeesti sunnuntaina? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
23

STPS 05 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Asutko Savonlinnassa tai lähiseudulla ja olet kiinnostunut jalkapallosta? Jos...

Anttoni kirjoitti: Intersportin jalkapallotarjous. Pallojen tarjoushinnat: - Select Omega Pro 44,90 (koot:3-5) - Select Omega Team 34,90 (koot:3-5) - Select Striker 19,90 (koot:3-5) Lisäksi jos ostaa 10 palloa, niin saa yhden pallon veloituksetta. (20 palloa, 2 veloituksetta) (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
40

Fc Anttola 09-11 Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Jäsenmaksut 2017! 08-10 joukkueen jäsenmaksu tälle kaudelle on 50€ ja maksu suoritetaan 30.8 mennessä seuran tilille: Fi44 51 3300 2002 2157. Viestikenttään tieto: Lapsen nimi ja jäsenmaksu 2017. Maksu kattaa vakuutukset, peliasut ja pallon. Sisarusalennus on -5€ sisaruksesta. Pienten joukkueen j... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Savonlinnan Anttola
Sekajoukkue
15

STPS06 Nimenhuuto.com

Tino kirjoitti: Moikka! Meillä katos viime lauantaina Tanhuvaarassa mustat Adidaksen pelishortsit. Jos löytyy ylimääräiset jonku repusta, ni meijän on ja nimikii pitäs löytyy (ehkä).. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
37

STPS 1011 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Hei! 3.3 lauantaina tarvitaan makkaranpaistajia Maskun ulkoilutapahtumaan. Aika 10.00-15.00. Ilmoittaudu tähän talkooseen vastaamalla tähän viestiin, kiitos! Tarvitaan minimissään 4 paistajaa! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
27

STPS C tytöt Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: pääsen jos saan kyydin (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Tytöt
26

FC ANTTOLA 11-13 Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Kevätkokous huomenna klo.18:00 lähtien. Paikkana Anttolan koulu ja Makkosen Marin luokka. Tervetuloa! (8 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Ei asetettu
17

Stps taitokoulu tytöt Nimenhuuto.com

Aada kirjoitti: Aada keskittyy futistreeneihin ma ja to, eikä ole enää mukana taitokoulun treeneissä ainakaan tänä keväänä. Koetetaan säästellä samalla kipuilevaa kantapäätä. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Tytöt
13

STPS-00-01 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Tiedotus! Joukkueen jatkuminen on vielä epäselvää monelta osalta. Pelaajien määrä vähenee, ja kuinka monta poikaa haluaa jatkaa on avoinna. 01-00 pelaajia olisi jatkossa 8-10, ja vanhempia pejaajia n.5 pelaajaa. Joukkueella olisi siis vielä potentiaalia pysyä kasassa, jos muut asiat hoituvat. Jou... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
26

STPS 07 Nimenhuuto.com

Veikka kirjoitti: Hei! Joukkueen vuosisuunnitelma ja eilisen palaverin muistio löytyvät nimenhuudosta Kuvat ja materiaalit -osiosta. T: Johanna (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 37 minuuttia sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
31

STPS F-tytöt -09 ja nuoremmat Nimenhuuto.com

Hilma kirjoitti: Hei milläs mallilla on meidän päätösiltamien suunnittelu? Kahdelle henkilölle jäi paikkojen kysely joko 3.11. torstaille tai 10.11. torstaille. Oliko jompaa kumpaa paikkaa mahdollista varata noille illoille? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Tytöt
18

STPS skillinuorempi Nimenhuuto.com

Saija kirjoitti: Skilli 06/07 jäädään kesätauolle. Jatketaan elokuussa. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
17