Jalkapallo Raasepori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raasepori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, maastohiihto, alppihiihto ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Raasepori

Jalkapallo - Raasepori

BK46 P-06 Nimenhuuto.com

BK-46:n vuonna 2006 syntyneiden poikien joukkue. BK-46 år 2006 födda pojklag.

Emil kirjoitti: Muistakaa huominen kahvilavuoro!!! Peli alkaa neljältä, jos pääsette ennen kolmea tulemaan, niin kiva. Itse menen puoli 3. See you!!! T. Monica (24 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Raasepori/Raseborg, Karjaa/Karis
Pojat
28

BK-4602 Nimenhuuto.com

Emil kirjoitti: Nyhet! Löpträningar varje måndag för p02&03 och föräldrarna (de som villch hinner). Olika föräldrar drar träningarna varje gång. Max och Pauli ibland, Hans och jag ibland osv. Imorgon kl. 18.00 på spånbanan, annars alltid kl. 19-20. Ibland på spånbanan ibland vid sportplanen. Snabbhet, stafetter,... (15 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Raasepori
Pojat
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.