Jalkapallo Karhula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karhula ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: kestävyysraasto, lentopallo ja partio.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Karhula

Jalkapallo - Karhula

PeKa -04 Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Moi Pelinohjaajista ja erotuomareista on piirissä ja meidän seurassa huutava pula. Järjestän pelinohjaajan koulutuksen Tiistaina 20.2.2018 KLO 17.30 seuran toimistolla jos saadaan väkeä riittävästi paikalle?? Toimiston osoite: Eteläinen Karjalantie 7 ,48600 Kotka (karhulan torin laidalla ,Karhu r... (22 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka Karhula
Pojat
28

Peli-Karhut -11 Nimenhuuto.com

sami kirjoitti: Moi.Karhulan koulun sali suljetaan ja salivuoro siirtyy hiihtoloman jälkeen Jylpylle (Takojantie 1) Hiihtoloma viikko (vko9) huilataan,koska moni on reissussa.Toivoisin nimenhuutoon aktiivisuutta pelien kohdalle...käykää laittamassa joko in tai out !!!!Tällä hetkellä 23 pelaajaa ei ole ilmoittanu... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
39

Peli-Karhut P07 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Moi. Ottakaa varmuudeksi sekä pelipaita että harkkapaita tänään Ruonalaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
23

PeKa 03 Nimenhuuto.com

Anton kirjoitti: Hei voisiko joku kertoa milloin alkaa harkat hallilla ja miten ylipäätään tästä jatketaan eteenpäin? Minä päivinä harkat tulee olemaan? Kiittäen Leena A. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
29