Jalkapallo Merimasku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Merimasku ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Merimasku

Jalkapallo - Merimasku

Merimaskun Ahto Barcelona 08 Nimenhuuto.com

Jeri kirjoitti: Hei kotiväki! Kotipeli lähestyy, näillänäkymin 14.6. olisi ajankohta. Paikalle pitää järjestää buffetti ja olisi suotavaa, että kaikki pelaajien perheet osallistuvat tekemiseen. Tehtävälistasta saa poimia itselleen sopivan homman ja/tai tuomisen: Tehtävät: - Kahvi, ainakin kaksi isoa termarillist... (12 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
18

Ahdon jalkapallokoulu 10-11 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Moi. Nyt on tullut vastauksia harjoituspäivästä ja maanantai näyttää sopivan paremmin. Eli tällä viikolla harjoitellaan vielä torstaina ja ensiviikosta 22.5 alkaen siirrymme maanantai harjoituksiin. Tänä torstaina olen töissä ja harjoitukset vetää Anniina, Eepi ja Tiia. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
26

Merimaskun Ahto Papat Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Ihan vielä ei voi laskea kesän alkaneen, joten itse avaan kauden vasta Islannin hiihtoreissun jälkeen ma 24.4. Eli näkymisiin silloin... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.