Jalkapallo Raasepori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raasepori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, alppihiihto, haku ja judo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Raasepori

Jalkapallo - Raasepori

BK46 P-06 Nimenhuuto.com

BK-46:n vuonna 2006 syntyneiden poikien joukkue. BK-46 år 2006 födda pojklag.

Albin kirjoitti: Grillkorvning för pojkarna to 12.5! Jag behöver hjälp med att ta fram grillen och att blanda saft! Vilka kommer och hjälper? Får vi ketchup från grillen eller ska jag köpa Pirjo? Kan vi spela föräldrarna mot pojkarna Martin? Eller kommer någon annan på nåt kiva? (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Raasepori/Raseborg, Karjaa/Karis
Pojat
29

BK-4602 Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: BK-46 P02-nimenhuutoa ei käytetä enää. Kaikki halukkaat p02:set ovat tervetulleita p03:sten kanssa treeneihin. Vanhemmat: ottakaa yhteyttä jos haluatte jatkaa 2016. Olen laittanut asiassa kaksi sähköpostia teille. Tähän mennessä Elmeri, Tuomas, Casper ja Rebänd ovat ilmoittaneet haluavansa jatkaa... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raasepori
Pojat
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.