Jalkapallo­joukkueita

Jalkapallo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jalkkis­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan futis­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin jalkkisjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5261 ja niissä on yhteensä yli 110000 pelaajaa.

Jalkapallo: joukkueet kartalla
Kartta - jalkapallo

Jo 5261 jalkapallojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

LoPa T06-07 Nimenhuuto.com

Olemme energinen ja iloinen tyttöfutisjoukkue Lohjalta. Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipasta mimmifutaria. Jos pelaaminen mukavassa porukassa kiinnostaa, niin ota yhteyttä joukkueenjohtajaan: Elina Voutilainen e_voutilainen@hotmail.com tai 050-3469956.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipa...

Make kirjoitti: Valkoisen joukkueen pelaajakeskustelut Voisimme sopia keskustelut tässä viestiketjussa. Näin jokainen näkee varatut ajat. Ajatus olisi, että aina harjoitusten jälkeen kävisin keskustelun yhden pelaajan ja vanhemman/vanhempien kanssa. Voin aloittaa keskustelut jo huomenna. Sitten vaan ilmoittautum... (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
41

YLÄMYLLYN YLLÄTYS MIEHET Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ylämyllyn Yllätyksen Miesten tiedotus sivuille. Täältä löydät kaikki harjoituksiin ja otteluihin liittyvät tiedot. Sivujen käyttöönotolla pyrimme helpottamaan ja jämäköittämään tiedottamista.Nyt siis kaikki harjoituksiin ja peli tapahtumiin liittyvät ilmoittautumiset tulee tehdä tämän sivuston kautta. Yhteystiedot: https://www.yly.fi/joukkueet/miesten-joukkue/taustat/

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn Yllätyksen Miehet ottaa vastaan harjoitteluun motivoituneita pelaaj...

Marko kirjoitti: Peliasut saapuneet. Laitetaan jakoon illalla harjoituksissa. Jos kenellä on vielä entinen peliasu kotona. Niin palauta ne pestynä harjoitusten yhteydessä (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Miehet
9

fc lohja05 Nimenhuuto.com

Lohjalainen jalkapallojoukkue, jossa pelaa 05 syntyneitä sekä muutama 06 syntynyt lapsi. Joukkue harjoittelee ja pelailee säännöllisesti sekä osallistuu erilaisiin turnauksiin niin talvella kuin kesälläkin. Treeneissä on kova halu oppia uusia asioita ja nauttia toisten hyvästä seurasta. Lisätietoja: Joukkueenjohtaja Jukka Tirkkonen Vastuuvalmentaja Jukka Tirkkonen 040 7629868

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mukaan joukkueeseemme jalkapallosta kiinnostuneita vuonna 2005 syntyne...

Joni kirjoitti: Pikaista paranemista Paavolle T Sirpa, Harri, Joni ja Jesse (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
28

NJS P05 Nimenhuuto.com

NJS P05 on Nurmijärven jalkapalloseuran 05 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen toiminta koostuu kilpa-, haaste- ja harrastejoukkueista. Treenaamme talvisin pääasiassa Klaukkalassa ja kesäisin ympäri kuntaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen niin ota yhteyttä Jojoon ( taija.huuskonen@kolumbus.fi )

Lauri kirjoitti: Uudet peliryhmät lisätty kansioon Sekalaiset. Peliryhmiä ei kannata tuijottaa liian tarkasti vaan ne ovat helpottamassa meidän valmentajien hommaa näin ison ryhmän kanssa. Tottakai jokainen poika hyötyy myös omaa tasoa vastaavasta peliryhmästä. Peleihin saatetaan ja tullaan nimeämään pelaajia eri... (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
91

ViTa Nappulat Nimenhuuto.com

Aktiivinen ja reipashenkinen jalkapalloyhteisö ViTa Nappulat, joka toimii Etelä-Lohjan alueella. Joukkueet 2005-08 -ikäluokissa, myös tyttöjoukkue. Erinomaiset harjoitteluolosuhteet ja osaava valmennus. Jos jalkapallon harrastaminen kiinnostaa, niin ota yhteys vastuuvalmentajaan tai joukkueenjohtajiin. Kaikille löytyy oma taso ja paikka joukkueessa. Lisätietoja: www.vitanappulat.net

Joukkue etsii pelaajia: ViTa Nappuloiden 05-08 -ikäluokat hakee innokkaita futaajia mukaan iloiseen j...

