Jalkapallo Karhula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karhula ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: kestävyysraasto ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Karhula

Jalkapallo - Karhula

PeKa -04 Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Tämän kauden joukkejako Valkoinen: Viljo, Olli, Juuso L, Lenni, Newton, Julle , Eemeli T, Raipe, Onni-aaron, Leevi, Jermu, Maksim ja Mikko Punainen: Emppu , Eelis G, Veikka, Aleksi K, Eelis K, Juuso K, Roope K, Hannu, Petrus, Eetu P, Joni, Aleksi P, Roni, Heikki, Matias, Eemeli R, Vili, Aleksante... (18 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka Karhula
Pojat
41

PeKa 03 Nimenhuuto.com

Veeti kirjoitti: Muistaako kukaan mitä sovittiin korvauksista kuljettajalle pelimatkoista? Miten ne hinnat meni? Me ainakin joudumme käyttämäön muiden kyytejä kesän mittaan ja olisi kiva kirvata kuljettajalle sovitusti. (20 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
32

Peli-Karhut P07 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Tässä mediakortti liittyen Pekan kausijulkaisuun. Mikäli meidän joukkue saa myytyä ilmoituksia niin saamme niistä 20 % provision joukkueelle. Kun myytte ilmoituksen niin tulostakaa mediakortti kahtena kappaleena, toinen jää maksajalle ja toinen tulee minulle. Mikäli tarvitsette mediakortista pape... (20 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
22

Peli-Karhut -11 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Sekajoukkue
37

karhukopla08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei. Valitettavasti emme ole älynneet ilmoittaa täällä, että Keiko ei jatka nappuloissa tällä kaudella. Mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan. Hyvää kesää kaikille. terv. Anttilat (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kotka/Karhula
Pojat
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.