Jalkapallo Merimasku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Merimasku ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Merimasku

Jalkapallo - Merimasku

Ahdon jalkapallokoulu 10-11 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Moi! Nyt on siis aika siirtyä ulos harkkoihin ja harkka päivä muuttuu torstaiksi. Aika pysyy samana. (Kenttä varattuna keskiviikko illan) Varustukseksi riittää lenkkarit, mutta jos on, niin jalkapallokengät, säärisuojat, pallo ja juomapullo. Ensi kerralla (eli 27.4)harkkojen jälkeen olisi lyhyt "... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
25

Merimaskun Ahto Barcelona 08 Nimenhuuto.com

saksa kirjoitti: http://www.maskunpalloseura.fi/uutiset/95261/rannikkoseudun-nappulaliiga-otteluohjelmat-2017 (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
17

Merimaskun Ahto Papat Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Ihan vielä ei voi laskea kesän alkaneen, joten itse avaan kauden vasta Islannin hiihtoreissun jälkeen ma 24.4. Eli näkymisiin silloin... (18 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko ja Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.