Mikko kirjoitti: Miksi ilmoittautumiset tapahtumiin menee kiinni klo 12.00 tapahtumapäivänä? Vaikeuttaa ainakin allekirjoittaneen elämää. (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Ei asetettu
82

GrIFK-06 Nimenhuuto.com

GrIFK-06 jalkapallo GRIFK-06 fotboll Tietoa GrIFK-06 toiminnasta: - mukana yli 50 2006 syntynyttä - kaikki uudet tervetuloa mukaan tutustumaan jalkapalloon -GrIFK uuden pelaajan opas http://www.grifkfotboll.fi/ohjeita-instruktioner/uuden-pelaajan-opas/ Tavoitteena on oppia jalkapallon perusasiat mahdollisimman oikein jo alusta alkaen. Samalla opimme joukkueessa toimimisesta ja käyttäytymistä positiivisella tavalla. Panostamme harjoittelun laatuun ja uuden oppimiseen. Pelaamme myös kilpasarjoissa. Träningarna genomförs på både finska och svenska.

Joukkue etsii pelaajia: GrIFK-06 harjoittelee 4.6 alkanen maanantaisin klo 17.30-18.30 keskuskentän n...

Annika kirjoitti: Hienoja uutisia!! Faton Seferi jatkaa GrIFK:n miesten edustusjoukkueessa: https://www.grifkfotboll.fi/?x319167=1067680 -ja Faton jatkaa tietysti p06 valmennustiimissämme!! Loistavaa! Risto (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Kauniainen
Ei asetettu
77

Honka T05 Akatemia Nimenhuuto.com

Honka Akatemia T05 on syksyllä 2016 perustettu -05 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue. Harjoittelemme 4-5 kertaa viikossa mm. Esport - ja EBK-Honka areenalla. Lisäksi osallistumme mm. SHA-akatemialeireille, kotimaisiin että ulkomaisiin huipputurnauksiin tämän vuoden aikana. Joukkueessamme on mukana 14 pelaajaa +1 maalivahti. Otamme uusia pelaajia mukaan joukkueeseen. Jos olet kiinnostunut pelaamaan ja kehittymään joukkueessa, niin voit tulla harjoituksiin katsomaan/kokeilemaan. Harjoitusajat ja paikat näkyvät nimenhuudon kalenterista.

Joukkue etsii pelaajia: Honka Akatemia T05 on syksyllä 2016 perustettu -05 syntyneiden tyttöjen jalka...

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Espoo
Tytöt
28

Maski P05 Nimenhuuto.com

Innokas jalkapallojoukkue, jossa pelaa n. 30 aktiivista poikaa. Harjoitukset talvella 4-6 kertaa viikossa, tarkat ajat ja paikat joukkueenjohtajalta. Osallistumme myös KäPa:n ja FC Espoon talvisarjoihin sekä erilaisiin turnauksiin. Joukkueenjohtajat Marika Heino (marika.h.heino(at)gmail.com), Tiina Vartiainen (tiina.vartiainen78(at)gmail.com) ja vastuuvalmentaja Riku Åkerblom (rikuakerblom(at)gmail.com). Masalan Kisan webbisivut: http://masalankisa.fi/index.php?id=176 TOIVOTAMME KAIKKI UUDET PELAAJAT TERVETULLEIKSI! Aiempaa futiskokemusta ei tarvita.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia pelaajia kaikilla tasoilla mukaan joukkueeseen. Ota yhteyttä!

