Jalkapallo Lemu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lemu ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lemu

Jalkapallo - Lemu

Lemun Visa FC-11 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan Naperofutikseen!! Joukkuetta kasataan parhaillaan ja mukaan otetaan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet 2011- sekä 2012-syntyneet tytöt ja pojat.

Toni kirjoitti: Moi! Syksy etenee vauhdilla ja kelit viilenevät. FC 11-13 siirtyy sisäharjoitteluun viikolla 40. Jatkossa 2011 syntyneet, sekä osa 2012 syntyneistä harjoittelevat keskiviikkoisin Lemun koululla 17.45 - 18.45 Loput 2012 syntyneistä sekä 2013 syntyneet harjoittelevat torstaisin Lemun Urheilutalolla... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Lemu
Sekajoukkue
30

Lemun Visa FC-09 Nimenhuuto.com

Joukkue aktiivisena, tervetuloa mukaan kaikki halukkaat!! www.lemunvisa.fi

Rami kirjoitti: Moro! Tiedoksi vanhemmille, pidetään lokakuun alusta vanhempainilta koskien joukkuetta sekä joukkueenjohtajan valitsemista. (katsotaan tarkempi pvm myöhemmin) Tällä hetkellähän meillä ei ole JoJoa ollenkaan joukkueella! Tällainen tarvitaan sekä voitte jo alkaa sulatella asiaa josko sinusta tulisi... (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Lemu
Sekajoukkue
23

LEMUNVISAFc07 Nimenhuuto.com

Emmi kirjoitti: Heippa :-) Emmillä on havaittavissa motivaation puutetta jalkapallon suhteen... haluaa keskittyä tanssiharrastukseen ;) Seuraillaan tilannetta ja palataan asiaan vuoden vaihteen jälkeen. Terv. Maiju Enlund (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Lemu
Ei asetettu
14

FC Pirkot Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Onko harkat Askaisten koulun kentäl? Tulisin paikal vaikka 4 mukana (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lemu
Naiset
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.