Jalkapallo Karhula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karhula ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Peli-Karhut -11 Nimenhuuto.com

Iloinen ja kannustava joukkue! Kaikki pelaa oli sitten kokemusta jalkapallosta tai ei. Harjoittelemme kolme kertaa viikossa ja harjoituksissa meillä on aina hauskaa.

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet -11 syntynyt poika tai -10, -11 syntynyt tyttö ja haluaisit aloittaa...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Luka tulee suoraan kentälle, monelta pitää olla? (Vuosi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Ei asetettu
16

Peka -13 Nimenhuuto.com

Eveliina kirjoitti: Peliliivit! Kaikille joukkueen pelaajille jaetaan tästä päivästä lähtien harjoituksissa oma peliliivi. Liivit tulee pestä itse, muistaa ottaa mukaan harjoituksiin, jolloin joukkueiden jako harjoituksissa on helpompi suorittaa. (24 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Sekajoukkue
34

Peli-Karhut P07 Nimenhuuto.com

Jukka-Pekk kirjoitti: Moikka. Seuran kausimaksujen kolmannet erät tulee maksaa joukkueen tilille syyskuun loppuun mennessä eli 120€ (tai 96€ jos sisaralennus). (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
22

PeKa 6 DIV Nimenhuuto.com

sami kirjoitti: Tulevan sunnuntain treeni aika muuttunut. Treenit hallilla SU 23.2.2020 klo 17.00-18.00 T : Aku (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Karhula
Miehet
22

PeKa -04 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kotka Karhula
Pojat
18

Pekka 2020 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Karhula
Miehet
3