Janne kirjoitti: Huom! YJ kilvasta tulee pääsääntöisesti 2. Pyritään järkkäämään treenaus myös yhdelle valkoisen harkkaryhmän pelurille, mutta jos paljon tulijoita, saattaa tämä vuoro peruuntua. Ks. tapahtuman lisätiedot. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Ei asetettu
39

MasKi Ladies Nimenhuuto.com

Masalan Kisan Naisten harrastefutisjoukkue. Treenimme koostuvat pääosin pelaamisesta, mutta harjoittelemme myös perustekniikkaa harjoitusten yhteydessä. Aiempaa pelikokemusta et tarvitse. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki aikuiset naiset, jotka ovat kiinnostuneita pitämään kuntoa yllä jalkapalloa pelaamalla. Harjoitteluajat talvi 2016: - Masalan Kupla lauantaisin 20.30-21.45 - Kartanonrannan koulu tiistaisin 19.00 - 20.00 Harjoitteluajat kesä 2016: - Framnäsin TN torstaisin 20:30 -22.00 - Framnäsin TN sunnuntaisin 17.30-19.00

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan MasKin Naisten Harrastejalkapallojoukkueeseen! Olemme iloinen,...

Mirka kirjoitti: Hei ihanaiset! Otimme Rosan kanssa pääorganisointivastuun meidän oman, ihka ensimmäisen, turnauksen järjestämisestä. Turnauksen järjestäminen ei kuitenkaan ole yhden saatikka kahden naisen show vaan siihen tarvitaan tekijöitä ja eri työtehtävien jakamista, jotta turnauksesta tulee onnistunut! Enn... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Naiset
34

KP-75 P07 Nimenhuuto.com

Keravan KP-75/07 pojat on tiukkoja ja hyviä pelaajia. Oikealla asenteella ja reilulla pelillä pärjää tiukassakin pelissä. Tule pelaamaan aktiivisessa ikäluokassa. Pelaamme kaudella 2016 Opel-liigaa, sekä useita eri turnauksia. Harjoittelemme neljässä eri taitotasossa, sekä pelaamme neljässä eri joukkueessa eliitti, kilpa, haaste, harraste. Voit treenata ja harjoitella monipuolisesti vaikka temppu, kyky, taitokoulussa, maalivahtikoulussa, turnauksissa, sekä viikkotreeneissä. Tervetuloa!

Joukkue etsii pelaajia: Ikäluokan esittely P07 on syksyllä 2013 perustettu ikäluokka 2007 syntyneille...

Jori kirjoitti: Jorin sininen juomapullo vaihtui jonkun toisen kanssa. zefal merkkinen. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Kerava
Pojat
64

PPJ Jätkäsaari -07 ja -08 Nimenhuuto.com

PPJ 07 Jätkäsaari - Ruoholahti on vuonna 2007 & 2008 syntyneille pojille ja tytöille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin koko nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Jätkäsaari, Ruoholahti, Lauttasaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: Iloista Fudista! Tervetuloa mukaan sinä 2007/2008-syntynyt pelaajanalku. Tree...

Anu kirjoitti: Good morning You! It´s time to put together the cafeteria shifts & tasks. Saturday14-16 Anu & ? 16-18 Tiina U & ? 18-end ? Sunday 7.30-9.30 ? 9.30-11.30 ? 11.30 - end ? Anna, Kalle, Alar, (Tanja) please pick the shift (YOU ARE THE BEST <3 <3 <3) WE STILL NEED MORE PEOPLE TO SELL. ONLY 2 HOURS AND... (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki Jätkäsaari / Ruoholahti
Sekajoukkue
35

PPJ 06 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin KOKO nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille ja tytöill...

