Jalkapallo Raasepori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raasepori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, maastohiihto, alppihiihto ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Raasepori

Jalkapallo - Raasepori

BK46 P-06 Nimenhuuto.com

BK-46:n vuonna 2006 syntyneiden poikien joukkue. BK-46 år 2006 födda pojklag.

Mikko kirjoitti: Hei. Valmentajien ja muiden joukkueen eteen vaivaa nähneiden joululahjakortit olivat yhteensä 200 E. Jos tämä jaetaan poikien määrällä, olisi kunkin osuus 10 E. Tämän voi antaa minulle harjoituksissa tai laittaa tilille FI65 5549 0420 0550 03, Markus Paloheimo. Jos rahaa tulee enemmän, laitan ero... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Raasepori/Raseborg, Karjaa/Karis
Pojat
30

BK-4602 Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: Huomenna pe 19.12.2014 ei ohjattua treeniä eikä bussikuljetusta valmentajien työkiireiden takia. Hallivuoromme on vapaa omatoimiseen harjoitteluun. Ingen träning imorgon fredag pga tränarnas arbetsförhinder. Bussen går ej. Hallen är ledig för träning på egen hand. Kim (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Raasepori
Pojat
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.