Jalkapallo Raasepori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raasepori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, maastohiihto, alppihiihto ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Raasepori

Jalkapallo - Raasepori

BK46 P-06 Nimenhuuto.com

BK-46:n vuonna 2006 syntyneiden poikien joukkue. BK-46 år 2006 födda pojklag.

Pia kirjoitti: Moi! Muistutus, kesätauko tällä ja ensi viikolla. Tanoket kumminkin normaalisti keskiviikkona. Hyvää taukoa:) (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Raasepori/Raseborg, Karjaa/Karis
Pojat
26

BK-4602 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Kyytiä Itämericupiin... Meidän autoon mahtuu jos tarvitaan kyytiä, Tuomas ainakin kysellyt ja pääsee. Olen perjantaina jo aikaisemmin paikalla, koska Akselin joukkueen (04) eka peli alkaa klo 13. Lauantaina samoin 04:silla eka peli jo 9.45 ja kyytiin pääsee. Sunnuntai selviää sitten myöhemin. t. ... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Raasepori
Pojat
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.