Jalkapallo Karhula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karhula ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Peli-Karhut -11 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Luka tulee suoraan kentälle, monelta pitää olla? (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 minuuttia sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
28

Peka -13 Nimenhuuto.com

Eveliina kirjoitti: Hei! Haluaisin muistuttaa kaikkia harrastajia ja huoltajia, että ei tulla kipeänä harkkoihin eikä peleihin. Kaikkien turvallisuuden/terveyden kannalta on tärkeää, että muistetaan noudattaa valtakunnallista ohjeistusta Korona-tilanteeseen ja harrastuksiin liittyen. (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Sekajoukkue
37

Peli-Karhut P07 Nimenhuuto.com

Jukka-Pekk kirjoitti: Moikka. Seuran kausimaksujen kolmannet erät tulee maksaa joukkueen tilille syyskuun loppuun mennessä eli 120€ (tai 96€ jos sisaralennus). (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
22

PeKa 6 DIV Nimenhuuto.com

sami kirjoitti: Tulevan sunnuntain treeni aika muuttunut. Treenit hallilla SU 23.2.2020 klo 17.00-18.00 T : Aku (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Karhula
Miehet
22

PeKa -04 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kotka Karhula
Pojat
18

Pekka 2020 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (25 päivää sitten)

Jalkapallo
Karhula
Miehet
3