Jalkapallo Ilmajoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ilmajoki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: toko, pesäpallo, salibandy, pesis ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Ilmajoki

Jalkapallo - Ilmajoki

IK B- pojat Nimenhuuto.com

Kylän coolein bändi. Ilon kautta reilua peliä. Harjoitukset ovat pääasiassa pelaamista, mutta joskus voi coutsille tulla pakottava tarve pyörittää taktiikkaa-tekniikkaa-strategiaa joukkueen iloisuuden ylläpitämiseksi. Tulokset mitataan Vaasan piirin P17 II divarissa. Uusille iloisille pelaajille löytyy aina pelipaita.

Tarja kirjoitti: Hei IK-B! Syyskuun vieraspelien kuskausvuorot löytyy pelien lisätiedoista. Käykää katsomassa. Jos vuoro ei sovi, hommaa sijainen. tv. Tarja (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Pojat
23

IK Pallokoulu pojat Nimenhuuto.com

Ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta! Tervetuloa mukaan!

Henna kirjoitti: 28.2.2017 ei harkkoja! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 minuuttia sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Pojat
29

IK Jalkapallo P06 Nimenhuuto.com

IK Jalkapallo, 2006 syntyneet pojat.

Matias kirjoitti: Hei , La 6.5 ja Su 7.5 Ik:n perinteinen kevät turnaus (ent. Anvia , Hyundai) P06 pelit sunnuntaina. Turnauksessa arpajaiset jonka tuotto jaetaan osallistuneiden joukkueiden kesken. Tarvittaisiin jokaiselta pelaajalta pari arpapalkintoa , sellaista jonka itse olisi kiva voittaa. Arpapalkintoja voi... (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Ei asetettu
28

ikpojat04 Nimenhuuto.com

Ik kova koo kovempaa ei OO

Jari kirjoitti: Huomenna torstaina 20.4. Ei ole 04 harkkoja Myötätuuli areenassa. Vuoro annettu 03 pojille eilisen harkkapelin takia. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Pojat
23

IK tytöt 07-08 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Tytöt
19

IK tytöt -05 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Tytöt
27

IK Pojat 0102 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: PELIN SIIRTO. Ensi tiistaiksi 2.5. ilmoitettu Sporting Kristiinankaupunki- IK-KuRy yj -peli on siirrettu pelattavaksi kaksi päivää myöhemmin torstaiksi 4.5. Peliaika sama klo 19. Pelikenttä myös muuttunut. Ilmoittautukaa uudelleen ja katsokaa tarkemmat tiedot tapahtumat-listalta. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Pojat
29

Iktpallokoulu Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Maria kirjoitti: Tyttöfutista! Laihian Luja ja Devatus Oy järjestävät futisturnauksen T09 ja T10 tytöille 29.10 Laihia POP-Areenalla. Ottelut pelataan 5 vs. 5 joukkueille ja jokaiselle joukkueelle tulee vähintään kolme peliä. Pyrimme järjestämään molemmille ikäluokille oman turnauksen. Turnausmaksu 75€ joukkue ja... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Tytöt
22

IK-Futis-pojat 08­ Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Hei! Juho poissa harkoista ensi viikon, sillä ollaan lomareissulla. t. Marja (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Pojat
36

IK T0102 Nimenhuuto.com

Maria kirjoitti: TIEDOTE 01/2017 Nyt on saatu joukkuekuviot kuntoon, on aika hoitaa myös pelipassit ja vakuutukset. Pelipassi 40e ja vakuutus (mikäli otattte palloliiton vakuutuksen) -02 syntyneet 40e ja -01 syntyneet 140e. Kannattanee kysyä vakuutuksen hintaa myös omasta vakuutusyhtiöstä, Maksut joukkueen tilill... (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Naiset
42

IK jalkapallo P03 Nimenhuuto.com

Ilmajoen Kisailijoiden jalkapalloporukka, joka koostuu pääsääntöisesti vuonna 2003 syntyneistä pojista. Pelaamista, harjoittelua, liikkumista ja mukavaa yhdessä oloa :-)

Marjo kirjoitti: Harkat tämän viikon jälkeen keskustan vanhalla kentällä eli hiekkakentällä siihen saakka, että nurmelle siirrytään. Vuorot maanantaisin klo 17-18 ja keskiviikkoisin klo 17-18:30. Tänään hiekalla harkat huomista peliä varten ja sunnuntaina viimeistä kertaa Myötätuuliareenalla. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Pojat
20

IK P00-P97 Nimenhuuto.com

Asko kirjoitti: On aika maksaa jalkapallon kausimaksu 80€ (40€ joukkueelle ja 40€jaostolle) Maksa FI92 5071 0020 0551 77, IK-B-pojat tilille helmikuun loppuun mennessä. Laita viestiksi pelaajan nimi. Maksuja odotellen Karita Koskinen (0400392782)" (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Ei asetettu
19

FC KOPPELOT Nimenhuuto.com

Mira kirjoitti: huhuu... kovin on hiljaasta täällä vielä :) (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Naiset
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.