Jalkapallo Savonlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savonlinna ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, musiikki, kuoro, hiihto, kuorolaulu, lentopallo, talkoot ja amerikkalainen jalkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Savonlinna

Jalkapallo - Savonlinna

Höntsä Savonlinna Nimenhuuto.com

Kaikille avoin Savonlinnan seudun Hönstä jalkapallon kokoontumispaikka, liity rohkeasti mukaan ja ehdota pelejä ja välitä tieto myös kaverille. Tervetuloa pelaamaan fudista!

Joukkue etsii pelaajia: Sovittiin että kesäksi siirrytään viheriöille pelaamaan fudista. Avattiin Nim...

Anton kirjoitti: Onko milloin seuraavat treenit/pelit? Sunnuntaina toi STPS? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Miehet
43

STPS AINOT Nimenhuuto.com

STPS D-tytöt (ent. Ainot) on 11-13 -vuotiaiden tyttöjen joukkue. Tällä hetkellä D-tytöissä pelaa hieman alle 20 tyttöä.

Tuula kirjoitti: Hei, Tanhuvaaran urheiluopisto järjestää yläkoululeiritystä 7.-9lk. pojille ja tytöille. Ensimmäinen jakso on joulukuussa 10.-13.12.2017 Ilmoittautumiset 15.11.17 mennessä. Tarkemmat tiedot liitteessä, joka löytyy nimenhuudon yläpalkista kuvat ja materiaalit. Hieno mahdollisuus tytöille! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Tytöt
26

STPS 09 Nimenhuuto.com

Nimenhuuto on tarkoitettu viestintä välineeksi joukkueen kesken. Treeneihin on ilmoittauduttava vähintään 2 pv aikaisemmin ja matseihin ja turnauksiin 2 vkoa ennen tai erikseen ilmoitetun ajan puitteissa. Hauskoja hetkiä jalkapallon ääressä!

Veeti kirjoitti: Hei, Toimitan maanantaina uuden vaatetilauslistan Intersportiin ja mustat pelipaidat sekä mahdolliset muut pelivaatteet voi käydä sovittamassa ja tilaamassa maanantaihin 1.4. mennessä. Jos tiedät jo valmiiksi sopivan vaatekoon, niin voit ilmoittaa sen myös suoraan minulle (piia.karjalainen(at)gma... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
30

STPS D-tytöt Nimenhuuto.com

STPS D-tyttöjen Nimenhuuto.

Saana kirjoitti: Näitä kuvia käytetään pelaajaesittelyissä seuran kotisivuilla, mustat pelipaidat ja pelikamat päälle. Samassa yhteydessä saat miettiä pelaajakavereittesi vahvuuksia kentällä ja kentän ulkopuolella, jokainen kirjoittaa niitä henkilökohtaisesti paperille. Ja kaikista tytöistähän löytyy vahvuuksia m... (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Tytöt
19

STPS-Talkootoiminta Nimenhuuto.com

Edustus STPS Talkootoiminta - ilmoittautumiset

Sointu kirjoitti: HUOM! PELAAJIEN EDUSTAJISTA YKSI NARIKKAVAHTINA! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo ja Talkoot
Savonlinna
Sekajoukkue
72

STPS-04 Nimenhuuto.com

Juniori-STPS ikäluokka 2004 Nämä joukkuesivut on perustettu lähinnä ikäluokan harjoittelun aikatauluttamista varten. Ikäluokka pelaa Kaakkois-Suomen Piirisarjaa ja osallistuu turnauksiin.

Mika kirjoitti: 04 pojat lisätty c-nuorten ja b nuorten nimenhuutoihin. käytetään siis jatkossa niitä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
43

STPS -KupYJ C Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Asutko Savonlinnassa tai lähiseudulla ja olet kiinnostunut jalkapallosta? Jos...

Mika kirjoitti: HUOMINEN KRISTALLI TREENI PERUTTU! Mika sairauslomalla 31.3.asti. Ensi viikolla harjoitukset normaalisti, jos en muuta keksi niin tulen itse vetämään treenit sairauslomasta huolimatta. Tämä viikko oli nyt osalle huili viikko, ensi viikolla sitten treenit jatkuu. T: Mika (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
37

STPS 07 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa STPS 07 joukkueeseen! Otamme uudet pelaajat ilomie...

Samuli kirjoitti: Uusi pelaaja Alex on kipeä. Tulee mukaan taas ensi viikolla! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
25

STPS06 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Huominen Kristalli treeni on siis peruttu, olen sairauslomalla 31.3. asti. Pahoitteluni! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
26

STPS F-tytöt -09 ja nuoremmat Nimenhuuto.com

Hilma kirjoitti: Hei milläs mallilla on meidän päätösiltamien suunnittelu? Kahdelle henkilölle jäi paikkojen kysely joko 3.11. torstaille tai 10.11. torstaille. Oliko jompaa kumpaa paikkaa mahdollista varata noille illoille? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Tytöt
21

FC ANTTOLA 11-13 Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Fc anttola on saanut hoitaakseen koulun kaukalon jäädytyksen. Tällä summalla katetaan iso osa seuran vuosittaisista menoista. Nyt tarvittaisiin siis porukkaa jäädytysrinkiin. Jos porukkaa saadaan riittävästi jäädytysporukkaan hoitoviikko on kerran kuukaudessa. Näin ollen se ei ole kovin kuormitta... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Ei asetettu
18

STPS 10 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Hei, Turnaukseen lähdetään siis kahdella joukkueella. Haastesarjan ottelut alkavat 10:00 ja loppuvat 12:00. Kilpasarjan ottelut ovat 13:00-15:00. Paikalla kuplahallissa täytyy olla pelivarusteissa puoli tuntia ennen otteluiden alkua. Matka kestää n. puolitoista tuntia, joten kannattaa lähteä aamu... (13 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
21

Fc Anttola 09-11 Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Pelataan jalkapalloa (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinnan Anttola
Sekajoukkue
21

STPS C tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: areenalla jos sää sallii (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Tytöt
19

Savonlinna Towers Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Savonlinna
Miehet
11

STPS-00-01 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Tiedotus! Joukkueen jatkuminen on vielä epäselvää monelta osalta. Pelaajien määrä vähenee, ja kuinka monta poikaa haluaa jatkaa on avoinna. 01-00 pelaajia olisi jatkossa 8-10, ja vanhempia pejaajia n.5 pelaajaa. Joukkueella olisi siis vielä potentiaalia pysyä kasassa, jos muut asiat hoituvat. Jou... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
25

STPS Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
3