Jalkapallo Merimasku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Merimasku ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Merimasku

Jalkapallo - Merimasku

Merimaskun Ahto Barcelona 08 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moi! Perjantaina joukkueen kauden päättäjäiset Impivaaran tenniskeskuksessa. Pelaillaan tennistä, pingistä ja sulkapalloa. Pelailun jälkeen herkuttelua nyyttäriperiaatteella ja pienten pokaalien jako. Eli ota mukaan omat herkut. Ilmoitathan tiistai-iltaan mennessä in/out pelurin osallistuminen. T... (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
19

Merimaskun Ahto Papat Nimenhuuto.com

Björn kirjoitti: Hullujen hommaa :D ei kai ei noi penikat tykkää siitä alustasta (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko ja Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
20

Ahdon jalkapallokoulu 10-11 Nimenhuuto.com

Martti kirjoitti: Tervetuloa puurojuhlaan! Merimaskun Ahdon puurojuhlaa vietetään Merimaskun maamiesseurantalolla 3.12. 2017 klo 16. Haluamme kiittää kaikkia menneestä vuodesta. Seura muistaa tilaisuudessa aktiivisia jäseniään sekä julkistaa Vuoden Ahtolaisen 2017. Joukkueilla ja ryhmillä on myös mahdollisuus muis... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.