Jalkapallo Merimasku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Merimasku ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Merimasku

Jalkapallo - Merimasku

Merimaskun Ahto Papat Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Herätys! Hokkarit jalkaan tänään.. Nyt on jo 1 vs 1 tulossa :) (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko ja Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
20

Merimaskun Ahto Barcelona 08 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei! Tänään tiistaina ei ole harjoituksia. Pidämme taukoa nyt tammikuun loppuun asti ja helmikuusta lähdemme kohti uutta kautta. Ilmoittautuminen piirisarjaan alkaa ja ilmoittaudumme samaan 5 vastaan 5 divarisarjaan. Rannikkoseutuliigan jatko ratkeaa vuoden alussa. Koitetaan saada taas kevääksi p... (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
19

Ahdon jalkapallokoulu 10-11 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: HEI! Tämän viikon keskiviikkona on vuoden viimeiset harjoitukset. Koska sali on varattu loppuvuoden keskiviikkojen osalta. 29.11 koulu valmistelee itsenäisyyspäiväjuhliaan 6.12 on itsenäisyyspäivä 13.12 on päiväkodin joulujuhlat liikuntasalissa JOULUTAUKO Harjoitukset jatkuvat 10.1.2018 P.s Muist... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.