Jalkapallo Raasepori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raasepori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, alppihiihto ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Raasepori

Jalkapallo - Raasepori

BK46 P-06 Nimenhuuto.com

BK-46:n vuonna 2006 syntyneiden poikien joukkue. BK-46 år 2006 födda pojklag.

Alfons kirjoitti: Saknar du en svart liten lykta som hämtades till säsongavslutningen idag? Finns hos oss. Pieni musta lyhty, mikä tuotiin kauden päättäjäisiin tänään, etsii omistajaansa. Se on meillä. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Raasepori/Raseborg, Karjaa/Karis
Pojat
27

BK-4602 Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: Siirrymme käyttämään ainoastaan P03nimenhuuto (auttaa joukkueenjohtajatehtävät paljon jos vain yksi nimenhuuto). Olen kutsunut sinne kaikki ne P02set jotka ovat vastanneet sähköpostiini koskien jatkamista ja sesonkia 2016. Muilta en ole kuullut mitään, joten oletan että ette ole jatkamassa. Kaikk... (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jalkapallo
Raasepori
Pojat
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.