Jalkapallo Lohja, virkkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja, virkkala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lohja, Virkkala

Jalkapallo - Lohja, Virkkala

Vita Tytöt Nimenhuuto.com

Innostunut ja motivoitunut tyttöfutisjoukkue joka on perustettu 27.3.2011. Joukkue on tällä hetkellä 15 pelaajan hyvähenkinen ryhmä jossa kaikki saavat peliaikaa, peliriemua ja iloa. Otamme mielellämme uusia pelaajia.

Joukkue etsii pelaajia: ViTa:n -00 tytöt on harrasteleva jalkapallo joukkue. pelaamme tulevana kesänä...

Eero kirjoitti: https://goo.gl/forms/DXPbKRADpm9PZBB13 Linkistä ilmoittautumaan E-kurssille! (lasten ohjaaja/valmentaja koulutus). Koulutus tarjoaa perustietoa lasten ja nuorten ohjaamisesta, eli tähän voi ilmoittautua myös säbäpuolen valmentajat ja muut toimihenkilöt! ViTalaisille koulutus on maksuton, ulkopuol... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lohja, Virkkala
Tytöt
15

VitaPistoleros08 Nimenhuuto.com

ViTa Pistoleros 08 on toukokuussa 2017 aloittanut joukkue, jossa on mukana sekä kokeneita pelaajia että aloittelijoita. Pelaamme sarjapeleissä. Otamme mielellämme mukaan uusia pelaajia iloiseen joukkoomme! Come on you Mighty Pistoleros !!!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: 5.9.2017 Ristin koululla on tapahtuma klo 17:30 - 18:30, jossa joukkueemme on esittelemässä Virkkalan Tarmon toimintaa eli mitä eri lajeja voi joukkueessamme harrastaa, mutta myös samalla olemme esittelemässä oman joukkueemme toimintaa. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja, Virkkala
Ei asetettu
24