Jalkapallo Vehmainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vehmainen ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, saunominen, viihteen moniottelu ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Ilves D12 Vehmainen Nimenhuuto.com

Ilves Futis-Liigan Vehmaisten joukkue vuonna 2011 syntyneille pojille. HUOM! Treenivuorot kestävät aina yhden tunnin. Perinteinen Silja-turnaus pelataan tämän hetken tietojen mukaan 31.7.-1.8. Lisätietoa myöhemmin.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tampere, Vehmainen
Pojat
36

Ilves Vehmainen E11-10T Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vehmainen
Tytöt
29

Vehmainen Madrid Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vehmainen, Tamepere
Pojat
12

Vehmainen Atletico Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vehmainen, Tamepere
Pojat
12

Ilves f6p vehmainen Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vehmainen
Pojat
16