Jalkapallo Karhula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karhula ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Peka -13 Nimenhuuto.com

Eveliina kirjoitti: Hei! Olen nyt kysellyt peliasujen perään, ja ne eivät ehdi viikonlopun peleihin, koska ovat tällä viikolla vasta painossa. Sovittiin että pelissä käytetään pelipaidan sijaan punaista liiviä(löytyy joukkueelta). Asut toimitan harkkoihin heti kun ne vain saan. Ensi viikko, eli hiihtolomaviikko pide... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Sekajoukkue
40

Peli-Karhut P07 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Agentit tauolla talvilomaviikon. Suosittelemme omatoimista luiskentelua hyväkuntoisilla luonnonjäillä ja kansallisperinteikästä vesihiihtelyä. Ohjattu jalkapallotoiminta jatkuu heti loman jälkeen maanantaina. Tällä viikolla siis vielä Ma /Ke harkat! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
22

Peli-Karhut -11 Nimenhuuto.com

Luka kirjoitti: Luka tulee suoraan kentälle, monelta pitää olla? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
41

PeKa 6 DIV Nimenhuuto.com

sami kirjoitti: Tulevan sunnuntain treeni aika muuttunut. Treenit hallilla SU 23.2.2020 klo 17.00-18.00 T : Aku (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Karhula
Miehet
23

PeKa -04 Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kotka Karhula
Pojat
18