Jalkapallo Raasepori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raasepori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, alppihiihto ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Raasepori

Jalkapallo - Raasepori

BK46 P-06 Nimenhuuto.com

BK-46:n vuonna 2006 syntyneiden poikien joukkue. BK-46 år 2006 födda pojklag.

Ian kirjoitti: Moi, meillä on olohuone täynnä Gutz paketteja :) Niitä saa mielellään noutaa meiltä ( Fredsgatan 20 Rauhankatu 20 ) niin pian kuin mahdollista, laittakaa viestiä tai soittakaa 0405905017 / 0504433449 jos haluatte tarkistaa jos joku on kotona, esim pe ilta, la päivä, su ilta. Jos joku haluaa niin ... (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Raasepori/Raseborg, Karjaa/Karis
Pojat
27

BK-4602 Nimenhuuto.com

Leevi kirjoitti: Hej, Moi! Kom ihåg GUTZ beställningen. Jag vill ha den senast den 25.9. Tack Muistakaa GUTZ tilaukset. Haluaisin ne viimeistään 25.9. Kiitos Kathrin (18 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Raasepori
Pojat
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.