Jalkapallo Karhula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karhula ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Peli-Karhut -11 Nimenhuuto.com

Iloinen ja kannustava joukkue! Kaikki pelaa oli sitten kokemusta jalkapallosta tai ei. Harjoittelemme kolme kertaa viikossa ja harjoituksissa meillä on aina hauskaa.

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet -11 syntynyt poika tai -10, -11 syntynyt tyttö ja haluaisit aloittaa...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Luka tulee suoraan kentälle, monelta pitää olla? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Karhula
Ei asetettu
17

Peka -13 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Harjoitukset peruttu! Kaikki joukkueen tulevat harjoitukset peruttu Kymsoten ohjeistusten mukaisesti! Jäämme aikaistetulle joulutauolle, josta palaamme tammikuussa/suositusten mukaisesti. Tällä järjestelyllä pyritään turvaamaan kaikkien terveyttä/turvallisuutta. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Karhula
Sekajoukkue
33

Peli-Karhut P07 Nimenhuuto.com

Jukka-Pekk kirjoitti: Moikka. Seuran kausimaksujen kolmannet erät tulee maksaa joukkueen tilille syyskuun loppuun mennessä eli 120€ (tai 96€ jos sisaralennus). (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
21

PeKa 6 DIV Nimenhuuto.com

sami kirjoitti: Tulevan sunnuntain treeni aika muuttunut. Treenit hallilla SU 23.2.2020 klo 17.00-18.00 T : Aku (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Karhula
Miehet
21

PeKa -04 Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kotka Karhula
Pojat
18

Pekka 2020 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Karhula
Miehet
3