Jalkapallo Munkkiniemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Munkkiniemi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HJK City03 Keltaraita Nimenhuuto.com

Helsingin jalkapalloklubi HJK ry:n aktiiviharraste- ja harrastejoukkue 2003 syntyneille pojille. Mukana vajaat kolmekymmentä urheilullista pelaajaa. Osallistutaan piirisarjaan, talvisarjoihin ja turnauksiin aktiiviharrastaja- ja haastetasolla.

Markku kirjoitti: Mikäli sunnuntain peliin tarvitaan vielä lisää pelaajia, niin Joel on valmis ja halukas pelaamaan. (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Töölö Munkkiniemi
Pojat
44

HJK Munkka 05 Nimenhuuto.com

Simo kirjoitti: Hei, saanko vielä rekisteröintitunnukset Jalkkis.netiin? Yt. Sirkku (Simon äiti) (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Munkkiniemi
Ei asetettu
37

HJK Munkka 07 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Moi, Laitoin viikonlopun päätteeksi rekisteröintiviestin jalkkis.netiin. Toistaiseksi olen ehtinyt vasta yhden vanhemman tiedot pelaaaja kohden syöttää järjestelmään, eli rekisteröintiviestikin tuli vain yhteen sähköpostiosoitteeseen/pelaaja! Jatkan tietojen syöttämistä. Jos viesti ei ole tavoitt... (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Munkkiniemi, Helsinki
Ei asetettu
39