Jalkapallo Raasepori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raasepori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, maastohiihto, alppihiihto ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Raasepori

Jalkapallo - Raasepori

EIF P00 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Raasepori
Pojat
1

BK46 P-06 Nimenhuuto.com

BK-46:n vuonna 2006 syntyneiden poikien joukkue. BK-46 år 2006 födda pojklag.

Pia kirjoitti: Moi! Bk on saanut tilaisuuden myydä gutz tuotteita 3 viikon ajan. Kaikki tuotteet 20€, josta 5€ jää poikien tilille. Minusta siellä on hyviä tuotteita( alusvaatteita ja sukkia) joten luultavammin helposti myytyä. Ja tällähetkellä vain Bk:lla myynnissä. Eli jos saadaan myytyä noin 10 pakettia per ... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Raasepori/Raseborg, Karjaa/Karis
Pojat
23

BK-4602 Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: Hej, Nu finns serieprogrammet för bk p02 färdigt inlagt i nimenhuuto och hela serien med spelprogram, tabeller m.m. (och alla andra serier) på resultcode under adressen: https://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_sarjatilanne_ja_ottelut_nayta.php?sarja_id=108144&piiri_id=100005 Vi spelar alltså i D12... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Raasepori
Pojat
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.