Jalkapallo Pääskyvuori, turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pääskyvuori, turku ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Pääskyvuori, Turku

Jalkapallo - Pääskyvuori, Turku

Pääkkärin Puumat 2008 Nimenhuuto.com

Weeti kirjoitti: Nyt on käytössä uudet nimikkeet.Onko AC mustat vai Keltaiset? Weetin nilkka on ollut kipeä,siksi oli poissa sunnuntaina. Kokeilee nyt keskiviikkona jalan käyttöä ja sen mukaan sitten katsotaan treenejä/pelejä eteenpäin. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Jalkapallo
Pääskyvuori, Turku
Ei asetettu
28

Pääkkärin Ilvekset 09 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Nappulaliigan joukkue Pääkkärin Ilvekset hakee vuonna 2009 syntyneitä uusia p...

Mikko kirjoitti: Nyt kun kentät ovat kuivuneet pääsemme aloittamaan ulkotreenit. Treenataan Pääskyvuoren koulun kentällä. Eli perjantain harjoituksista lähtien ensisijainen varustus on ulkovarusteet! Pipo, hanskat, lämpimät vaatteet, säärisuojat, pallo ja juomapullo. Salit ovat käytettävissä huhtikuun loppuun ast... (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Pääskyvuori, Turku
Sekajoukkue
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.