Jalkapallo Merimasku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Merimasku ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Merimasku

Jalkapallo - Merimasku

Merimaskun Ahto Barcelona 08 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moi! VG 08 ilmoitti Rikulle alla olevan viestin. Ilmoitelkaa Malkille tietonne, niin saavat tarvittavat tiedot näin alkuun. Tulossa VG 08:n vanhempainilta, josta tiedottavat vanhemmille. Harjoituksia jatkossa myös tiistaisin, mutta pidetään toistaiseksi oma harjoitusvuoro tiistaisin koulun kentäl... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
17

Ahto Ajax 2010-2011 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Pidetään keskiviikkona 31.10 viimeiset ulkotreenit, vanhemmat vastaan lapset jalkapallopelin merkeissä. Eli toivottavasti mahdollisimman moni vanhempi pääsee mukaan pelailemaan lasten kanssa, jotta saadaan peli aikaiseksi. Ensi viikolla sitten siirrytään sisälle (6.11) ja vuoro muuttuu siis tiist... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
19

Merimaskun Ahto Papat Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Oisko Merimasku Arenalla maanantaina jo ensimmäiset potkupallot? Pitääkö lähtee hankkiin uudet kengät ja venytellä reidet? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
20