Otto kirjoitti: Hei! Onko ei-extraryhmän seuraava (Katajaharjun) peli tosiaan vasta maaliskuun lopussa (25.3)? Se on 2,5 kk ilman pelejä... t.Essi (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
48

Ponnistus 05 Nimenhuuto.com

Joukkueen kotikenttä on Haapaniemen tekonurmi Sörnäisissä. Harjoitukset kesäkaudella 2016 - ti klo 16-18 - to klo 16.30-18 - su klo 18-20 Osallistumme piirisarjaan kahdella joukkueella. Otamme vastaan uusia pelaajia, myös aloittelevat ovat tervetulleita! Joukkueenjohtaja Minttu Nikkilä, minttu.nikkila@iki.fi, 040 7361313 Apujoukkueenjohtaja Jarmo Pukkinen Valmentajat Daniel Adibe ja Oliver Attwood www.helsinginponnistus.fi

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata fudista hyvässä seurassa? Meillä on tilaa uusille ja myös alo...

Akseli kirjoitti: Olisiko kenelläkään tarvetta uusille futsal-kengille, koko 38 (Niket)? Ostin Akselille, käytti 2 kertaa ja totesi pieneksi. Lähtee 15 eurolla. -Laura, Akselin äiti (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kallio
Ei asetettu
44

PiTa P06 Nimenhuuto.com

Uudet pelaajat ovat tervetulleita PiTa 05/06 joukkueeseen! Harjoittelemme talvikaudella 3-4 kertaa viikossa ulkona, halleissa ja liikuntasalissa kahden vastuuvalmentajan ja aktiivisen apuvalmentajatiimin johdolla. Kausimaksu 2017 tulee olemaan 40€/kk. Tervetuloa mukaan aktiiviseen lähiseuraan, jossa voit harrastaa oman aktiivisuuden ja tason mukaisesti! http://www.pita.fi/jalkapallo/joukkueet/2005-2006/

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa PiTan 05/06-joukkueeseen! Joukkeessamme 2006 ja 20...

Niko kirjoitti: 23.1 alkaa kentän hoito vuoro. Vielä pari vapaata vuoroa, käykää ja merkatkaa vuoroja. Mikäli 17.1 illalla meillä on vielä vapaana olevia vuoroja joudun vapauttamaan koko viikon. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki
Ei asetettu
60

TiPS P05 Palloninjat Nimenhuuto.com

Tikkurilan Palloseuran ikäluokassa synt. 2005 on noin 65 pelaajaa. Pojat on jaettu peliryhmiin, jotka pelaavat tasoilla kilpa, haaste, harraste. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti Tikkurilan urheilupuistossa n. 3 krt/viikossa ja kerran viikossa Legirus Areenalla. Tarkemmat harjoitusajat voi tarkistaa joukkueenjohtajalta; tips.p05haaste@gmail.com

Kalle kirjoitti: Hei kaikki maalivahtina pelaavien poikien vanhemmat! Tiedoksi alla oleva mahdollisuus: Suomen Palloliiton Uudenmaan piiri järjestää kenttäpelaajien Talvileirin ja Maalivahtien Keeper Campin Eerikkilän urheiluopistolla 27.-29.1.2017 Leirit on tarkoitettu kaikille innostuneille ja motivoituneille 2... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
82

HJK 04 Nimenhuuto.com

Yhteyshenkilö: Jonne Jonnenen, jonnesaunasportgamer@gmail.com, 040 3556722 tai jos en vastaa niin soita +358 9 31081860 kiitos Etsimme naisia, prkl kaikki käy! Kotipelit pelaamme useimmiten Kannusillanmäen saunassa perjantaisin (tunnetaan myös nimellä "luola") klo 20:00. Varmista kuitenkin etukäteen! Paikalle pääsee helposti junalla (Espoon Keskus) tai omalla saunamopiililla, parkkitilaa riittää! Osoite Risu 69, Eira, Helsinki. cuka votka

Joukkue etsii pelaajia: Nyt kaikki heti. SAUNA JA JUKURTTI! Kaikki nyt liityttään. KOSKA näin hyvä sa...

