Jalkapallo Karhula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karhula ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: kestävyysraasto ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Karhula

Jalkapallo - Karhula

PeKa -04 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka Karhula
Pojat
42

PeKa 03 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Hei kaikki! Kevät lähestyy ja sen myötä myös piirisarjan ensimmäinen kierros. Myös Lappeenrannan turnaus lähestyy uhkaavasti. :) LPR:n turnaus on ilmoittautumisille avoin, mutta pelikohtaiset kokoonpanot jouduttaneen tekemään ilmoittautumisien määrästä riippuen. Kevään piirisarjan peleihin tullaa... (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
31

Peli-Karhut P07 Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: No niin hieman valmennuksen toiveita: mikäli pelaaja ehtii/haluaa käydä yksissä harjoituksissa per viikko niin suuri toive olisi että tämä olisi sunnuntain 2h vuoro niin saataisiin pelin omaisia harjoituksia alle. Myöskin nimenhuudon käyttöön aktiivisuutta kaivataan huomattavasti lisää. Ja sitten... (23 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
21

karhukopla08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei. Valitettavasti emme ole älynneet ilmoittaa täällä, että Keiko ei jatka nappuloissa tällä kaudella. Mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan. Hyvää kesää kaikille. terv. Anttilat (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kotka/Karhula
Pojat
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.