Jalkapallo Raasepori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raasepori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, alppihiihto ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Raasepori

Jalkapallo - Raasepori

BK46 P-06 Nimenhuuto.com

BK-46:n vuonna 2006 syntyneiden poikien joukkue. BK-46 år 2006 födda pojklag.

Albin kirjoitti: Ottelu BK-07 vastaan 26.8 klo 16.00! Kaikki pojat jotka ovat vähemmän pelanneitten joukkueessa pääsisi pelaamaan nuorempia poikia vastaan. Tarvitaan 7 poikaa ja treenari. Ilmoittakaa pojat mukaan. Ilmoitusjärjestyksessä pääsee pelaamaan. Tarvitaan 1 joukkue. Kuka lähtee treenariksi? Viimeinen ilm... (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Raasepori/Raseborg, Karjaa/Karis
Pojat
27

BK-4602 Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: Ma 24.8 tekniikkaharkat peruttu vähäisen osanoton takia (p03-ottelu, sairauksia, y.m.) Teknikträningen inhiberad pga få deltagare (p03-match och sjukdomar etc) (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Raasepori
Pojat
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.