Jalkapallo Raasepori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raasepori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, maastohiihto, alppihiihto ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Raasepori

Jalkapallo - Raasepori

BK46 P-06 Nimenhuuto.com

BK-46:n vuonna 2006 syntyneiden poikien joukkue. BK-46 år 2006 födda pojklag.

Victor kirjoitti: Victor tarvitsee shortsit ( nyt käytössä koko 8 aivan liian pienet) tarvitaan ainakin koko 12, sadetakki, pelipaita on nyt ok mutta en osaan sanoa tarvitseekö hän keväällä isompi( nyt käytössä koko 10-12) sama koskee pitkähihainen paita ( nyt käytössä 140 ). Kuin usein tilatte vaatteita? Jalka ko... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Raasepori/Raseborg, Karjaa/Karis
Pojat
30

BK-4602 Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: Träningsmatch BK-HIK fre 9.1.2015 i Ingå. Normal busstransport. Anmäl er senast 2.1.2015, därefter fylls laguppställningen med p03:or. Harkkaottelu inkoossa pe 9.1.2015. Ilmoittautukaa jos tulette, muuten p03:set ottavat paikat. Viimeinen ilm.päivä p02:sille 2.1.2015 (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Raasepori
Pojat
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.