Jalkapallo Karhula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karhula ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: kestävyysraasto, lentopallo ja partio.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Karhula

Jalkapallo - Karhula

PeKa 03 Nimenhuuto.com

Anton kirjoitti: Mites alkavan viikon harkat,onko normisti kun täällä ei näy? (19 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
29

Peli-Karhut P07 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Tässä mediakortti liittyen Pekan kausijulkaisuun. Mikäli meidän joukkue saa myytyä ilmoituksia niin saamme niistä 20 % provision joukkueelle. Kun myytte ilmoituksen niin tulostakaa mediakortti kahtena kappaleena, toinen jää maksajalle ja toinen tulee minulle. Mikäli tarvitsette mediakortista pape... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
22

PeKa -04 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Käykääs katsomassa... http://pajulahti.com/valmennuskeskus/ylakoululeiritys/jalkapallo/ (15 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka Karhula
Pojat
33

Peli-Karhut -11 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Tiistaina 28.9.17 kello 16:15 järjestetään lapset vs vanhemmat matsi. Kaikki mukaan! (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Sekajoukkue
50

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.