Jonne kirjoitti: Missa vottka (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Sauna, Muta ja Mutasaunafutis
Sauna
Naiset
16

HIFK-06 Nimenhuuto.com

HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 20 spelare och spelar både på hobby och utmaningsnivå. Träningar har vi tre gånger i veckan (Väiski och Bollis). Träningarna är tvåspråkiga - kom med och pröva om HIFK är något för dig? HIFK 06 - Stadens stolthet Olemme noin 20 pelaajan joukkue ja pelaamme haaste ja harrastetasolla. Harjoittelemme kolmasti viikossa (Väiski, Bollis). Harjoitukset ovat kaksikieliset. Tule kokeilemaan jos HIFK on juuri sinulle sopiva joukkue?

Joukkue etsii pelaajia: HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 20 spelare och spelar både på ...

Simon kirjoitti: Vet ni om det blir träningar redan kl. fem varje måndag under hela våren? Simon har en annan hobby som det delvis krockar med men vi försöker ordna så att han oftast kan delta. H. Annika (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Fotboll jalkapallo
Helsingfors Helsinki
Pojat
36

KP -75 TuPS B YJ Nimenhuuto.com

Keravan Pallo -75 (KP-75) ja Tuusulan Palloseura (TuPS) B YJ. joukkueessa pelaa kaudella 2016-2017 P00 ja P01 ikäluokat Toimintamme perustana on Suomen palloliiton Fair Play (Kaikki Pelaa) säännöt. Sääntöjen perustana ovat seuraavat arvot: Leikinomaisuus, Tasavertaisuus, Yksilökeskeisyys, Taito, Monipuolisuus, Turvallisuus, Suvaitsevaisuus ja Päihteettömyys.

Joukkue etsii pelaajia: Hei, kaikentasoiset vuosimallia 2000 olevat jalkapallosta innostuneet pojat o...

Saara kirjoitti: Muistutus P01 PT tunnit lauantaina. Käykää ilmoittautumassa In/Out (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Kerava Ja Tuusula
Pojat
76

TiPS T08 Salamat Nimenhuuto.com

T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntöisesti pelaajat ovat 2008-syntyneitä, mutta mukaan mahtuu hyvin myös 2009-syntyneitä innokkaita pelaajia. Lisätietoa joukkuetoiminnasta saat joukkueenjohtaja Antti Tuomaiselta 0500-812161 tuomainena@gmail.com tai valmentaja Tommi Latosaarelta 040-570 5969 tommi.latosaari@elisanet.fi tai seuran nuorisopäällikkö Timo Rönköltä 050-554 0559 tips.timo@kolumbus.fi

Joukkue etsii pelaajia: T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntö...

Tommi kirjoitti: Hyvää Joulua pelaajille, pelaajien vanhemmille sekä taustajoukoille. Tommi (25 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Vantaa Tikkurila
Tytöt
23

MasKi P01 Nimenhuuto.com

MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuuden ja jalkapallotaitojen kehittäminen sekä hyvä yhteishenki ja peli-ilo. Pyrimme myös pitämään pelaajien kustannukset hyvin kohtuullisina. Kilpajoukkue on nimeltään MasKi Sininen (entinen nimi MasKi La Roja) ja haastejoukkue MasKi Valkoinen (entinen nimi MasKi La Furia). Joukkueiden tapahtumat näet tapahtumalistasta tai harjoitus- ja pelikalenterista (ote Nimenhuudosta). MasKi Sinisessä on tällä hetkellä 15 pelaajaa ja MasKi Valkoisessa 18 pelaajaa. Kumpaankin joukkueeseen otetaan mielellään mukaan uusia pelaajia. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme http://www.masalankisa.fi/lajit/jalkapallo/p01

Joukkue etsii pelaajia: MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuud...

Piia kirjoitti: Moi pojat ja vanhemmat! Olisi aika täyttää matkanjärjestäjän vaatima lähtijäluettelo kesän Pärnu-turnaukseen. Nyt siis tarvitaan alustavat ja mielellään sitovat imoittautumiset reissulle. Listan pitää olla valmis 10.2. Olen luonut uuden tapahtuman "Ilmoittautuminen Pärnu-turnaukseen", joten käykä... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi / Masala
Pojat
61

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.