Jalkapallo Lemu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lemu ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lemu

Jalkapallo - Lemu

Lemun Visa FC-11 Nimenhuuto.com

Joukkueenjohtaja: Iina Saarelainen puh. 040-5300292 iina.saarelainen@gmail.com Valmentajat: Toni Haapolahti puh. 040 302 1825 toni.haapolahti@gmail.com Esa Kiviniemi puh. 044 752 6293 esa.kiviniemi16@gmail.com Tom Vorselman puh. 040 096 2308 tom.vorselman@diabeteskauppa.fi

Toni kirjoitti: Moi! Sunnuntaina on sitten ensimmäiset pelit edessä. kokoontuminen Maskun Taponkedon hallilla on 9.30 jossain siinä hallin edessä ulko-oven edustalla ja ensimmäinen peli alkaa klo 10.00 ja vastassa Maps Vihreät. Olen katsonut listaa vähän huonosti ja sunnuntaina onkin kolme peliä. Eli klo 11.00 v... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lemu
Sekajoukkue
31

Lemun Visa FC-09 Nimenhuuto.com

Joukkue aktiivisena, tervetuloa mukaan kaikki halukkaat!! www.lemunvisa.fi

Veetu kirjoitti: Tervehdys! Tässä nyyttärilistaa päättäjäisiin. Samalla systeemillä kuin viimeksi, eli tarjoiluvalmiina palasina tuotteet mukaan. Eetu: Karkkia Veetu: Mehu, kahvimaito, sokeri, kahvia, mukit, lautaset Mikael: Kurkkua Jimi: Mokkapaloja tms. Andrei: Popcornia Ossi: Viinirypäleitä Niilo: Kirsikkatoma... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Lemu
Sekajoukkue
18

LEMUNVISAFc07 Nimenhuuto.com

Emmi kirjoitti: Heippa :-) Emmillä on havaittavissa motivaation puutetta jalkapallon suhteen... haluaa keskittyä tanssiharrastukseen ;) Seuraillaan tilannetta ja palataan asiaan vuoden vaihteen jälkeen. Terv. Maiju Enlund (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Lemu
Ei asetettu
14

FC Pirkot Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Onko harkat Askaisten koulun kentäl? Tulisin paikal vaikka 4 mukana (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lemu
Naiset
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.